IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Tutustukaa, saa laittaa herttaa kuviin ja kommentoida kuvia ja lisätkää kaveriksi🤗🤗🐼🐼

Selaa blogimerkintöjä

Toukokuun yhdeksästoista päiväTorstai 19.05.2022 23:57

19.05.2022. Torstai. Heräsin tänä aamuna kello 08:30 aikaan. Pesin hampaat ja sen jälkeen söin aamupalaa. Samalla laitoin eväät valmiiksi työpäivää varten. Sitten menin vanhemmille ja siitä lähdin yhtä matkaa äitini kanssa töihin. Olin tänään töissä kello 9:30-14:45. Kävin sen jälkeen vanhemmilla syömässä. Sitten otin päiväunet. Sen jälkeen join kahvit. Kahvinjuonnin jälkeen katsoin telkkaria. Sitten menin lenkille ja kävin samalla kaupassa ostamassa itselleni eväitä ja sellaisia asioita, joita itse tarvitsen. Sen jälkeen menin suihkuun ja suihkun jälkeen menin vanhemmille illanviettoon. Söin vanhemmilla iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna on perjantai ja viikonloppu alkaa. Huomenna minulla on työpäivä. Herään huomenna kello 08:45 aikaan. Syön aamupalaa. Olemme huomenna töissä kello 10-13. Laitan huomenna aamupalan aikaan samalla eväät valmiiksi työpäivää varten. Syön omat eväät töissä ruokatauolla. Käyn lenkillä jossain sopivassa välissä. Menen kohta nukkumaan, kun olen kirjoittanut tämän blogin loppuun. Nukun 8 tuntia joka yö. Olen tottunut nukkumaan pehmolelujen kanssa öisin ja saan niiden kanssa unta paremmin kuin ilman niitä. Join tänä aamuna 1 kupillisen teetä ja töissä 2 kupillista teetä. Join vanhemmilla 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon enemmän teetä. Tee on minun suosikkijuoma. Juon sekä vihreää että mustaa teetä. Liikun päivittäin ulkona. Lenkkeilen luontopoluilla ja kadunvarsilla jokaikinen päivä. Olen liikunnallinen ja urheilullinen mies. Olen totutellut liikkumaan kouluikäisestä pojasta saakka ja nyt liikun ja reippailen ulkona päivittäin ja viikonloppuisin.

Toukokuun kahdeksastoista päiväKeskiviikko 18.05.2022 23:57

18.05.2022. Keskiviikko. Heräsin tänä aamuna kello 08:30 aikaan. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Laitoin samalla valmiiksi eväät työpäivää varten. Menin aamupalan jälkeen vanhemmille ja siitä yhtä matkaa töihin. Olimme molemmat tänään töissä 09:30-15:02 aikaan ja lopetimme työt tänä päivänä vähän yli kolmen aikaan iltapäivällä. Sitten menimme tokmannille, Prismaan ja renkaiden kiristykseen. Sitten tulimme kotiin. Vanhemmilla söin ruokaa ja join kahvit. Kahvinjuonnin jälkeen katsoin jonkun aikaa telkkaria ja sitten menin lenkille. Lenkin jälkeen kävin suihkussa ja sitten menin vanhemmille illanviettoon. Söin vanhemmilla iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja tein kaikkea illan mittaan. Huomenna minulla on työpäivä. Herään huomennakin kello 08:30 aikaan. Nousen hyvissä ajoin sängystä ylös ja syön aamupalaa. Laitan samalla eväät valmiiksi työpäivää varten. Syön omat eväät työpaikalla ruokatauolla. Käyn lenkillä jossain sopivassa välissä. Käyn kohta nukkumaan, kun olen kirjoittanut tämän blogin loppuun. Nukun 8 tuntia joka yö ja olen tottunut nukkumaan yöni pehmolelujen kanssa ja nukun yöni hyvin niiden kanssa. Join tänä aamuna kupillisen teetä, töissä kupillisen kahvia, 2 kupillista teetä ja 2 kupillista kahvia vanhemmilla. Juon molempia juomia, mutta juon enemmän teetä. Juon sekä vihreää että mustaa teetä. Tee on minun suosikkijuoma. Liikun ulkona päivittäin. Olen tottunut reippailemaan ja liikkumaan ulkona kouluikäisestä pojasta asti. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran. Olen urheilullinen ja liikunnallinen mies. Lenkkeilen luontopoluilla ja kadunvarsilla. Liikunta ja lemkkeily on parasta ja lenkkeily piristää ja virkistää mieltäni kummasti päivän aikana. Tykkään liikunnasta.

