IRC-Galleria

Timpska

Timpska

On ihminen ihmiselle.
Ihmiset sanoo että onpa mahtavaa kun olet noin rehellinen, ja ajattelevat; Vittu mikä idiootti! Looseri, ei pärjää elämässä ja on aina muiden hyväksi käytettävissä.
Mun mielestä olla rehellinen ja idiootti yhtä aikaa ei ole aina ihan välttämätöntä.
Depiili,imbesilli, idiootti ja rehellinen?
Olen yrittänyt olla rehellinen, ainakin muutamana viime vuotena. Ja jos en voi kertoa totuutta, en puhu mitään, edes valheita. Mutta se että onko se kannattanut, siitä en ole varma? Ja jos ei sano kaikkea mitä ajattele onko se sitten epärehellistä, vai hienotunteista? Sitä vaan välillä saa riidan aikaan parilla sanalla. Napakalla silmien väliin tähdätyllä totuudella. Joten parempi olla omissa oloissaan. Tai paeten yksinäisyyttä harrastuksiiin, joita voi tehdä yksin jos haluaa. Story of my life. Yksin tänne tullaan, yksin täältä lähdetään, lappu jalassa, alastomana.
Ja totta puhuen väliilä tuntuu että kaikki on ollut aivan turhaa. Varsinkin se että avaudun täällä. Ketä se kiinnostaa? Tämmöinen ikuinen pikkupoika, joka vaan haluais että ois kivaa ja mukavaa. Pitäis vissiin kasvaa aikuiseski, muttei vaan huvita. Vastuuta kyllä voi kantaa, lähinnä velvoitteistaan, mitä ne ikinä ovatkaan. Ittestään ei haluais kantaa vastuuta, eikä varsinkaan sälyttää sitä vastuuta kenellekään muulle. Mieluiten sitä vaan olis, kattelis ihmettelis maailmaa, joka pyörii aivan liian nopeasti että todellisuudesta ehtisi saada kunnon otetta. Vitun ahdistavaa ja epätodellista. No joo, aika turhaa paskan lässytystä.
Elämä on, tai jotain ,tai silleen.
Mutta auringonlaskuista tykkään, ja hiljaisuudesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.