IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Tutustukaa, saa laittaa herttaa kuviin ja kommentoida kuvia ja lisätkää kaveriksi🤗🤗🐼🐼

Selaa blogimerkintöjä

Toukokuun viidestoista päiväSunnuntai 15.05.2022 23:58

15.05.2022. Sunnuntai. Heräsin tänä aamuna kymmenen aikaan ylös sängystä. lepäsin hetken aikaa ja katsoin samalla jumalanpalvelusta. Sitten söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen otin päiväunet. Päiväunien jälkeen söin salaattiaterian lounaaksi. Lounaan jälkeen kävin kaupassa ostamassa itselleni hyviä ja terveellisiä eväitä. Kauppareissun jälkeen tyhjensin kauppakassit ja sitten join kahvit. Kahvinjuonnin aikana katsoin videoita YouTubesta läppärillä. Kahvinjuonnin jälkeen kävin lenkillä. Lenkin jälkeen kävin suihkussa. Suihkun jälkeen menin vanhemmille illanviettoon. Söin vanhemmilla iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna alkaa jälleen arki. Huomenna minulla on työpäivä. Huomenna menen lajitteluhommiin noin kello 11.00. Herään hyvissä ajoin ja syön aamupalaa. Huomenna minulla on puhelinpalaveri duuniagentin kanssa noin kello 10:00. Huomenna minulla on Saksan tunti kello 18:30-20:00. Menen kohta nukkumaan, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Nukun/Pyrin nukkumaan 8 tuntia öisin. Join tänä aamuna 3 kupillista teetä ja päivällä 2 kupillista kahvia. juon molempia juomia, mutta juon enemmän teetä. Liikun ulkona päivittäin. Olen tottunut liikkumaan ulkona joka päivä ja joka viikonloppu. Olen urheilullinen ja nuori mies. Käyn ulkoilemassa ja lenkkeilemässä lenkkipoluilla ja milloin missäkin. Liikunta on hyvä juttu. Tykkään liikkua ulkona joka päivä ja joka viikonloppu. Käyn liikkumassa aamulla ja joskus illalla. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran ja joskus jopa yli tunnin verran. Lenkkeily piristää ja virkistää kummasti mieltäni. Itse olen iltavirkku,en aamuvirkku.

Toukokuun neljästoista päiväLauantai 14.05.2022 23:58

14.05.2022. Lauantai. Ihanaa, että viikonloppu jatkuu vielä huomisen ajan. Heräsin tänä aamuna kymmenen aikaan aamulla. Katsoin telkkarista uutta päivää. Sitten söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen otin päiväunet. Päiväunien jälkeen söin lounaan. Lounaan jälkeen join kahvit. Kahvinjuonnin jälkeen menin lenkille Karsikkoon, jossa näin puron reunalla rentukoita. Lenkin jälkeen menin suihkuun. Suihkun jälkeen menin vanhemmille illanviettoon. Söin vanhemmilla iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin ja syön aamupalaa. syön lounaan hyvissä ajoin kello 14-15 maissa. Käyn lenkillä jossain sopivassa välissä. Käyn myös kaupassa ja menen huomenna ehkä katsomaan sitä, kun yksi työntekijöistämme juoksee huomenna torilla hyväntekeväisyyttä varten. Menen kohta nukkumaan, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Nukun/Pyrin nukkumaan 8 tuntia öisin. Join tänä aamuna 2 kupillista teetä ja päivällä saman verran eli 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon enemmän teetä. Tee on yksi minun suosikkijuoma. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun joka päivä ja joka viikonloppu ulkona. Ulkoileminen on minun lempiharrastus ja suosittelen sitä kaikille. Olen liikunnallinen ja urheilullinen mies. Tykkään urheilla ja liikkua ulkona päivittäin. Olen tottunut liikkumaan päivittäin kaikinlaisissa maastoissa. Käyn lenkkeilemässä myös lenkkipoluilla. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran joka päivä.