Toukokuun seitsemästoista päiväTiistai 17.05.2022 23:47

17.05.2022. Tiistai. Heräsin tänään kello 10:30 aikaan. Lepäsin hetken aikaa kotona ja sitten menin pesemään hampaat. Pesen hampaat aamuin illoin. Sitten söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen otin päiväunet ja sitten söin salaattilounaani. Lounaan jälkeen menin lenkille. Kävin samalla hakemassa tiedepuiston pakettiautomaatista yhden lähetyksen ja sitten menin lenkille vaahteramäelle. Lenkin jälkeen join kahvit. Kahvinjuonnin jälkeen kävin suihkussa. Suihkun jälkeen kävin äkkiä kaupassa. Ostin kaupasta itselleni käsineet, rypäleitä, mansikoita, vadelmia ja mustikoita, banaaneita ja juomista eli kivennäisvettä. Kauppareissun jälkeen tyhjensin kauppakassit ja sitten menin vanhemmille illanviettoon. Söin vanhemmilla iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on työpäivä. Herään kello 08:30 aikaan ylös sängystä. sitten syön aamupalaa kotona. Huomenna menemme töihin kello 09:30 aikaan, jotta pääsemme aikaisin töistä pois. Otan omat eväät mukaan töihin ja syön ne siellä ruokatauolla. Käyn lenkillä jossain sopivassa välissä. Menen kohta nukkumaan, kun olen kirjoittanut tämän blogin. Nukun 8 tuntia joka yö. Join tänä aamuna 3 kupillista teetä ja päivällä 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon enemmän teetä. Juon sekä vihreää että mustaa teetä. Liikun ja lenkkeilen ulkona päivittäin ja joka viikonloppu. Lenkkeilen luontopoluilla ja jalkakäytävillä. Olen liikunnallinen ja urheilullinen mies. Tykkään käydä liikkumassa ulkona joka päivä ja joka viikonloppu. Harrastan liikuntaa muutenkin.

Toukokuun kuudestoista päiväMaanantai 16.05.2022 23:53

16.05.2022. Maanantai. Heräsin tänä aamuna kello 09:15 aikaan. söin aamupalaa ja laitoin samalla eväät valmiiksi töihin menoa varten. Kymmenen maissa olin puhelimessa duuniagenttini kanssa ja siinä puhelimessa puhuimme kaikenlaista. Sitten menin vanhemmille ja menimme äitini kanssa yhtä matkaa töihin. Olimme molemmat töissä tänään kello 16:00 saakka. Sitten haimme minun siskoni vanhimman lapsen kotoa ja kävimme samalla kaupassa ostamassa eväitä. Sitten tulimme vanhempien luokse. Olin vanhemmilla jonkun aikaa. Sitten menin kotiin hakemaan saksan kirjat saksan tuntia varten. Otin oman mukaan otettavan teemukin mukaan tunnille. Tunnin jälkeen menin kotiin ja vein vanhan palmukasvin biojätteeseen. Sitten menin pikku lenkille laulurinteelle. Lenkin jälkeen menin suihkuun ja suihkun jälkeen menin vanhemmille illanviettoon. Söin vanhemmilla iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä ja läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Maksoin kansalaisopiston laskun tänään. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin ja syön aamupalaa. Syön lounaan hyvissä ajoin. Käyn lenkillä jossain sopivassa välissä. Käyn jossain vaiheessa ostamassa käsineet, koska en halua käyttää paksuja käsineitä. Menen kohta nukkumaan, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Nukun 8 tuntia joka yö. Join tänä aamuna 2 kupillista teetä, töissä 1 kupillisen kahvia ja 2 kupillista teetä. Join myös tunnin aikana 2 kupillista teetä. Juon molempia juomia, mutta juon enemmän teetä. Juon sekä vihreää että valkoista teetä. Käyn lenkkeilemässä joka päivä ja joka viikonloppu. Olen liikunnallinen ja urheilullinen mies. Lenkkeily piristää ja virkistää kummasti mieltäni ja saa ajatukset pois ikävistä asioista. Olen tottunut liikkumaan ja ulkoilemaan luonnossa ja lenkkipoluilla joka päivä. Liikunta on minulle hyvä juttu, koska tykkään harrastaa liikuntaa.

