IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Tutustukaa, saa laittaa herttaa kuviin ja kommentoida kuvia ja lisätkää kaveriksi🤗🤗🐼🐼

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

unelmaniKeskiviikko 02.11.2011 14:04

Hei!

Unelmani ovat Irc-galleriassa natsojen saanti ja ilmoitusten katsominen. Katson ilmoituksia joka päivä sen takia, että tapahtuuko mitään muutoksia. Olen niin ilmoitusten ja natsojen perään. Nyt olen saanut 15 natsaa, se on minusta hyvä saavutus. Natsojen saaminen on minusta hauskaa.

viivikis

koulutyötKeskiviikko 02.11.2011 12:07

hei kakille!

Olen koulussa just hyppytunnilla, ja kirjoitan blogia just teille kakille. Katsoin just ilmoituksia, että olen saanut uuden natsan, joka on lokeroija. Olen nyt saanut 13 natsaa nyt täällä irc-galleriassa. Olen nyt oikein natsahirmu. Natsoja on kiva saada aina välillä. Terveisiä Eeviltä, Emmiltä, Juulialta ja Kiiralta, jotka ovat minun koulussani. Olen Niinivaaran Lukion 2.luokalla.

viivikis

lempiasiatTiistai 01.11.2011 21:23

hei kaikille!

Lempiasiani ovat irc-galleriassa käynti, läksyjen luku, ulkoilu, koulussa käynti, kirjojen luku ja facebookissa käynti. En ole joka facebookissa, koska en jouda sinne läksyjeni takia. Käyn täällä irc-galleriassa joka päivä katsomassa, onko mitään ilmoituksia tullut. Käyn pelaamassa taitopeliä milloin sattuu. Olen koneella aina silloin tällöin. Toivoisin, että te kaikki pitäisitte blogistani. Olen kirjoittanut nyt neljä blogia yhteensä ja kirjoitan aina silloin,jos joku pyytää.

Terveisiä kaikilta!

viivikis
Kuva on paras
Tämä on kuva lapsuudestani :)
Viivikis on paras

Koulutyöt Irc-galleriassaMaanantai 31.10.2011 16:23

Hei,

Käyn Irc-galleriassa aina välitunnilla en oppitunnilla. Käyn katsomassa aina ilmoituksia aina Irc-galleriasta, kenen kanssa olen julkinen ja saanko minä natsoja. Olen saanut 12 natsaa, jotka ovat bokseri, mikä tämä on, viikon vierailija, kansalaistoimittaja, utelias, bongari, aloittelija, makee kuva, harrastelijakuvaaja, kaveri, aloittelijakuvaaja ja verkostoituja. Minulla on julkisia kavereita 56.

viivikis
Kuva on paras
Tämä on kuva lapsuudestani :)

blogi Irc-galleriassaLauantai 29.10.2011 18:29

Hei,

Olen viivikis ja olen 18-vuotias opiskelija Joensuusta. Kirjoitan blogin aiheesta blogi Irc-galleriassa. Harrastan kävelyä, uintia, pyöräilyä ja lenkkeilyä. Käyn uimassa silloin tällöin uimahallissa. Pyöräilen aina koulumatkat keväällä, kesällä, syksyllä ja talvella. Talvella kävelen, jos on kovat pakkaset

Toivottavasti pidätte blogistani

viivikis

Blogi Irc-galleriassaLauantai 29.10.2011 01:46

Hei,

Olen viivikis ja kirjoitan blogin aiheesta blogi Irc-galleriassa. Harrastan uintia pyöräilyä, lenkkeilyä ja kävelyä. Kävelen ulkona aika paljon ja pyöräilen myöskin ulkona, Pyöräilen aina koulumatkat syksyllä, kesällä ja keväällä. Talvella kävelen, jos on kovat pakkaset.


Toivoisin että pitäisitte blogistani

viivikis
Viivikis on paras
Kuva on paras
- Vanhemmat »