IRC-Galleria

Timpska

Timpska

On ihminen ihmiselle.

Joskus hommat menee hyvin...Keskiviikko 05.09.2007 18:06


Ja toisinaan sitten ei. Kaikki on kuitenkin aika suhteellista.
Eilen huomasin että pyöräni takarenkaaseen oli ilmestynyt suurehko nopeasti vuotava reikä... Ei siinä mitään, mutta reikä oli tullut pyörän ollessa telineessä. Juu, keskustasta päin taluttelin pyörääni 8km , vesisateessa. Mukavasti siinä mielikin kirkastui, vesisateessa ja ilman sadetakkia.Tässä tilanteessa unohtuivat myös kadonneet (aitoa nahkaa) mustat hanskat... Jonnekin ne olivat hävinneet, samalla kun rengas oli puhjennut itsekseen...
Mutta... Aamulla oli sitten sovittua menoa 9.00, jonka olin jo kertaallen ehtinyt (en renkaan takia) perua, ja sitten uudelleen sopia. Varasin aamuksi riittävästi aikaa renkaan paikkaamiseen. Jo homma etenikin mallikkaasti. klo8.35 avatessani pyörän lukkoa huomasin että myös eturengas oli tyhjentynyt (samalla aikaa kun vein rikkinäisen sisäkumin takaisin sisälle), reikähän siinäkin oli... Ei kait siinä muuta sitten kuin bussipysäkille. Viimeinen auto jolla olisin edes teoriassa ehtinyt keskustaan 9.00 aikoihin oli juuri mennyt(about 1-2min aikaisemmin)... No siinäpä sitten pikavauhtia, sormenpäät mustelmilla, rengas Nro.2 vaihtoon. Tällä kertaa ilma pysyi molemmissa.Klo 8.55, totesin etten myöhästy kovin pahasti. Siinä vaiheessa tuntui että onni jopa voisi kääntyä, naapurin mukava täti oli nimittäin lähdössä autoilemaan, ja rohkeasti kysyin pientä palvelusta, selittäen tilanteen. Ehdin sitten 9.05 paikalla, ja totesin olevani juuri ajoissa... Wuhuu, ei kannata luovuttaa ihan ensimmäiseen vaikeuteen=)
Niin, muuten, tätä kirjoittaessani, nenään tuli palaneen sähkölaitteen käry. Ei onneksi mitään kovin arvokasta, latauslaitteen hakkurivirtalähde tuli ilmeisesti tiensä päähän.Arvoa uutena 75e.Se on maallista.
Hanskat kuitenkin löytyivät, niillä on sentään tunnearvoakin=)
PS. Ja taas eilen (7.9.) yllättäen puhkesi pyörästä rengas. Alkaa se vaihtohomma onnistumaan aika vauhdilla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.