IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Saa laittaa vapaasti viestiä,tutustua, laittaa herttaa ja kommentoida kuviani ❤️❤️😘😘

Selaa blogimerkintöjä

21.07.2022. Torstai. Heräsin tänä aamuna kello 09:15 aikaan. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen menin vanhemmille ja sitä kautta mökille. Söin lounaan mökillä. Lounaan jälkeen tein hommia mökillä ja sitten join kahvit. Kahvinjuonnin jälkeen jatkoin hommien tekemistä kotona ja kävin kävelylenkillä. Uin myös mökillä ja onhan se kiva välillä uida Joensuussakin. Lähdin hyvissä ajoin kotiin Joensuuhun. Menin sitten vanhempien luokse. Katsoin telkkaria, söin vanhemmilla iltapalaa, tein omia hommia sekä läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin. Pesen hampaat ja syön aamupalaa. Syön lounaan jossain vaiheessa päivää. Käyn lenkillä illemmalla. Juon kahvit illemmalla. Syön huomenna lounaan jossain sopivassa välissä. Menen kohta nukkumaan. Nukun 8-9 tuntia. Nukun pehmolelujeni kanssa. Join tänä aamuna 3 kupillista teetä ja kotona 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon mieluummin teetä. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun ja ulkoilen joka päivä. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran joka päivä. Lenkkeily piristää ja virkistää mieltäni ja päivääni. Liikunta on minulle sydämenasia. Laihdutukseni jatkuu ja kiinnitän huomiota ruokavalioon ja annoskokoon. Syön hedelmiä ja marjoja joka päivä paitsi karkkeja. En syö hirveästi mitään makeaa. Ihanaa, että kesä on tullut ja tykkään kesästä. Tänään oli sekasää, sadepäivänä en käy lenkkeilemässä enkä uimassa. Puuro on hyvä aamu-sekä iltapala. Hyvää torstai-iltaa kaikille. Tykkään syödä terveellisesti ja monipuolisesti.

Heinäkuun kahdeskymmenes päiväSunnuntai 31.07.2022 02:01

20.07.2022. Keskiviikko. Heräsin tänä aamuna kello 09:15 aikaan. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen menin vanhemmille ja sitä kautta mökille. Söin lounaan mökillä. Lounaan jälkeen tein hommia mökillä ja sitten join kahvit. Kävin kahvinjuonnin jälkeen jatkamassa hommien tekemistä mökillä. Uin myös mökillä ja onhan se kiva välillä uida Joensuussakin. Uimisen jälkeen menin lenkille ja saunaan mökillä. luokse. Katsoin telkkaria, söin mökillä iltapalaa, tein omia hommia sekä läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin. Pesen hampaat ja syön aamupalaa. Syön lounaan jossain vaiheessa päivää. Käyn lenkillä illemmalla. Juon kahvit illemmalla. Syön huomenna lounaan jossain sopivassa välissä. Menen kohta nukkumaan. Nukun 8-9 tuntia. Nukun pehmolelujeni kanssa. Join tänä aamuna 2 kupillista teetä ja kotona 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon mieluummin teetä. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun ja ulkoilen joka päivä. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran joka päivä. Lenkkeily piristää ja virkistää mieltäni ja päivääni. Liikunta on minulle sydämenasia. Laihdutukseni jatkuu ja kiinnitän huomiota ruokavalioon ja annoskokoon. Syön hedelmiä ja marjoja joka päivä paitsi karkkeja. En syö hirveästi mitään makeaa. Ihanaa, että kesä on tullut ja tykkään kesästä. Tänään oli sekasää, sadepäivänä en käy lenkkeilemässä enkä uimassa. Puuro on hyvä aamu-sekä iltapala. Hyvää keskiviikko-iltaa kaikille. Tykkään syödä terveellisesti ja monipuolisesti.