Toukokuun kolmastoista päiväPerjantai 13.05.2022 23:59

13.05.2022. Perjantai. Monet sanovat, että perjantai 13 päivä on epäonnenpäivä, mutta itse en usko siihen. Minulla oli tänään vapaapäivä. Heräsin tänä aamuna kello 10:00. Lepäsin hetken aikaa kotona. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen menin vanhemmille lounaalle ja lounaan jälkeen lähdimme käymään mökillä. Joimme kahvit mökillä. Haravoin mökillä vähän pihaa. Lähdimme kello kuuden maissa ajamaan takaisin Joensuuhun. Vanhemmilla katsoin telkkaria ja sitten menin lenkille. Kävin lenkin aikana kaupassa ja ostin sieltä terveellisiä eväitä. Lenkin jälkeen kävin suihkussa ja suihkun jälkeen menin vanhemmille illanviettoon. Söin vanhemmilla iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin ja syön aamupalaa. Syön lounaan hyvissä ajoin kello 14-15 maissa. käyn lenkillä jossain sopivassa välissä. Käyn ehkä kaupassa ostamassa jotain hyvää viikonlopuksi ja ensi viikolle. Kohta menen nukkumaan, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Nukun/Pyrin nukkumaan 8 tuntia öisin. Join tänä aamuna 1 kupillisen teetä ja mökillä 2 kupillista kahvia. Join mökillä myös 2 kupillista teetä. Juon molempia juomia, mutta juon enemmän teetä. Liikun ulkona joka päivä ja joka viikonloppu. Olen liikunnallinen ja urheilullinen mies. Käyn joka päivä lenkkeilemässä semmoisen tunnin verran. Lenkkeily virkistää kummasti mieltäni ja saa ajatukset pois ikävistä asioista. Olen tottunut liikkumaan ulkona päivittäin ja myös viikonloppuisin. Käyn silloin tällöin ulkokuntosalilla tekemässä hyvän treenin.

Toukukuun kahdestoista päiväTorstai 12.05.2022 23:31

12.05.2022. Torstai. Heräsin tänä aamuna kello 08:45 aikaan. Pesin hampaat ja sitten söin aamupalaa. Aamupalan aikana kaadoin termariin teevettä valmiiksi töihin ja laitoin omat eväät mukaan töihin. Sitten lähdin vanhemmille ja menimme yhtä matkaa töihin. Olimme tänään töissä kello 10:00-17:30. Teimme töissä kaikenlaista hommaa eli lajittelua. Söin omat eväät töissä ja kotona töiden jälkeen. Töiden jälkeen menin vanhemmille ja menin isäni kanssa uutisten jälkeen kenkäostoksille lähicitymarketiin. Sen verran liikuin tänään, mutta varsinaista lenkkiä en tänään tehnyt. Olin vanhemmilla koko illan. Söin vanhemmilla iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin ja syön aamupalaa. Syön lounaan jossain vaiheessa päivää. Käyn lenkillä jossain sopivassa välissä. Käyn myös kaupassa ostamassa jotain hyvää evästä itselleni. Nukun/Pyrin nukkumaan 8 tuntia öisin. Se on sopiva määrä, jonka ihmisten pitäisi nukkua joka yö .Menen kohta nukkumaan, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Join tänä aamuna 2 kupillista teetä, töissä 2 kupilllista teetä ja 1 kupillisen kahvia. Kahvi on hyvää, mutta juon enemmän teetä. Juon molempia juomia, mutta tee on minun suosikkijuoma. Tykkään juoda sekä mustaa teetä että vihreää teetä. Käyn liikkumassa joka päivä ja joka viikonloppu. Liikunta auttaa minua jaksamaan ja voimaan paremmin. Olen liikunnallinen ja urheilullinen mies. Lenkkeily piristää ja virkistää mieltäni todella paljon. Olen tottunut liikkumaan ulkona päivittäin. Pyrin lenkkeilemään yleensä tunnin verran.

