IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Tutustukaa, saa laittaa herttaa kuviin ja kommentoida kuvia ja lisätkää kaveriksi🤗🤗🐼🐼

Selaa blogimerkintöjä

Maanantai on alkanut ja huomenna on tiistai eli vappupäivä. Huomenna olen vapaalla ja töihin menen seuraavan kerran keskiviikkona. SANNI on minun lempilaulaja ja minun lempinäyttelijä. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja seurustelemme edelleen. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Minulla on hyvä ja mukava kaveri ja hänestä sain parhaan kaverin.
Ostin tänään kaupasta vappuhärpäkkeitä ja pullotin tänään simaa. Sima ja munkit kuuluvat vappuun ja ulkoilen myös vappuna. Nyt katson elokuvaa Miss Farkku Suomi, jossa näyttelee minun suosikkilaulaja SANNI. Minulla on kavereita ja koulukaverini on minun paras kaveri Peltolan kouluajoilta. Söin tänään töissä perunasalaattia ja nakkeja.
Nyt toivotan kaikille blogin lukijoille oikein rauhallista vappua ja nautin myt vappuaat osta. Huomenna alkaa toukokuu ja laitan kuvia instagramiin vielä tänään. Huomenna menen raviradalle katsomaan vanhoja autoja. Tänään olin töissä aamuvuorossa ja nyt vietän rauhallista vappua.
Nyt on huhtikuun viimeinen viikonloppu ohi ja huomenna on vappuaatto. Lisäksi huomenna minulla on työpäivä ja vappupäivänä olen vapaalla. Toivotan kaikille blogin lukijoille etukäteen hyvää vappua. Tulevalla viikolla vaihtuu toukokuu ja minulla on kolme työpäivää. Nautin nyt näistä keväisistä päivistä ja huhtikuun viimeisestä viikonlopusta. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tänään tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Minulla on kavereita ja hänestä sain parhaan kaverin.
Nyt alkaa huhtikuun viimeinen viikonloppu ja ajattelin nauttia viimeisestä viikonlopusta. Maanantaina eli vappuaattona menen töihin ja vappuna olen vapaalla. Tänään minulla oli mukava päivä kotona ja ulkoillen aurinkoisessa kevätsäässä. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Minulla on kavereita ja hänestä sain parhaan kaverin.
Eilen en kirjoittanut blogia koska oksensin ja minua myös kiersi mahasta. Muuten eilinen oli hyvä päivä ja nyt nautin viikonlopusta. Ensi viikolla vaihtuu toukokuu ja minulla on kolmen päivän työviikko. Vappu minulla on vapaa ja kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Minulla on kavereita ja hänestä sain parhaan kaverin.
Tänään minulla oli viimeinen Saksan tunti tänä keväänä. Aion jatkaa syksyllä Saksan opiskelua, koska se on minusta hauskaa. Tänään kävimme läpi sivulauseita ja teimme harjoituksia. Olen innokas Saksan opiskelija ja kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Hän on minun paras kaveri Peltolan kouluajoilta ja hänelle olen ikuinen ja pysyvä kaveri. Olemme edelleen parhaat kaverit ja haluan olla hänen ystävä.
Tänään minulla on syntymäpäivät ja täytän tänään 25 vuotta. Minulla on synttärit aina ennen vappua. Pidän synttärit loppuviikolla. Tänään minulle tuli onnitteluja facebookissa 77. Tänään minulla oli myös työpäivä ja huomenna minulla on viimeinen Saksan tunti. Leivoin tänään marjapiirakan synttäreiden kunniaksi. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä.
Huomenna minulla on syntymäpäivät eli täytän huomenna 25 vuotta. Aion pitää synttärit loppuviikolla. Nyt alkoi arki ja työt ja huomenna minulla on työpäivä. Sää oli tänä aamuna tosi vilakka ja tänään oli myös aurinkoista. Minulla on synttärit ennen vappua ja minusta on ihanaa olla 25-vuotias. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikista YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Me olemme edelleen parhaat kaverit ja hänestä sain parhaan ja pysyvän ystävän ja kaverin.
Nyt tänään on viikonloppu ohi. Huomenna alkaa arki ja lisäksi minulla on huomenna työpäivä. Minulla jatkuu työt lokakuun 22.päivään saakka. Ylihuomenna minulla on virallinen syntymäpäivä ja täytän sinä päivänä 25 vuotta. Pidän syntymäpäivät loppuviikolla ja yleensä vihaan maanantaita. Maanantai ei ole minun lempiviikonpäivä, koska silloin alkaa arki ja silloin on myös minun työpäivä. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Minulla on kavereita ja hän on minun paras kaveri.