IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Kyllä hyvin valvottu yö aina huonosti nukutun voittaa.

Yövieraamme nukkuivat kyllä hipihiljaa, mutta Linda ja Elmo mökästivät sen verran, että nukuin erittäin huonosti. Kello soi 06.45, rämmin itseni kahvinkeittimelle ja suihkuun. Edes Elmo ei tullut jalkoihin pyörimään aamulla, vaan jäi omahyväisenä nukkumaan. Suihkunraikkaana lähdin sitten matkaan kohti Matkahuoltoa ja tulin huomaamaan, että perkele, täällähän on pakkasta!

-3 astetta tosiaan oli pakkasta, takista ei tietoakaan, ja hiukset mukavasti suihkunkosteina. Kuitenkin selviydyin bussiin ja töihin. Töissä kohtasin taas karmaita pettymyksiä: luulin, että minulla olisi seitsemän tunnin työpäivä, mutta se olikin yhdeksän tunnin. Mutta jotain hyvääkin sentään tapahtui: minut pyydettiin Cittarin Jouluparaatiin soittelemaan joululauluja! No helvetti, tottahan minä nyt tuollaiseen pyyntöön myöntävästi vastaan. Kuukauden päästä sitten joikhaamaan!

Loppupäivästä silmiin alkoi jo särkeä ja väsymys painoi koko kroppaa. Bussilla kotiin, jossa Linda hääräili innoissaan keittiössä. Söimme herkulliset ruuat ja vahtasimme perjantai-illan televisiotarjonnan. Huomenna matkamme suuntaa jo hyvissä ajoin kohti Helsinkiä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.