Heinäkuun yhdeksästoista päiväSunnuntai 31.07.2022 01:52

19.07.2022. Tiistai. Heräsin tänä aamuna kello 10:00 aikaan. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen otin päiväunet. Sen jälkeen söin lounaan. Lounaan jälkeen tein hommia kotona ja sitten join kahvit. Kävin kahvinjuonnin jälkeen uimassa honkaniemen uimarannalla. Uin myös mökillä ja onhan se kiva välillä uida Joensuussakin. Uimisen jälkeen menin vanhempien luokse. Katsoin telkkaria, söin vanhemmilla iltapalaa, tein omia hommia sekä läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin. Pesen hampaat ja syön aamupalaa. Syön lounaan jossain vaiheessa päivää. Käyn lenkillä illemmalla. Juon kahvit illemmalla. Syön huomenna lounaan jossain sopivassa välissä. Menen kohta nukkumaan. Nukun 8-9 tuntia. Nukun pehmolelujeni kanssa. Join tänä aamuna 3 kupillista teetä ja kotona 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon mieluummin teetä. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun ja ulkoilen joka päivä. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran joka päivä. Lenkkeily piristää ja virkistää mieltäni ja päivääni. Liikunta on minulle sydämenasia. Laihdutukseni jatkuu ja kiinnitän huomiota ruokavalioon ja annoskokoon. Syön hedelmiä ja marjoja joka päivä paitsi karkkeja. En syö hirveästi mitään makeaa. Ihanaa, että kesä on tullut ja tykkään kesästä. Tänään oli sekasää, sadepäivänä en käy lenkkeilemässä enkä uimassa. Puuro on hyvä aamu-sekä iltapala. Hyvää tiistai-iltaa kaikille. Tykkään syödä terveellisesti ja monipuolisesti.

Heinäkuun kahdeksastoista päiväSunnuntai 31.07.2022 01:31

18.07.2022. Maanantai. Heräsin tänä aamuna kello 10:00 aikaan. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen otin päiväunet. Sen jälkeen söin lounaan. Lounaan jälkeen tein hommia kotona ja sitten join kahvit. Kävin kahvinjuonnin jälkeen uimassa honkaniemen uimarannalla. Uin myös mökillä ja onhan se kiva välillä uida Joensuussakin. Uimisen jälkeen menin vanhempien luokse. Katsoin telkkaria, söin vanhemmilla iltapalaa, tein omia hommia sekä läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin. Pesen hampaat ja syön aamupalaa. Syön lounaan jossain vaiheessa päivää. Käyn lenkillä illemmalla. Juon kahvit illemmalla. Syön huomenna lounaan jossain sopivassa välissä. Menen kohta nukkumaan. Nukun 8-9 tuntia. Nukun pehmolelujeni kanssa. Join tänä aamuna 2 kupillista teetä ja kotona 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon mieluummin teetä. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun ja ulkoilen joka päivä. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran joka päivä. Lenkkeily piristää ja virkistää mieltäni ja päivääni. Liikunta on minulle sydämenasia. Laihdutukseni jatkuu ja kiinnitän huomiota ruokavalioon ja annoskokoon. Syön hedelmiä ja marjoja joka päivä paitsi karkkeja. En syö hirveästi mitään makeaa. Ihanaa, että kesä on tullut ja tykkään kesästä. Tänään oli sekasää, sadepäivänä en käy lenkkeilemässä enkä uimassa. Puuro on hyvä aamu-sekä iltapala. Hyvää maanantai-iltaa kaikille. Tykkään syödä terveellisesti ja monipuolisesti.

Heinäkuun seitsemästoista päiväSunnuntai 31.07.2022 01:24

17.07.2022. Sunnuntai. Heräsin tänä aamuna kello 10:00 aikaan. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen otin päiväunet. Sen jälkeen söin lounaan. Lounaan jälkeen tein hommia kotona ja sitten join kahvit. Kävin kahvinjuonnin jälkeen uimassa honkaniemen uimarannalla. Uin myös mökillä ja onhan se kiva välillä uida Joensuussakin. Uimisen jälkeen menin vanhempien luokse. Katsoin telkkaria, söin vanhemmilla iltapalaa, tein omia hommia sekä läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin. Pesen hampaat ja syön aamupalaa. Syön lounaan jossain vaiheessa päivää. Käyn lenkillä illemmalla. Juon kahvit illemmalla. Syön huomenna lounaan jossain sopivassa välissä. Menen kohta nukkumaan. Nukun 8-9 tuntia. Nukun pehmolelujeni kanssa. Join tänä aamuna 3 kupillista teetä ja kotona 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon mieluummin teetä. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun ja ulkoilen joka päivä. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran joka päivä. Lenkkeily piristää ja virkistää mieltäni ja päivääni. Liikunta on minulle sydämenasia. Laihdutukseni jatkuu ja kiinnitän huomiota ruokavalioon ja annoskokoon. Syön hedelmiä ja marjoja joka päivä paitsi karkkeja. En syö hirveästi mitään makeaa. Ihanaa, että kesä on tullut ja tykkään kesästä. Tänään oli sekasää, sadepäivänä en käy lenkkeilemässä enkä uimassa. Puuro on hyvä aamu-sekä iltapala. Hyvää sunnuntai-iltaa kaikille. Tykkään syödä terveellisesti ja monipuolisesti.

Heinäkuun kuudestoista päiväSunnuntai 31.07.2022 01:21

16.07.2022. Lauantai. Heräsin tänä aamuna kello 10:00 aikaan. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen otin päiväunet. Sen jälkeen söin lounaan. Lounaan jälkeen tein hommia kotona ja sitten join kahvit. Kävin kahvinjuonnin jälkeen uimassa honkaniemen uimarannalla. Uin myös mökillä ja onhan se kiva välillä uida Joensuussakin. Uimisen jälkeen menin vanhempien luokse. Katsoin telkkaria, söin vanhemmilla iltapalaa, tein omia hommia sekä läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin. Pesen hampaat ja syön aamupalaa. Syön lounaan jossain vaiheessa päivää. Käyn lenkillä illemmalla. Juon kahvit illemmalla. Syön huomenna lounaan jossain sopivassa välissä. Menen kohta nukkumaan. Nukun 8-9 tuntia. Nukun pehmolelujeni kanssa. Join tänä aamuna 2 kupillista teetä ja kotona 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon mieluummin teetä. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun ja ulkoilen joka päivä. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran joka päivä. Lenkkeily piristää ja virkistää mieltäni ja päivääni. Liikunta on minulle sydämenasia. Laihdutukseni jatkuu ja kiinnitän huomiota ruokavalioon ja annoskokoon. Syön hedelmiä ja marjoja joka päivä paitsi karkkeja. En syö hirveästi mitään makeaa. Ihanaa, että kesä on tullut ja tykkään kesästä. Tänään oli sekasää, sadepäivänä en käy lenkkeilemässä enkä uimassa. Puuro on hyvä aamu-sekä iltapala. Hyvää lauantai-iltaa kaikille. Tykkään syödä terveellisesti ja monipuolisesti.

Heinäkuun viidestoista päiväPerjantai 29.07.2022 20:00

15.07.2022. Perjantai. Heräsin tänä aamuna kello 10:00 aikaan. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen otin päiväunet. Sen jälkeen söin lounaan. Lounaan jälkeen tein hommia kotona ja sitten join kahvit. Kävin kahvinjuonnin jälkeen uimassa honkaniemen uimarannalla. Uin myös mökillä ja onhan se kiva välillä uida Joensuussakin. Uimisen jälkeen menin vanhempien luokse. Katsoin telkkaria, söin vanhemmilla iltapalaa, tein omia hommia sekä läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin. Pesen hampaat ja syön aamupalaa. Syön lounaan jossain vaiheessa päivää. Käyn lenkillä illemmalla. Juon kahvit illemmalla. Syön huomenna lounaan jossain Menen kohta nukkumaan. Nukun 8-9 tuntia. Nukun pehmolelujeni kanssa. Join tänä aamuna 2 kupillista teetä ja kotona 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon mieluummin teetä. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun ja ulkoilen joka päivä. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran joka päivä. Lenkkeily piristää ja virkistää mieltäni ja päivääni. Liikunta on minulle sydämenasia. Laihdutukseni jatkuu ja kiinnitän huomiota ruokavalioon ja annoskokoon. Syön hedelmiä ja marjoja joka päivä paitsi karkkeja. En syö hirveästi mitään makeaa. Ihanaa, että kesä on tullut ja tykkään kesästä. Tänään oli sekasää, sadepäivänä en käy lenkkeilemässä enkä uimassa. Puuro on hyvä aamu-sekä iltapala. Hyvää perjantai-iltaa kaikille. Tykkään syödä terveellisesti ja monipuolisesti.

Heinäkuun neljästoista päiväMaanantai 25.07.2022 00:40

14.07.2022. Torstai. Heräsin tänä aamuna kello 10:00 aikaan. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen otin päiväunet. Sen jälkeen söin lounaan. Lounaan jälkeen tein hommia kotona ja sitten join kahvit. Kävin kahvinjuonnin jälkeen uimassa honkaniemen uimarannalla. Uin myös mökillä ja onhan se kiva välillä uida Joensuussakin. Uimisen jälkeen menin vanhempien luokse. Katsoin telkkaria, söin vanhemmilla iltapalaa, tein omia hommia sekä läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin. Pesen hampaat ja syön aamupalaa. Syön lounaan jossain vaiheessa päivää. Käyn lenkillä illemmalla. Juon kahvit illemmalla. Syön huomenna lounaan jossain vaiheessa päivää. Menen kohta nukkumaan. Nukun 8-9 tuntia. Nukun pehmolelujeni kanssa. Join tänä aamuna 3 kupillista teetä ja vanhemmilla 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon mieluummin teetä. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun ja ulkoilen joka päivä. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran joka päivä. Lenkkeily piristää ja virkistää mieltäni ja päivääni. Liikunta on minulle sydämenasia. Laihdutukseni jatkuu ja kiinnitän huomiota ruokavalioon ja annoskokoon. Syön hedelmiä ja marjoja joka päivä paitsi karkkeja. En syö hirveästi mitään makeaa. Ihanaa, että kesä on tullut ja tykkään kesästä. Tänään oli sekasää, sadepäivänä en käy lenkkeilemässä enkä uimassa. Puuro on hyvä aamu-sekä iltapala. Hyvää torstai-iltaa kaikille. Tykkään syödä terveellisesti ja monipuolisesti.