Toukokuun viidestoista päiväSunnuntai 15.05.2022 23:58

15.05.2022. Sunnuntai. Heräsin tänä aamuna kymmenen aikaan ylös sängystä. lepäsin hetken aikaa ja katsoin samalla jumalanpalvelusta. Sitten söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen otin päiväunet. Päiväunien jälkeen söin salaattiaterian lounaaksi. Lounaan jälkeen kävin kaupassa ostamassa itselleni hyviä ja terveellisiä eväitä. Kauppareissun jälkeen tyhjensin kauppakassit ja sitten join kahvit. Kahvinjuonnin aikana katsoin videoita YouTubesta läppärillä. Kahvinjuonnin jälkeen kävin lenkillä. Lenkin jälkeen kävin suihkussa. Suihkun jälkeen menin vanhemmille illanviettoon. Söin vanhemmilla iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna alkaa jälleen arki. Huomenna minulla on työpäivä. Huomenna menen lajitteluhommiin noin kello 11.00. Herään hyvissä ajoin ja syön aamupalaa. Huomenna minulla on puhelinpalaveri duuniagentin kanssa noin kello 10:00. Huomenna minulla on Saksan tunti kello 18:30-20:00. Menen kohta nukkumaan, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Nukun/Pyrin nukkumaan 8 tuntia öisin. Join tänä aamuna 3 kupillista teetä ja päivällä 2 kupillista kahvia. juon molempia juomia, mutta juon enemmän teetä. Liikun ulkona päivittäin. Olen tottunut liikkumaan ulkona joka päivä ja joka viikonloppu. Olen urheilullinen ja nuori mies. Käyn ulkoilemassa ja lenkkeilemässä lenkkipoluilla ja milloin missäkin. Liikunta on hyvä juttu. Tykkään liikkua ulkona joka päivä ja joka viikonloppu. Käyn liikkumassa aamulla ja joskus illalla. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran ja joskus jopa yli tunnin verran. Lenkkeily piristää ja virkistää kummasti mieltäni. Itse olen iltavirkku,en aamuvirkku.

Toukokuun neljästoista päiväLauantai 14.05.2022 23:58

14.05.2022. Lauantai. Ihanaa, että viikonloppu jatkuu vielä huomisen ajan. Heräsin tänä aamuna kymmenen aikaan aamulla. Katsoin telkkarista uutta päivää. Sitten söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen otin päiväunet. Päiväunien jälkeen söin lounaan. Lounaan jälkeen join kahvit. Kahvinjuonnin jälkeen menin lenkille Karsikkoon, jossa näin puron reunalla rentukoita. Lenkin jälkeen menin suihkuun. Suihkun jälkeen menin vanhemmille illanviettoon. Söin vanhemmilla iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin ja syön aamupalaa. syön lounaan hyvissä ajoin kello 14-15 maissa. Käyn lenkillä jossain sopivassa välissä. Käyn myös kaupassa ja menen huomenna ehkä katsomaan sitä, kun yksi työntekijöistämme juoksee huomenna torilla hyväntekeväisyyttä varten. Menen kohta nukkumaan, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Nukun/Pyrin nukkumaan 8 tuntia öisin. Join tänä aamuna 2 kupillista teetä ja päivällä saman verran eli 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon enemmän teetä. Tee on yksi minun suosikkijuoma. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun joka päivä ja joka viikonloppu ulkona. Ulkoileminen on minun lempiharrastus ja suosittelen sitä kaikille. Olen liikunnallinen ja urheilullinen mies. Tykkään urheilla ja liikkua ulkona päivittäin. Olen tottunut liikkumaan päivittäin kaikinlaisissa maastoissa. Käyn lenkkeilemässä myös lenkkipoluilla. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran joka päivä.

