IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Saa laittaa vapaasti viestiä,tutustua, laittaa herttaa ja kommentoida kuviani ❤️❤️😘😘

Selaa blogimerkintöjä

Tänään perjantaina olin vapaalla ja kävin ulkoilemassa. Tänään sateinen päivä ja huomenna ajattelin mennä ulos kävelylle. Tein kotona ruokaa ja kävin kaupassa. Kohta menen nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna ajattelin nukkua pitkään. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Ihastelin tänään minun tilaamaani varapuhelinta, joka on Oneplus 3t ja se on minusta hyvä varapuhelin. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä.
Tänään torstaina oli tämän viikon viimeinen työpäivä ennen viikonloppua ja menen töihin seuraavan kerran ensi viikon maanantaina. Tänään olin töissä kello 9-13 ja tein töissä kaikenlaista hommaa. Tänään oli kaamea päivä sään osalta ja olin kuin uitettu koira, kun pyöräilin töistä kotia päin. Ennen kotiin menoa minulla oli oma meno ja tänään kävin lenkillä. Lenkillä ollessa satoi vettä ja ukkosti ja kohta menen nukkumaan, koska minua väsyttää. Ihastelin tänään minun tilaamaani varapuhelinta, joka on Oneplus 3t ja se on minusta hyvä varapuhelin. Siksi tilasin sen puhelimen, koska välillä itsekin tarvitsen varapuhelinta. Muuten tänään oli mukava päivä ja huomenna ajattelin mennä ulos, jos ei sada vettä. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä.
Tänään alkoi elokuu ja tänään keskiviikkona 1.8 olin töissä kello 9-13. Tein töissä kaikenlaista hommaa ja kävin tänään kävelyllä jokiasemalle. Tänään ihastelin minun tilaamaani varapuhelinta, joka on Oneplus 3t ja se on minun mielestä hyvä varapuhelin. Huomenna minulla on työpäivä ja yksi meno. Ajattelin olla viikonlopun täällä Joensuussa itsekseni, koska haluan välillä omaa aikaa. Minun ja vanhemman siskoni välit on mitä on ja meillä on välillä huonot välit. Kohta menen nukkumaan, koska minulla on huomenna työpäivä ja huomenna teen täällä Joensuussa kaikkea kivaa. Täällä Joensuussa on ollut heinäkuu todella helteinen ja kuuma ja 30 asteen helteet tuntuvat minun mielestä todella tukalalta. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä.
Tänään tiistaina olin töissä kello 9-13. Tänään minulla oli ruokatauon jälkeen palaveri uuden ohjaajan kanssa ja tein töissä tänään kaikenlaista hommaa. Töiden jälkeen menin kotiin päiväunille ja katsoin telkkaria. Eilen kävin noutamassa k-Citymarketin pakettiautomaatista yhden paketin, jossa on minun varapuhelin. Puhelimen nimi on oneplus 3t ja olen ihastellut sitä puhelinta monta kertaa. Kävin tänään lenkillä laulurinteellä ja jokiasemalla ja lenkin jälkeen menin suihkuun. Suihkun jälkeen söin ruokaa ja samalla join kahvit. Kahvin kanssa söin omenapiirakkaa ja sen jälkeen menin uimaan linnunlahden uimarannalle ja uimareissun jälkeen menin kotiin viemään uimavaatteet kuivumaan. Sitten menin vanhemmille hetkeksi käymään ja sitten menin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa. Kohta menen nukkumaan, koska minulla on huomenna työpäivä ja huomenna on elokuun ensimmäinen päivä. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä.
Tänään maanantaina 30.7 minulla jatkui työt neljän viikon kesäloman jälkeen. Tänään tein töissä kaikenlaista hommaa ja minusta oli kivaa palata arkeen eli töihin lomani jälkeen. Minusta on kiva olla välillä lomalla ja välillä töissä ja huomenna menen jälleen töihin kello 9-13. Tänään kävin kaupassa, pyörälenkillä, uimassa Linnunlahden uimarannalla ja tein kaikkea kivaa. Tänään töissä oli aika sopiva ja huomenna on heinäkuun viimeinen päivä. Keskiviikkona vaihtuu elokuu ja silloin on loppukesä. Uiminen on kivaa ja virkistävää ja helteillä kävin viileässä suihkussa. Kohta menen nukkumaan, koska minulla on huomenna työpäivä. Nyt Joensuussa on ollut todella helteinen ja kuuma sää ja en pidä kolmenkymmenen asteen helteistä. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä.

