IRC-Galleria

Timpska

Timpska

On ihminen ihmiselle.

Kissan päivät loppuivat.Perjantai 11.07.2008 03:27

Tiikeri kissa kuoli sitten, arvokkaasti, vanhuuteen. Ikää oli yli 16v. Vielä aamulla oli juonut kupista maitoa, mutta iltapäivästä oli jo niin heikkona ettei jaksanut kävellä kuin muutamia metrejä kerrallaan. Kävin hyvästelemässä vanhan herran, ja jätin rauhassa nukkumaan. Ei se jaksanut enää edes kehrätä. Ja alkuillasta saapui viesti, Tiikeri in memoriam.

Kävin hautaamassa vanhan herran, kiviseen maahan, 'Keisari' nimisen kissan viereen.

Tuntui Tiikeri tehneen ison vaikutuksen puutarhan väkeen, ja asiakkaisiin sen vuoden aikana jonka ehti viettää 'vanhainkodissa'. Erittäin fiksu kaverihan se oli. Kulki Eskon seurana puutarhalla, ja kävi jopa saunassa, kaverina=) Ja vieressä vilkas kasitie jonne päin ei ollut suurempia haluja ikinä, katseli matkan päästä vilkasta liikennettä, ja kun sanoin 'Sinne ei saa mennä, siellä on liikaa autoja.' Niin ei kuulemma mennyt lähellekään tietä enää, samoin ei mennyt kellossakaan asuttaessa.
Omakohtaisia muistoja on paljon, vuosien -92-08 ajalta. Siinä välissä ehti mennä kaksi muuta kissaa autojen alle, ja Tiikeri sen kun porskutti. Paitsi että kerran jäi peruuttavan taksin alle, ja asiakas itku silmässä kiikutti sitä minun oveni taakse, ja kun kissa sitten siinä tokeni, niin huomasin ettei suurempaa hätää ollut, mitä nyt pientä nilkutusta oli havaittavissa. Toinen kerta oli sitten kun kissa hävivi yli viikoksi, ja palasi nälkäisenä naru kaulassa... En tiedä mitä oli tapahtunut, muttei kuitenkaan mitään ilmeisen mukavaa. Ja, maalla asuessani kissa palasi ilmakon luoti takajalassa kotiin. Ja kerran tultiin mahanpohja verillä tappelun jäljiltä kotiin, ja pikkaisen tais olla korvassakin nirhautumaa. Sääliksi kävi sitä toista osapuolta, joka tuskin vähemmällä selvisi.
1 vuotiaana voitti kollikilpailuissa painavimman kollin palkinnon... Ja tosiaan oli juuri kasvanut täysikasvuiseksi=) Eli siis ei ollut lihava. Isoluinen vain.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.