IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Tutustukaa, saa laittaa herttaa kuviin ja kommentoida kuvia ja lisätkää kaveriksi🤗🤗🐼🐼

Selaa blogimerkintöjä

Tänään minulla oli Marttojen viiri-projekti ja huomenna minulla on ohjelmaa. Tänään heräsin kymmeneltä ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja lähdin sitten viiri-projektiin. Viiri alkoi yhdeltätoista ja loppui kahdelta ja teimme tänään siellä nopeaa chili con carnea kvinoan kera, linssi-kasvissalaattia ja jälkiruoaksi omenacrumblea puolukoiden ja vaniljajäätelön kera. Projektin jälkeen menin pyörälenkille jokiasemalle ja joen rantaa pitkin kotiin ja sen jälkeen menin kotiin katsomaan telkkaria ja samalla tein omia hommia ja suunnittelin huomista päivää ja join kahvit viiden jälkeen ja emmerdalen jälkeen menin kävelylenkille jokiasemalle ja joen rantaa pitkin ylisoutajansillan toiselle puolelle ja sitä kautta kotiin ja sitten katsoin telkkarista salkkarit, uuden päivän ja koko Suomi leipoo ja ohjelman mainoatauolla kävin suihkussa ja leivoin uuden satsin tiikerikakkua ennen suihkua ja suihkun jälkeen menin vanhemmille syömään iltapalaa ja join siellä iltakahvit ja samalla katsoin telkkaria ja tein omia hommia ja neuloin villasukkaa ja sitten menin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua pitkään ja kunnolla. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta ja riidellä hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2020 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Käyn instagramissa lisäilemässä kuvia ennen nukkumaanmenoa ja koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään. Hyvä että olemme edelleen hyviä kavereita ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle sanoin että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja hän hyväksyi kaveripyyntöni facebookissa kesäkuun lauantaina. Hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta ja hänelle olen ikuinen ja pysyvä kaveri. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja haluan olla hänen kaveri ikuisesti ja pitkään. Hän vaihtoi profiilikuvansa facebookissa perjantaina ja minä vaihdoin eilen profiilikuvani facebookissa ja olen hänen kaveri ikuisesti. Tykkään hänen kuvasta ja hänellä k minulla on hyvät profiilikuvat ja meillä on sama #livelaughlove-kuva.
Tänään minulla oli työpäivä ja lisäksi minulla oli työpäivä. Huomenna minulla on Marttojen viiri-projekti ja tänään aamulla heräsin kahdeksalta ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja lähdin sitten töihin ja töissä tein tänään tiskihommia, ruokien pakkaamista, tein jälkiruokaa ja tein huomiselle esivalmisteluja. Töiden jälkeen menin kotiin syömään välipalaa ja katsoin telkkaria ja sitten menin päiväunille ja päiväunien jälkeen katsoin salkkarit, uuden päivän, uutiset ja sään. Sen jälkeen tein vähän omia hommia ja katsoin emmerdalea ja mitä tänään syötäisiin ja niiden jälkeen menin kauppaan ostamaan eväitä ruoanlaittoa varten ja sitten katsoin salkkarit ja uuden päivän ja sitten menin juoksulenkille jokiasemalle ja joen rantaa pitkin kotiin ja sitten menin suihkuun ja suihkun jälkeen menin vanhemmille syömään iltapalaa ja samalla tein omia hommia ja katsoin telkkaria ja sitten menin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua pitkään ja kunnolla ja huomenna aion kaikkea mukavaa. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja kuuntelin kaikki SANNIN kappaleet. Koulukaverini on mukava kamu ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa.