Toukokuun kolmastoista päiväPerjantai 13.05.2022 23:59

13.05.2022. Perjantai. Monet sanovat, että perjantai 13 päivä on epäonnenpäivä, mutta itse en usko siihen. Minulla oli tänään vapaapäivä. Heräsin tänä aamuna kello 10:00. Lepäsin hetken aikaa kotona. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen menin vanhemmille lounaalle ja lounaan jälkeen lähdimme käymään mökillä. Joimme kahvit mökillä. Haravoin mökillä vähän pihaa. Lähdimme kello kuuden maissa ajamaan takaisin Joensuuhun. Vanhemmilla katsoin telkkaria ja sitten menin lenkille. Kävin lenkin aikana kaupassa ja ostin sieltä terveellisiä eväitä. Lenkin jälkeen kävin suihkussa ja suihkun jälkeen menin vanhemmille illanviettoon. Söin vanhemmilla iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin ja syön aamupalaa. Syön lounaan hyvissä ajoin kello 14-15 maissa. käyn lenkillä jossain sopivassa välissä. Käyn ehkä kaupassa ostamassa jotain hyvää viikonlopuksi ja ensi viikolle. Kohta menen nukkumaan, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Nukun/Pyrin nukkumaan 8 tuntia öisin. Join tänä aamuna 1 kupillisen teetä ja mökillä 2 kupillista kahvia. Join mökillä myös 2 kupillista teetä. Juon molempia juomia, mutta juon enemmän teetä. Liikun ulkona joka päivä ja joka viikonloppu. Olen liikunnallinen ja urheilullinen mies. Käyn joka päivä lenkkeilemässä semmoisen tunnin verran. Lenkkeily virkistää kummasti mieltäni ja saa ajatukset pois ikävistä asioista. Olen tottunut liikkumaan ulkona päivittäin ja myös viikonloppuisin. Käyn silloin tällöin ulkokuntosalilla tekemässä hyvän treenin.

Toukukuun kahdestoista päiväTorstai 12.05.2022 23:31

12.05.2022. Torstai. Heräsin tänä aamuna kello 08:45 aikaan. Pesin hampaat ja sitten söin aamupalaa. Aamupalan aikana kaadoin termariin teevettä valmiiksi töihin ja laitoin omat eväät mukaan töihin. Sitten lähdin vanhemmille ja menimme yhtä matkaa töihin. Olimme tänään töissä kello 10:00-17:30. Teimme töissä kaikenlaista hommaa eli lajittelua. Söin omat eväät töissä ja kotona töiden jälkeen. Töiden jälkeen menin vanhemmille ja menin isäni kanssa uutisten jälkeen kenkäostoksille lähicitymarketiin. Sen verran liikuin tänään, mutta varsinaista lenkkiä en tänään tehnyt. Olin vanhemmilla koko illan. Söin vanhemmilla iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin ja syön aamupalaa. Syön lounaan jossain vaiheessa päivää. Käyn lenkillä jossain sopivassa välissä. Käyn myös kaupassa ostamassa jotain hyvää evästä itselleni. Nukun/Pyrin nukkumaan 8 tuntia öisin. Se on sopiva määrä, jonka ihmisten pitäisi nukkua joka yö .Menen kohta nukkumaan, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Join tänä aamuna 2 kupillista teetä, töissä 2 kupilllista teetä ja 1 kupillisen kahvia. Kahvi on hyvää, mutta juon enemmän teetä. Juon molempia juomia, mutta tee on minun suosikkijuoma. Tykkään juoda sekä mustaa teetä että vihreää teetä. Käyn liikkumassa joka päivä ja joka viikonloppu. Liikunta auttaa minua jaksamaan ja voimaan paremmin. Olen liikunnallinen ja urheilullinen mies. Lenkkeily piristää ja virkistää mieltäni todella paljon. Olen tottunut liikkumaan ulkona päivittäin. Pyrin lenkkeilemään yleensä tunnin verran.