Loma :) :) :) :)Sunnuntai 29.07.2018 23:03

Sunnuntaina 29.7 olin Joensuussa Nautin silloin aurinkoisesta lomapäivästä. Tein kotona Joensuussa kaikenlaista hommaa. Kävin lomalla ulkoilemassa ja uimassa mökillä ja myös uimarannalla. Lomalla tykkään uida ja nauttia auringosta. Lomalla on välillä unohtunut blogin kirjoittaminen ja lomalla käyn joka päivä ulkoilemassa ja uimassa. Olen lomalla tämän jälkeen viikon ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä. Lomailu on välillä kivaa ja todella virkistävää

Loma :) :) :) :)Sunnuntai 29.07.2018 23:02

Lauantaina 28.7 olin mökillä ja tulin puoliltapäivin takaisin Joensuuhun. Nautin silloin aurinkoisesta lomapäivästä. Tein mökillä Tohmajärvellä ja kotona Joensuussa kaikenlaista hommaa. Kävin lomalla ulkoilemassa ja uimassa mökillä ja myös uimarannalla. Lomalla tykkään uida ja nauttia auringosta. Lomalla on välillä unohtunut blogin kirjoittaminen ja lomalla käyn joka päivä ulkoilemassa ja uimassa. Olen lomalla tämän jälkeen viikon ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä. Lomailu on välillä kivaa ja todella virkistävää

Loma :) :) :) :)Sunnuntai 29.07.2018 23:01

Perjantaina 27.7 olin mökillä ja nautin silloin aurinkoisesta lomapäivästä. Tein mökillä Tohmajärvellä kaikenlaista hommaa. Kävin lomalla ulkoilemassa ja uimassa mökillä ja myös uimarannalla. Lomalla tykkään uida ja nauttia auringosta. Lomalla on välillä unohtunut blogin kirjoittaminen ja lomalla käyn joka päivä ulkoilemassa ja uimassa. Olen lomalla tämän jälkeen viikon ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä. Lomailu on välillä kivaa ja todella virkistävää

Loma :) :) :) :)Sunnuntai 29.07.2018 23:00

Torstaina 26.7 olin Joensuussa ja lähdin tuolloin mökille. Nautin silloin aurinkoisesta lomapäivästä. Tein kotona Joensuussa ja mökillä Tohmajärvellä kaikenlaista hommaa. Kävin lomalla ulkoilemassa ja uimassa mökillä ja myös uimarannalla. Lomalla tykkään uida ja nauttia auringosta. Lomalla on välillä unohtunut blogin kirjoittaminen ja lomalla käyn joka päivä ulkoilemassa ja uimassa. Olen lomalla tämän jälkeen viikon ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä. Lomailu on välillä kivaa ja todella virkistävää.

Loma :) :) :) :)Sunnuntai 29.07.2018 22:58

Keskiviikkona 25.7 olin Joensuussa ja nautin silloin aurinkoisesta lomapäivästä. Tein kotona Joensuussa kaikenlaista hommaa. Kävin lomalla ulkoilemassa ja uimassa mökillä ja myös uimarannalla. Lomalla tykkään uida ja nauttia auringosta. Lomalla on välillä unohtunut blogin kirjoittaminen ja lomalla käyn joka päivä ulkoilemassa ja uimassa. Olen lomalla tämän jälkeen viikon ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä. Lomailu on välillä kivaa ja todella virkistävää.