Tänään alkoi arki ja huomenna menen töihin 9-13. Tänä aamuna heräsin kahdeksalta ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja lähdin sitten töihin. Töissä tein tänään tiskihommia, jauhelihakastiketta, paistoin sipulia ja tein huomiselle esivalmistelua ja töiden jälkeen menin kotiin syömään välipalaa ja menin päiväunille ja sitten menin asioille ostamaan lippua ensi viikon perjantaina järjestettävään konserttiin ja kävin samalla reissulla tokmannilla ostamassa vähän tavaroita kotiin. Sitten katsoin telkkaria ja söin päivällistä ja join kahvit päivällisen yhteydessä ja sitten menin juoksulenkille jokiasemalle ja sitten joen rantaa pitkin kotiin. Kotona katsoin salkkarit ja uuden päivän ja sitten menin vanhemmille saunaan ja söin sitten iltapalaa ja samalla tein omia hommia ja katsoin telkkaria ja sitten menin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua kunnolla ja lisäksi minulla on huomenna työpäivä 9-13 ja sen jälkeen minulla ei ole mitään menoja. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta ja riidellä hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2020 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Käyn vielä instagramissa lisäämässä kuvia ennen nukkumaanmenoa ja koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään. Hyvä että olemme edelleen hyviä kavereita ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle sanoin että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja hän hyväksyi kaveripyyntöni facebookissa kesäkuun lauantaina. Hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta ja hänelle olen ikuinen ja pysyvä kaveri. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja haluan olla hänen kaveri ikuisesti. Olen hänen kaveri pitkään ja hänen kuvat ovat hyviä.
Nyt on viikonloppu ohi ja huomenna alkaa taas arki. Tänään olin aamupäivän kotona ja heräsin kymmeneltä ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja lähdin sitten vanhemmille syömään lounasta ja sen jälkeen menin päiväunille. Päiväunien jälkeen tein omia hommia eli neuloin villasukkaa ja join samalla kahvit ja kahvin jälkeen katsoin telkkaria ja askartelin kokeeksi yhden joulukortin. Sitten menin siskoni luokse käymään ja tein hänen apuna salaattia ja lajittelin siskoni lapsen legoja sarjojen mukaan ja söin siellä iltapalaa ja lähdin vaille kymmenen aikaan vielä vanhemmille syömään vähän huikopalaa ja samalla katsoin telkkaria ja tein omia hommia ja sitten menin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua kunnolla ja lisäksi minulla on huomenna työpäivä 9-13 ja sitten ei ole muuta ohjelmaa. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta ja riidellä hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2020 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään. Hyvä että olemme edelleen hyviä kavereita ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle sanoin että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja hän hyväksyi kaveripyyntöni facebookissa kesäkuun lauantaina. Hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta ja hänelle olen ikuinen ja pysyvä kaveri. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja haluan olla hänen kaveri ikuisesti. Toivotin hänelle hyvää miestenpäivää ja olen hänen kaveri pitkään ja pysyvästi.
Tänään menin äitini kanssa naisten messuille ja huomenna on viikonloppu ohi. Maanataina menen töihin ja minusta on ihanaa olla välillä vapaalla ja töissä. Tänään aamulla heräsin kymmenen aikaan ja söin aamupalaa ja samalla katsoin telkkaria ja puolen kahdentoista aikaan menin vanhemmille käymään ja sitä kautta menin messuille ja messujen jälkeen menin tokmannille ja kookenkään katselemaan mitä kaupoissa on. Kookengässä käynnin jälkeen kävimme askarteluliikkeessä ostamassa joulukortteihin askartelutarvikkeita ja sitten menimme kauppaan ostamaan eväitä ruoanlaittoa varten ja sitten menin vanhemmille syömään lounasta ja sen jälkeen menin päiväunille. Päiväunien jälkeen join kahvit ja kahvin jälkeen katsoin telkkaria ja samalla neuloin villasukkaa ja ratkoin ristikkoa. Lähdin sen jälkeen lenkille jokiasemalle ja vehkalahteen ja lenkin jälkeen menin kotiin imuroimaan ja katsoin telkkaria ja imuroinnin lomassa söin vähän huikopalaa ja sittenmenin suihkuun ja suihkun jälkeen menin vanhemmille syömään iltapalaa ja samalla tein omia hommia ja katsoin telkkaria ja kuuntelin vähän musiikkia ja sitten menin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua pitkään ja kunnolla. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta ja riidellä hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2020 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Käyn instagramissa lisäämässä kuvia ennen nukkumaanmenoa ja koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään. Hyvä että olemme edelleen hyviä kavereita ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle sanoin että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja hän hyväksyi kaveripyyntöni facebookissa kesäkuun lauantaina. Hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta ja hänelle olen ikuinen ja pysyvä kaveri. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja haluan olla hänen kaveri ikuisesti ja pitkään. Tykkään hänen uudesta kuvasta ja olen hänen paras kaveri.
