IRC-Galleria

TrashAccident

TrashAccident

"Suvaitsevaisuus mitataan sillä kuinka paljon erillaisuutta ihminen on valmis sietämään."
Olen viimeaikoina haaveillut että voisin tulevaisuudessa matkustella enemmän niin kotimaassa kuin ulkomailla. Siksi tein päätöksen että aion säästää jatkossa rahaa enemmän juuri matkustelua varten. Koska olen kuitenkin käynyt varsin useassa kaupungissa kotimaassamme, haluaisin vierailla enemmän myös ulkomailla.
Ulkomaista minua kiehtoo erityisesti Iso-Britannia ja Yhdysvallat. Pidän kummastakin maasta koska nehän ovat kumpikin hyvin kansainvälisiä maita joista löytyy monia miljoonakaupunkeja sekä hyvin suosittuja matkakohteita. Kuitenkin tällä hetkellä budjettini ei ehkä riitä ihan kaikkein kalliimpiin matkailukohteisiin, joten voi olla että jotkut kohteet ovat varsin kaukana tulevaisuudessa.
Olen myös haaveillut että voisin joskus jopa asua ulkomailla, jos se silloiseen elämäntilanteeseeni sopisi.
Jos muuttaisin ulkomaille, ylivoimaisesti tärkein kriteeri sen suhteen mihin muuttaisin, olisi paikan yleinen ilmapiiri. Pidän yleisesti ottaen avoimesta ja suvaitsevaisesta ilmapiiristä, ehkä siksi että koen itsekkin olevani varsin avoin ja suvaitsevainen.
Yksi tuommoinen "kaukainen" kaupunki missä haaveilen että voisin joskus asua, on Lontoo.
Lontoossa minua kiehtoo se että kyseessähän on yksi maailman pääkaupungeista, joka on valtavan kansainvälinen ja muutenkin miljoonakaupunki, jossa erillaiset kulttuurit kohtaavat. Pidän kyseisen kaupungin varsin suvaitsevaisesta ilmapiiristä ja siitä että kuulemani mukaan siellä saa olla juuri sellainen kuin on ilman että juurikaan joutuu kokemaan sen vuoksi kritiikkiä. Lontoossahan on myös kaupunginosia missä viihtyy esimerkiksi taiteilijat ja punkkarit. Semmoisia kaupunginosia missä saattaisin itsekkin viihtyä.
Todettakoon myös, että perusarki ainakin itselläni, erityisesti maamme kylminä ja pimeinä vuodenaikoina, on välillä varsin tylsää ja jopa tympeää. Siksi olen sitä mieltä että jokaisen kannattaisi ainakin kerran vuodessa pitää kunnon loma jossain ihan muualla. On mielestäni hyvä nähdä millaista elämä on myös muualla kuin omassa kotikaupungissa tai -maassa.

Kuten sanotaan, matkailu avartaa! : )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.