Toukokuun yhdestoista päiväKeskiviikko 11.05.2022 23:59

11.05.2022. Keskiviikko. Heräsin tänä aamuna kello 08:45 aikaan. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan aikana laitoin teevettä termariin ja laitoin omat eväät mukaan töihin. Sitten menin vanhemmille ja lähdin äitini kanssa yhtä matkaa töihin. Olimme molemmat tänään töissä kello 10:00-18:30, koska meillä oli tänään töissä pizzapäivä. Töissä tein lajittelua lasten vaatepuolella ja tein kaikenlaista hommaa. töiden jälkeen otin päiväunet. Päiväunien jälkeen menin lenkille. Lenkin jälkeen kävin suihkussa. Suihkun jälkeen menin vanhemmille illanviettoon. Söin vanhemmilla iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on työpäivä kello 10:00-17:30. Herään hyvissä ajoin, syön aamupalaa. Syön omaat eväät töissä. Käyn lenkillä jossain sopivassa välissä. Menen kohta nukkumaan. Nukun/Pyrin nukkumaan 8 tuntia yössä. se on sopiva määrä, jonka ihmisten tulisi nukkua öisin. Join tänä aamuna 1 kupillisen teetä, töissä 3 kupillista teetä, 1 kupillisen kahvia ja 2 kupillista kivennäisvettä. Kahvi on hyvää, mutta juon enemmän teetä. Juon molempia juomia, mutta juon enemmän teetä. Käyn lenkkeilemässä joka päivä ja joka viikonloppu. Lenkkeily auttaa kaikkeen ja virkistää mieltäni todella paljon. Olen liikunnallinen ja urheilullinen mies. Liikunta auttaa minua jaksamaan ja voimaan paremmin. Laihdutuskuurini jatkuu edelleen, koska kiinnitän nyt huomiota ruokavalioon ja annoskokoon. minua on kielletty lisäämästä suolaa. Liikun joka päivä ja joka viikonloppu ulkona ja se on hyvä juttu.

Toukokuun kymmenes päiväTiistai 10.05.2022 23:48

10.05.2022. Tiistai. Heräsin tänään ennen yhdeksän aikaan aamulla. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen petasin petini ja autoin äitiä ja siskoani kotitöissä. Kello kahdentoista aikaan menin lenkille kotkan keskustaan ja keskustan ulkopuolelle. Lenkin jälkeen kävin suihkussa. Suihkun jälkeen söin lounaan. Lounaan jälkeen tein hetken omia hommia läppärillä ennen Joensuuhun lähtöä. Lähdimme Joensuuhun takaisin kello 15:00 maissa ja olimme kotona kello 19:45. Pysähdyimme matkalla ravintola Pivangalla Kesälahdella. Sen jälkeen jatkoimme matkaa takaisin Joensuuhun. Vanhemmilla söin iltapalaa. Kello 20:00 katsoin äitini kanssa Masterchef Suomea. Sen jälkeen tein hommia sekä kännykällä että läppärillä. Katsoin youtubesta videoita ja katselin myös sähköposteja ja muita sovelluksia. Olin vanhemmilla koko illan ja lähdin kello 23:00 aikaan illalla omaan kotiin jatkamaan hommia läppärillä ja kohta menen nukkumaan. Nukun/Pyrin nukkumaan 8 tuntia yössä/joka yö. Se on määrä, jonka ihmisten pitäisi nukkua öisin. Huomenna minulla on työpäivä kello kymmenestä eteenpäin. Huomenna on pizzapäivä firmalla, jossa teen vapaaehtoistyötä. Herään hyvissä ajoin ja syön aamupalaa. Otan omat eväät töihin ja syön ne ruokatauolla. Käyn lenkillä sopivassa välissä. Join tänä aamuna 2 kupillista kahvia ja päivällä join kivennäisvettä. Kahvi on hyvää, mutta juon enemmän teetä varsinkin aamuisin. Joskus syön aamulla mysliä ja rahkajogurttia mangososeen ja hedelmien kera. Puuroa syön silloin, kun minulla on vapaapäivä ja silloin kun minulla ei ole kiire minnekään. Liikunta auttaa minua jaksamaan ja voimaan paremmin. Olen liikunnallinen ja urheilullinen mies. Käyn lenkkeilemässä joka päivä ja joka viikonloppu. Lenkkeily virkistää ja piristää mielialaani todella paljon, siksi käyn lenkkeilemässä joka päivä.