Tänään alkaa viikonloppu ja menen töihin seuraavan kerran maanantaina. Olin tänä aamuna kymmenen aikaan hereillä ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja lähdin sitten vanhemmille syömään lounasta ja tein omia hommia ja sitten menin sitä kautta parturiin siistimään tukkaani. Parturin jälkeen menin äitini kanssa kukkataloon, apteekkiin ja kauppaan k-citymarkettiin ja sitten menin kotiin juomaan kahvit ja sitten menin päiväunille ja sitten katsoin telkkarista salkkarit. Salkkareiden jälkeen menin uimaan siskoni ja lasten ja myös siskoni kaverin kanssa ja uinnin jälkeen vein uimavaatteet kuivumaan ja katsoin tämän päivän salkkarit ja Simpsonit ja ennen Simpsoneita söin vähän ruokaa ja sitten menin vanhemmille syömään iltapalaa ja samalla tein omia hommia ja vanhemmilla tänään kukkakaalipitsaa ja katsoin telkkaria ja sitten menin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua pitkään ja kunnolla. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta ja riidellä hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2020 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään. Hyvä että olemme edelleen hyviä kavereita ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle sanoin että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja hän hyväksyi kaveripyyntöni facebookissa kesäkuun lauantaina. Hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta ja hänelle olen ikuinen ja pysyvä kaveri. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja haluan olla hänen kaveri ikuisesti. Olen hänen kaveri ikuisesti ja hän vaihtoi tänään profiilikuvansa facebookissa, mikä on mielestäni hyvä asia. Meidän kaveruus on parasta ja olen saanut hänestä hyvän kaverin.
Tänään minulla oli paljon ohjelmaa ja huomenna menen parturiin siistimään tukkaani. Tänään olin aamulla kymmenen aikaan hereillä ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja aamupalan jälkeen menin lenkille jokiasemalle ja sitten takaisin kotiin. Sitten menin omat avaimet-ryhmän kanssa pizzalle Martinaan ja pizzan jälkeen menin katsomaan aspalle leffan nimeltä tarzanin legenda ja leffan jälkeen menin suoraan Saksan tunnille. Oli hyvä tunti ja aion jatkaa keväällä Saksan opiskelua. Tunnin jälkeen menin pikku pyörälenkille vehkalahteen ja lenkin jälkeen menin kotiin viemään laukun kotiin ja sitten menin vanhemmille syömään iltapalaa ja tein samalla omia hommia ja katsoin telkkaria ja sitten menin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua pitkään ja kunnolla. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta ja riidellä hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2020 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Käyn instagramissa lisäämässä kuvia ennen nukkumaanmenoa ja koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään. Hyvä että olemme edelleen hyviä kavereita ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle sanoin että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja hän hyväksyi kaveripyyntöni facebookissa kesäkuun lauantaina. Hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta ja hänelle olen ikuinen ja paras kaveri. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja haluan olla hänen kaveri ikuisesti ja pitkään. Olen hänen kaveri pysyvästi ja pysymme edelleen kavereina.