Toukokuun yhdestoista päiväKeskiviikko 11.05.2022 23:59

11.05.2022. Keskiviikko. Heräsin tänä aamuna kello 08:45 aikaan. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan aikana laitoin teevettä termariin ja laitoin omat eväät mukaan töihin. Sitten menin vanhemmille ja lähdin äitini kanssa yhtä matkaa töihin. Olimme molemmat tänään töissä kello 10:00-18:30, koska meillä oli tänään töissä pizzapäivä. Töissä tein lajittelua lasten vaatepuolella ja tein kaikenlaista hommaa. töiden jälkeen otin päiväunet. Päiväunien jälkeen menin lenkille. Lenkin jälkeen kävin suihkussa. Suihkun jälkeen menin vanhemmille illanviettoon. Söin vanhemmilla iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on työpäivä kello 10:00-17:30. Herään hyvissä ajoin, syön aamupalaa. Syön omaat eväät töissä. Käyn lenkillä jossain sopivassa välissä. Menen kohta nukkumaan. Nukun/Pyrin nukkumaan 8 tuntia yössä. se on sopiva määrä, jonka ihmisten tulisi nukkua öisin. Join tänä aamuna 1 kupillisen teetä, töissä 3 kupillista teetä, 1 kupillisen kahvia ja 2 kupillista kivennäisvettä. Kahvi on hyvää, mutta juon enemmän teetä. Juon molempia juomia, mutta juon enemmän teetä. Käyn lenkkeilemässä joka päivä ja joka viikonloppu. Lenkkeily auttaa kaikkeen ja virkistää mieltäni todella paljon. Olen liikunnallinen ja urheilullinen mies. Liikunta auttaa minua jaksamaan ja voimaan paremmin. Laihdutuskuurini jatkuu edelleen, koska kiinnitän nyt huomiota ruokavalioon ja annoskokoon. minua on kielletty lisäämästä suolaa. Liikun joka päivä ja joka viikonloppu ulkona ja se on hyvä juttu.

Toukokuun kymmenes päiväTiistai 10.05.2022 23:48

10.05.2022. Tiistai. Heräsin tänään ennen yhdeksän aikaan aamulla. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen petasin petini ja autoin äitiä ja siskoani kotitöissä. Kello kahdentoista aikaan menin lenkille kotkan keskustaan ja keskustan ulkopuolelle. Lenkin jälkeen kävin suihkussa. Suihkun jälkeen söin lounaan. Lounaan jälkeen tein hetken omia hommia läppärillä ennen Joensuuhun lähtöä. Lähdimme Joensuuhun takaisin kello 15:00 maissa ja olimme kotona kello 19:45. Pysähdyimme matkalla ravintola Pivangalla Kesälahdella. Sen jälkeen jatkoimme matkaa takaisin Joensuuhun. Vanhemmilla söin iltapalaa. Kello 20:00 katsoin äitini kanssa Masterchef Suomea. Sen jälkeen tein hommia sekä kännykällä että läppärillä. Katsoin youtubesta videoita ja katselin myös sähköposteja ja muita sovelluksia. Olin vanhemmilla koko illan ja lähdin kello 23:00 aikaan illalla omaan kotiin jatkamaan hommia läppärillä ja kohta menen nukkumaan. Nukun/Pyrin nukkumaan 8 tuntia yössä/joka yö. Se on määrä, jonka ihmisten pitäisi nukkua öisin. Huomenna minulla on työpäivä kello kymmenestä eteenpäin. Huomenna on pizzapäivä firmalla, jossa teen vapaaehtoistyötä. Herään hyvissä ajoin ja syön aamupalaa. Otan omat eväät töihin ja syön ne ruokatauolla. Käyn lenkillä sopivassa välissä. Join tänä aamuna 2 kupillista kahvia ja päivällä join kivennäisvettä. Kahvi on hyvää, mutta juon enemmän teetä varsinkin aamuisin. Joskus syön aamulla mysliä ja rahkajogurttia mangososeen ja hedelmien kera. Puuroa syön silloin, kun minulla on vapaapäivä ja silloin kun minulla ei ole kiire minnekään. Liikunta auttaa minua jaksamaan ja voimaan paremmin. Olen liikunnallinen ja urheilullinen mies. Käyn lenkkeilemässä joka päivä ja joka viikonloppu. Lenkkeily virkistää ja piristää mielialaani todella paljon, siksi käyn lenkkeilemässä joka päivä.

Toukokuun yhdeksäs päiväMaanantai 09.05.2022 22:36

09.05.2022. Tänään alkoi jälleen arki. Heräsin tänään ennen kymmentä ja nukuin todella hyvin viime yön. Ensin pesin hampaat ja sitten söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen menin äitini, vanhimman siskoni kanssa asioille kirpputorille. Kävimme kahdella kirpputorilla ja sitten menimme syömään pasaatiin Kotkan keskustaan. Söimme aasialaista ruokaa ja jälkiruoan siellä. Sitten tulimme mummon luokse. Kummitätini kävi mummon luona ja näin häntä pitkästa aikaa. Sitten join kahvit. Kahvinjuonnin jälkeen otin päiväunet. Sitten menin lenkille Kotkan keskustaan ja keskustan ulkopuolelle. Lenkin jälkeen kävin suihkussa. Suihkun jälkeen otin kuvia itsestäni ja sitten tein hommia läppärillä. söin ennen yhdeksää illalla iltapalan. Iltapalan tein jälleen hommia sekä kännykällä että läppärillä. Nyt teen tämän päivä blogin, koska haluan mennä hyvissä ajoin nukkumaan. Tänään en mennyt saksan tunnille, koska olen Kotkassa moikkaamassa isoäitiäni. Kohta menen nukkumaan ja pesemään hampaat. Pesen hampaat aamuin illoin. Huomenna minulla on kotimatka takaisin Joensuuhun. Huomenna herään hyvissä ajoin ja syön aamupalaa. Syön lounaan ja käyn lenkillä hyvissä ajoin. Lähden kotkasta takaisin Joensuuhun kello 15-16 aikaan,jotta kotimatka ei mene yömyöhään. Menen töihin vasta keskiviikkona. Nukun/pyrin nukkumaan 8 tuntia yössä ja se on tavoitemäärä, jonka ihmisten pitäisi nukkua joka yö. Join tänä aamuna 2 kupillista kahvia ja pivällä join saman verran kahvia. Yleensä juon aamuisin teetä. Juon molempia juomia, mutta juon enemmän teetä. Tee on yksi minun suosikkijuoma. Liikunta auttaa kaikkeen ja tykkään ulkoilla/liikkua ulkona päivittäin. Käyn lenkillä joka päivä ja joka viikonloppu. Lenkkeliy piristää kummasti mieltäni ja käyn joskus/silloin tällöin ulkokuntosalilla. Olen liikunnallinen ihminen ja itse kiinnitän huomiota ruokavalioon. En syö herkkuja,koska olen dieetillä. Laihdutuskuurini jatkuu edelleen ja joka päivä syön terveellisesti.

ÄitienpäiväSunnuntai 08.05.2022 21:54

08.05.2022. Tänään on äitienpäivä. Heräsin tänä aamuna kello 08:55 aikaan. Söin aamupalla ja samalla vein enimmät roskat jätekatokseen. Sitten pakkasin loput tavarat Kotkan reissua varten. lähdimme Joensuusta kello 10:30 ja olimme perillä kello 14:30 aikaan. Vanhempi siskoni tuli bussilla Kotkaan kello 15:10 aikaan. Söin luonaan mummon luona. Söin silloin makaronilaatikkoa ja jälkiruoaksi jäätelötuutin. Sitten tein hommia läppärillä. Otin läppärin mukaan Kotkan reissulla, jotta voin surffata netissä ja tehdä blogia irc-galleriassa. Kirjoitan blogia joka päivä. Sitten join kahvit. Kahvinjuonnin jälkeen menin lenkille ja Kotkassa on tosi hyvä ilma lenkkeillä. Lenkin jälkeen kävin suihkussa ja tein kaikkea kivaa. Katsoin youtubesta videoita ja sitten söin iltapalaa. Iltapalan jälkeen kirjoitin blogia hyvissä ajoin ennen nukkumaanmenoa. Lenkillä otin kuvia itsestäni ja lisään ne joku päivä facebookiin ja instagramiin. Lisään silloin tällöin kuvia sinne. Käyn nukkumaan hyvissä ajoin eli ennen keskiyötä. Kirjoitan blogin nyt,koska haluan mennä ajoissa nukkumaan. Huomenna alkaa taas arki. Huomenna olen Kotkassa. Herään hyvissä ajoin, syön aamupalaa. Syön lounaan jossain vaiheessa päivää. Käyn lenkillä jossain sopivassa välissä. Pyrin nukkumaan 8 tuntia yössä. Se on tavoitemäärä, jonka ihmisten pitäisi nukkua joka yö. Join tänä aamuna 2 kupillista teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon enemmän teetä. Joskus juon teetä hunajan kera. Liikunta auttaa minua jaksamaan ja voimaan paremmin. Käyn ulkoilemassa joka päivä ja joka viikonloppu. Lenkkeily piristää kummasti mieltäni. Mieli on parempi, kun käyn ulkoilemassa. Käyn lenkkeilemässä tunnin verran ja huonolla ilmalla käyn lyhyen lenkin. Hyvää äitienpäivää.

Toukokuun seitsemäs päiväSunnuntai 08.05.2022 01:07

07.05.2022. Lauantai. Heräsin tänä aamuna kymmenen aikaan. Söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen otin päiväunet. Söin lounaaksi oman salaattiaterian. Sitten menin vanhemmille kahville ja join kahvit vanhempien luona. Sen jälkeen kuorin perunoita kalakeittoa varten. Sitten menin lenkille ja lenkin jälkeen menin suihkuun. Kävin lenkin jälkeen kaupassa ostamassa itselleni eväitä Kotkan reissua varten. Lähden sinne huomenna. Nyt en syö herkkuja hetkeen ja kiinnitän huomiota ruokavalioon ja annoskokoon. Pikkuisen otan herkkuja, mutta en muuten ota niitä, koska olen laihiksella ja yritän päästä isosta mahastani eroon. Kotona pyöritin hulavannetta 99 päivän ajan ja huomenna on 100 päivä. Aion pyörittää hulavannetta 15 minuuttia joka päivä, jotta saan mahani pienemmäksi. Hulailu kaventaa vyötäröä muutaman sentin. Olin vanhempien luona koko illan. Söin vanhemmilla iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että tietokoneella ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna herään hyvissä ajoin, syön aamupalaa. Huomenna on äitienpäivä ja minulla on huomenna se Kotkan reissu. Syön lounaan matkalla Kotkaan. Käyn lenkillä jossain sopivassa välissä. Aion nauttia näistä ihanista ja aurinkoisista kevätpäivistä. Laihdutuskuurini jatkuu edelleen ja yritän karistaa kaikki mahdolliset kilot pois. Pyrin aina nukkumaan 8 tuntia yössä ja se on tavoitemäärä, jonka ihmisten pitäisi nukkua joka yö. Menen tänään hyvissä ajoin nukkumaan ja pyrin menemään joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen yöpuulle, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Kirjoitan blogia joka ilta. Olen iltavirkku,en aamuvirkku, koska en jaksa aamulla herätä ja nousta todella aikaisin ylös sängystä. Join tänä aamuna 3 kupillista teetä ja päivällä saman verran 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia mutta juon enemmän teetä. Juon sekä pussiteetä että vihreää teetä. Juon myös sekä mustaa teetä että vihreää teetä ja molemmat maistuvat hyvältä. Kotona juon silloin tällöin irtoteetä ja aamulla juon pussiteetä. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaveriksi, jos haluaa. Olen kaikkien kaveri. Minulle saa vapaasti laittaa viestiä täällä irc-galleriassa. En kaveeraa pahojen ihmisten kanssa. Saa/voi tutustua minuun ihan kaverina (minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon hartaasti, että luette blogiani täällä irc-galleriassa huolella ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihini. Olen itse aikaansaava ihminen ja tykkään kirjoittaa blogia iltaisin. Olen myös liikunnallinen ihminen ja liikun ulkona joka päivä. Olen tottunut liikkumaan jokaikinen päivä. Lenkkeilen joka päivä yhteensä semmoisen tunnin verran ja joskus jopa yli tunnin verran. Lenkkeily piristää kummasti mieltäni ja saa ajatukset pois ikävistä asioista. Liikunnan ja urheilun avulla tunnen itseni pirteäksi ja treenisuorituksen jälkeen en ole ikinä väsynyt vaan energinen. En lopeta liikuntaa ikinä vaan jatkan liikuntaa koko loppuelämän ajan. Hiihto on minun talvinen urheilulaji ja liikuntamuoto. Liikunta ja urheilu ovat edelleen osa minun arkea. Olen urheilullinen nuori mies. Käyn lenkkeilemässä joka päivä ja joka viikonloppu. Liikunta on hyväksi myös hyvinvoinnille ja terveydelle. Liikunnan avulla jaksan paremmin siksi harrastan liikuntaa päivittäin. Tykkään harrastaa liikuntaa päivittäin ja harrastan kaikkia lajeja paitsi hurjapäisiä lajeja. Suosittelen liikuntaa kaikille ja liikunta on minulle sopiva lääke kaikkeen. Olen laihdutuskuurilla, syön pienempiä annoksia ja liikun riittävästi ja monipuolisesti, jotta painoni putoaa. Liikunta auttaa minua voimaan paremmin ja saa oloni hyväksi. Otan läppärin mukaan Kotkan reissulle sunnuntaista tiistaihin. Kirjoitan blogia kännykällä ja katson ne sitten läppärillä ja se on minulle parempi systeemi. Pakkasin vaatteet ja huomenna aamulla pakkaan eväät ja loput tavarat. Siivoan ja luuttuan aamulla ennen reissuun lähtöä. Hyvää äitienpäivää kaikille äideille.

Toukokuun kuudes päiväPerjantai 06.05.2022 23:27

06.05.2022. Perjantai. Heräsin tänä aamuna varttia vaille yhdeksän aikaan. Söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen menin lajittelutöihin kello 10-13:00. Söin lounaaksi omat eväät töissä. Sitten menin vanhemmille syömään ruokaa ja join kahvit vanhempien luona. Sen jälkeen katselin telkkaria. Otin vanhemmilla päiväunet. Sitten menin lenkille ja lenkin jälkeen menin suihkuun. Nyt en syö herkkuja hetkeen ja kiinnitän huomiota ruokavalioon ja annoskokoon. Pikkuisen otan herkkuja, mutta en muuten ota niitä, koska olen laihiksella ja yritän päästä isosta mahastani eroon. Kotona pyöritin hulavannetta 98 päivän ajan ja huomenna on 99 päivä. Aion pyörittää hulavannetta 15 minuuttia joka päivä, jotta saan mahani pienemmäksi. Hulailu kaventaa vyötäröä muutaman sentin. Olin vanhempien luona koko illan. Söin vanhemmilla iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että tietokoneella ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna herään hyvissä ajoin, syön aamupalaa. Huomenna minulla on vapaapäivä. Syön lounaan hyvissä ajoin kotona. Käyn lenkillä jossain sopivassa välissä. Aion nauttia näistä ihanista ja aurinkoisista kevätpäivistä. Laihdutuskuurini jatkuu edelleen ja yritän karistaa kaikki mahdolliset kilot pois. Pyrin aina nukkumaan 8 tuntia yössä ja se on tavoitemäärä, jonka ihmisten pitäisi nukkua joka yö. Menen tänään hyvissä ajoin nukkumaan ja pyrin menemään joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen yöpuulle, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Kirjoitan blogia joka ilta. Olen iltavirkku,en aamuvirkku, koska en jaksa aamulla herätä ja nousta todella aikaisin ylös sängystä. Join tänä aamuna 1 kupillisten teetä, töissä 2 kupillista teetä ja päivällä saman verran 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia mutta juon enemmän teetä. Juon sekä pussiteetä että vihreää teetä. Juon myös sekä mustaa teetä että vihreää teetä ja molemmat maistuvat hyvältä. Kotona juon silloin tällöin irtoteetä ja aamulla juon pussiteetä. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaveriksi, jos haluaa. Olen kaikkien kaveri. Minulle saa vapaasti laittaa viestiä täällä irc-galleriassa. En kaveeraa pahojen ihmisten kanssa. Saa/voi tutustua minuun ihan kaverina (minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon hartaasti, että luette blogiani täällä irc-galleriassa huolella ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihini. Olen itse aikaansaava ihminen ja tykkään kirjoittaa blogia iltaisin. Olen myös liikunnallinen ihminen ja liikun ulkona joka päivä. Olen tottunut liikkumaan jokaikinen päivä. Lenkkeilen joka päivä yhteensä semmoisen tunnin verran ja joskus jopa yli tunnin verran. Lenkkeily piristää kummasti mieltäni ja saa ajatukset pois ikävistä asioista. Liikunnan ja urheilun avulla tunnen itseni pirteäksi ja treenisuorituksen jälkeen en ole ikinä väsynyt vaan energinen. En lopeta liikuntaa ikinä vaan jatkan liikuntaa koko loppuelämän ajan. Hiihto on minun talvinen urheilulaji ja liikuntamuoto. Liikunta ja urheilu ovat edelleen osa minun arkea. Olen urheilullinen nuori mies. Käyn lenkkeilemässä joka päivä ja joka viikonloppu. Liikunta on hyväksi myös hyvinvoinnille ja terveydelle. Liikunnan avulla jaksan paremmin siksi harrastan liikuntaa päivittäin. Tykkään harrastaa liikuntaa päivittäin ja harrastan kaikkia lajeja paitsi hurjapäisiä lajeja. Suosittelen liikuntaa kaikille ja liikunta on minulle sopiva lääke kaikkeen. Olen laihdutuskuurilla, syön pienempiä annoksia ja liikun riittävästi ja monipuolisesti, jotta painoni putoaa. Liikunta auttaa minua voimaan paremmin ja saa oloni hyväksi. Otan läppärin mukaan Kotkan reissulle sunnuntaista tiistaihin. Kirjoitan blogia kännykällä ja katson ne sitten läppärillä ja se on minulle parempi systeemi.