Heinäkuun kolmastoista päiväKeskiviikko 20.07.2022 19:21

13.07.2022. Keskiviikko. Heräsin tänä aamuna kello 09:00 aikaan. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Sitten menin vanhemmille ja söin lounaan heidän luona. Sitten menimme mökille. Kävimme ennen mökkiä Akkalan nuorisoseuran talolla kirpputorilla ja kahviossa. Kävimme katsomassa silloin mökillä ukkosen aiheuttamia tuhoja. Kävimme myös pikakäynnillä minun mummoni siskoni luona. Uin myös mökillä ja onhan se kiva välillä uida Joensuussakin. Uimisen jälkeen menin äitini katsomaan kesäteatteriin katsomaan Katri Helenasta kertovaa esitystä. Kesäteatterin jälkeen lähdimme ajamaan takaisin kohti Joensuuta. Sitten menin vanhempien luokse. Katsoin telkkaria, söin vanhemmilla iltapalaa, tein omia hommia sekä läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin. Pesen hampaat ja syön aamupalaa. Syön lounaan jossain vaiheessa päivää. Käyn lenkillä illemmalla. Juon kahvit illemmalla. Syön huomenna lounaan jossain vaiheessa päivää. Menen kohta nukkumaan. Nukun 8-9 tuntia. Nukun pehmolelujeni kanssa. Join tänä aamuna 3 kupillista teetä ja vanhemmilla 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon mieluummin teetä. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun ja ulkoilen joka päivä. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran joka päivä. Lenkkeily piristää ja virkistää mieltäni ja päivääni. Liikunta on minulle sydämenasia. Laihdutukseni jatkuu ja kiinnitän huomiota ruokavalioon ja annoskokoon. Syön hedelmiä ja marjoja joka päivä paitsi karkkeja. En syö hirveästi mitään makeaa. Ihanaa, että kesä on tullut ja tykkään kesästä. Tänään oli sekasää, sadepäivänä en käy lenkkeilemässä enkä uimassa. Puuro on hyvä aamu-sekä iltapala. Hyvää keskiviikko-iltaa kaikille. Tykkään syödä terveellisesti ja monipuolisesti.

Heinäkuun kahdestoista päiväLauantai 16.07.2022 00:14

12.07.2022. Tiistai. Heräsin tänä aamuna kello 09:00 aikaan. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Tein samalla omat eväät valmiiksi työpäivää varten. Söin eväät ruokatauolla. Söin lounaan ja kahvit kotona. Kahvinjuonnin jälkeen katsoin telkkaria, kävin kävelylenkillä ja kävin tänään uimassa honkaniemen uimarannalla. Uin myös mökillä ja onhan se kiva välillä uida Joensuussakin. Uimisen jälkeen menin viettämään iltaa vanhempien luokse. Katsoin telkkaria, söin vanhemmilla iltapalaa, tein omia hommia sekä läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin. Pesen hampaat ja syön aamupalaa. Syön lounaan jossain vaiheessa päivää. Käyn lenkillä illemmalla. Juon kahvit illemmalla. Syön huomenna lounaan jossain vaiheessa päivää. Menen kohta nukkumaan. Nukun 8-9 tuntia. Nukun pehmolelujeni kanssa. Join tänä aamuna 3 kupillista teetä ja vanhemmilla 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon mieluummin teetä. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun ja ulkoilen joka päivä. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran joka päivä. Lenkkeily piristää ja virkistää mieltäni ja päivääni. Liikunta on minulle sydämenasia. Laihdutukseni jatkuu ja kiinnitän huomiota ruokavalioon ja annoskokoon. Syön hedelmiä ja marjoja joka päivä paitsi karkkeja. En syö hirveästi mitään makeaa. Ihanaa, että kesä on tullut ja tykkään kesästä. Tänään oli sekasää, sadepäivänä en käy lenkkeilemässä enkä uimassa. Puuro on hyvä aamu-sekä iltapala. Hyvää tiistai-iltaa kaikille. Tykkään syödä terveellisesti ja monipuolisesti.