Tänään minulla oli yhdeltätoista Marttojen viiri-projekti ja huomenna minulla on paljon ohjelmaa. Tänään heräsin kymmeneltä ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja lähdin sitten viiri-projektiin yhdeksitoista, jossa teimme tänään kukkakaalipohjalla tehtyä pitsaa ja salaattia ja jälkiruoaksi kuningatarkiisseliä. Hyvää ruokaa oli ryhmässä ja ryhmän jälkeen menin pikku pyörälenkille vehkalahteen ja lenkin jälkeen menin kotiin katsomaan telkkarista koko Suomi leipoo-ohjelman uusinnan, salkkarit,uuden päivän uusinnat, uutiset ja sään ja ensin söin vähän välipalaa ja menin päiväunille ja sitten katsoin telkkarista emmerdalea ja emmerdalen mainostauolla menin kauppaan ostamaan eväitä. Stten menin lenkille jokiasemalle ja sitten menin kotiin katsomaan salkkarit, uuden päivän, koko Suomi leipoo ja pitääkö olla huolissaan ja ohjelman mainostauolla kävin suihkussa ja ennen suihkua leivoin tiikerikakkua ja suihkun jälkeen menin vanhemmille syömään iltapalaa ja samalla tein omia hommia ja katsoin telkkaria ja tarkistin heillä Saksan kotitehtävän ja sitten menin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua pitkään ja kunnolla. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta ja riidellä hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2018 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään Hyvä että olemme edelleen hyviä kavereita ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle sanoin että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja hän hyväksyi kaveripyyntöni facebookissa kesäkuun lauantaina. Hänelle olen ikuinen ja paras kaveri ja hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja haluan olla hänen kaveri ikuisesti ja pitkään. Olen hänen kaveri pysyvästi ja pysymme edelleen kavereina.
Tänään oli mukava päivä töissä ja kotona jahuomenna minulla on Marttojen viiri-projekti kello 11:00 aikaan. Heräsin tänään kahdeksalta aamulla ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja lähdin sitten töihin pyörällä kello 9:00-13:00. Töissä tein tänään juustoraastetta, perunoiden pilkkomista, perunamuusia, sipulien paistamista, tiskiä ja esivalmisteluja seuraavalle päivälle. Töiden jälkeen menin kotiin syömään välipalaa ja samalla katsoin telkkaria ja sitten menin päiväunille ja päiväunien jälkeen katsoin salkkarit, uuden päivän, uutiset ja sään. Söin sitten päivällistä ja join kahvit päivällisen yhteydessä ja sitten menin juoksulenkille jokiasemalle ja sitten joen rantaa pitkin takaisin kotiin ja katsoin tämän päivän salkkarit, uuden päivän ja Simpsonit ja Simpsonien mainostauolla kävin suihkussa ja suihkun jälkeen menin vanhemmille syömään iltapalaa ja tein samalla omia hommia ja katsoin telkkaria ja sitten menin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua pitkään ja kunnolla. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta ja riidellä hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2018 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Käyn vielä instagramissa ennen nukkumaanmenoa ja koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään. Hyvä että olemme edelleen hyviä kavereita ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle sanoin että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja hän hyväksyi kaveripyyntöni facebookissa kesäkuun lauantaina. Hänelle olen ikuinen ja paras kaveri ja hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja haluan olla hänen kaveri ikuisesti ja pitkään. Olen hänen kaveri pysyvästi ja pysymme edelleen ja aina kavereina.
Nyt alkoi arkipäivä ja viikonloppu meni puolestani ihan hyvin. Tänään heräsin kahdeksalta aamulla ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja lähdin sitten töihin pyörällä 9-13 ja töissä tein tänään salaattia, pilkoin kasviksia, kuorin perunoita, tein esivalmisteluja seuraavalle päivälle ja siivosin maustekaapin hyllyjä. Töiden jälkeen menin kotiin syömään välipalaa ja samalla katsoin telkkaria ja menin pikku päiväunille ja sitten menin omat avaimet-ryhmään, jossa tänään oli aiheena kuvataidepaja ja oli tosi hyvä ryhmä ja ryhmän jälkeen menin pikku pyörälenkille ylisoutajansillan toiselle puolelle ja sitä kautta kotiin ja lenkin jälkeen menin kotiin katsomaan emmerdalea, mitä tänään syötäisiin, uutiset, sään, salkkarit, uuden päivän, Simpsonit ja hyvät ja huonot uutiset. Vanhemmilla söin iltapalaa ja tein omia hommia ja sitten menin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua kunnolla ja huomenna minulla on työpäivä kello 9-13. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja whatsAppissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hän ei vihaa minua koskaan ja hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina.