IRC-Galleria

ainokki

ainokki

ei hakkaa päätä seinään mushmush

Oh my..Sunnuntai 26.07.2009 16:14

oon ihan lopettanu tän päivittämisen; mitämitämitä? Kai tähän voisi sepittää sitten vähän Lontoon matkasta.
Lontoo oli loistava (luonnollisesti), käytiin turistikohteita läpi ja British Museum oli upea. Myös shoppailtiin sopivasti, sillä molemmilla mulla ja Sannalla jäi sitä rahaa yli viikon jälkeen. Jane Norman oli ehkä yksi parhaista kaupoista missä käytiin, varsinki ku iskettiin Wimbledonissa Jane Normaniin, jossa oli kaikki vaatteet -75%. Sieltä lähti mukaan molemmille kiitettävästi vaatetta.
Baarejakin tuli koluttua ja vähän päästiin klubituksen makuun kun kierreltiin Kingstonin illassa. Käytiin yhellä muuten loistavalla klubilla, mutta kun siellä ei soinut ihan meidänlainen musiikki niin vedettiin vaan hirvee känni päälle, loistavan baarimikon avulla ja jatkettiin matkaa seuraavaan. Tosin siinä kävi sitten niin, että törmättiin Patrickiin, Tateen, Zaciin ja kumppaneihin ja eksyttiin niiden kanssa etsimään klubia mihin pääsis Converset jalassa sisään, ei sitten semmoista löydetty ja jatkettiin niiden kämpille juomaan rommia ja itsehän opettelin Zacin avustuksella käyttämään DJ-ohjelmaa mikä oli coool!
Niistä pubeista ja baareista sen verran, että antaisin mitä vaan jos Suomessakin saisi niin hyviä safeja pubeista. Oikeestaan syötiin parhaimmat ruuat niissä, kun saatiin bout mitä vaan ja halvalla. Tosin viikonlopussa ei menny enään ranskalaiset kurkusta alas, joten vaihdettiin sipulirenkaisiin. :---)
Nytkun kirjoitti tän tekstin niin tuli taas kaipuu Lontooseen :( Onneks näkee tänään Laurin niin ei edes haittaa niin paljoa, että en enään UK:ssa olekkaan.

btw. sain Siiriltä äsken sikamageen Jonas Brothers julisteen! ja kans tein Miley Cyrus testin, missä tiesin kaiken vaikka yhdessä kysymyksessä oli vanhentunutta tietoa, koska Miley ei enään seurustele Justinin kanssa :<<<<

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.