IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Tutustukaa, saa laittaa herttaa kuviin ja kommentoida kuvia ja lisätkää kaveriksi🤗🤗🐼🐼

Selaa blogimerkintöjä

opiskeluni koulussaTorstai 15.12.2011 14:47

Hei!

Koulussa opiskeluni on mennyt hyvin ja siitä olen tosi iloinen. Opiskelen nyt tässä jaksossa liikuntaa, psykologiaa, terveystietoa, ruotsia, biologiaa ja englantia. Opinnot ovat menneet tosi hyvin. Olen tosi onnellinen nyt.

viivikis
Kuva on paras
Tämä on kuva lapsuudestani :)

natsatMaanantai 05.12.2011 16:23

Olen saanut 26 natsaa, tämä toimittaja natsa on 27. Kun lisään kuvia tänne, sarjakuvaaja natsa on 28. Olen saanut natsan kaukomatkailija, kiva kaveri, minulla on mielipide, rakkauspakkaus, massahurmaaja, pitäjä, sydämellinen, päivystäjä, kiviäkin kiinnostaa, kinostaa, addikti, minimatkailija, salakommari, lokeroija, bokseri, mikä tämä on, viikon vierailija, kansalaistoimittaja, utelias, bongari, aloittelija, makee kuva, harrastelijakuvaaja, kaveri, aloittelija ja verkostoituja.

viivikis
Kuva on paras
Tämä on kuva lapsuudestani :)

televisiosarjatMaanantai 28.11.2011 14:35

Hei! :)

Katson TV:stä sellaisia sarjoja kuin Salatut elämät, Mitä tänään syötäisiin, Uusi päivä, Maajussille morsian, Korkojen kera ja Biisikärpänen,. Ne ovat minun lempiohjelmiani. En katsele paljon tv:tä. Katselen Tv:tä puolisen tuntia. Salatuista elämistä ja korkojen kerasta tykkään paljon, tykkään katsoa myös Tanssii Tähtien kanssa.

viivikis
Kuva on paras
Tämä on kuva lapsuudestani :)

urheilu ja lempiaineeni koulussaKeskiviikko 23.11.2011 13:29

Hei!

Käyn kävelyllä aina koulun jälkeen puistossa tai lenkkipolulla. Juoksen välillä lenkillä. Lempiaineeni koulussa ovat saksa, englanti, ruotsi ja psykologia. Luen välillä ruotsin englannin, saksan, ruotsin ja psykologian kirjoja. Ne ovat kivoja kirjoja,joita luen aina silloin tällöin.

Minun urheiluni on kävely ja juoksu puistossa tai lenkkipolulla.

viivikis
Tämä on kuva lapsuudestani :)
Kuva on paras

eläimet, lempiruoka ja kaveritKeskiviikko 16.11.2011 14:49

Hei kaikille!

Minulla ei ole eläimiä ja olen kissahullu. Minulla on kissa silloin, kun muutan pois omasta kodistani. Minun lempiruokaani ovat kalapuikot, kalamureke, kalakeitto jne. Tykkään kalaruoista ja minulla on täällä irc-galleriassa kavereita 78 ja facebookissa 204 kaveria. Olen oikein kaverien kaveri. Minä haluaisin kissan, koska tykkään kissoista ja olen kissahullu.

viivikis
Kuva on paras
Tämä on kuva lapsuudestani :)

hiustenlaittoniMaanantai 14.11.2011 14:40

Hei kaikille!

Laitan hiukseni parillisena päivänä kahdelle letille ja parittomana päivänä yhdelle letille. Minä tykkään ranskanleteistä ja minun mielestä ranskanletit ovat kivat päässäni. Ranskanletit ovat lempilettini. Tykkään laittaa ja letittää hiuksiani joka päivä.

viivikis

Halloween!Sunnuntai 06.11.2011 22:19

Hei!

Pukeuduin koulussa velhoksi ja minun kaveri piruksi. Velho on mukava ja niin on pirukin. Olen aina haaveillut pukeutua velhoksi, ja se on minun mielestä hauskaa. Tykkään pukeutua velhoksi. Minun kaverini pukeutui piruksi ja minua vähän pelotti, mitä piru aikoo tehdä. Pirut ovat välillä pelottavia.

viivikis
Kuva on paras
Tämä on kuva lapsuudestani :)

tulevaisuudensuunnitelmaniTorstai 03.11.2011 17:15

Hei kaikille!

Minun tulevaisuudensuunnitelmani ovat lukion jälkeen ammattikorkeakouluun meno Minulla on ylioppilasjuhlat kahden vuoden päästä. Olen käynyt kohta 2.jakson lukiossa, lukiossa lukuvuosi menee todella nopeasti. Haen lukion jälkeen ammattikorkeakouluun. Lukiossa on todella mukavia ja kilttejä oppilaita. Tulen hyvin toimeen oppilaiden kanssa.

viivikis
Kuva on paras
Tämä on kuva lapsuudestani :)

unelmaniKeskiviikko 02.11.2011 14:04

Hei!

Unelmani ovat Irc-galleriassa natsojen saanti ja ilmoitusten katsominen. Katson ilmoituksia joka päivä sen takia, että tapahtuuko mitään muutoksia. Olen niin ilmoitusten ja natsojen perään. Nyt olen saanut 15 natsaa, se on minusta hyvä saavutus. Natsojen saaminen on minusta hauskaa.

viivikis

koulutyötKeskiviikko 02.11.2011 12:07

hei kakille!

Olen koulussa just hyppytunnilla, ja kirjoitan blogia just teille kakille. Katsoin just ilmoituksia, että olen saanut uuden natsan, joka on lokeroija. Olen nyt saanut 13 natsaa nyt täällä irc-galleriassa. Olen nyt oikein natsahirmu. Natsoja on kiva saada aina välillä. Terveisiä Eeviltä, Emmiltä, Juulialta ja Kiiralta, jotka ovat minun koulussani. Olen Niinivaaran Lukion 2.luokalla.

viivikis