IRC-Galleria

dearmaisie

dearmaisie

These kids today, with their texting and murder

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 02.02.2014 20:59

mitä sit tehdään ku pää hajoaa päällekäin menevien kouluhommeleiden kanssa?

oikeesti, oon ihan vittu tosissani.

ei täs mitään, mut ylppäri-info ei oikein oo kulkenut opolta opiskelijoille. SEN LISÄKSI mulla on kevyesti sellainen olo, että mä en valmistu ikinä. miksi? KOSKA ESIMERKIKSI TEKSTITAITO MENEE PÄÄLLEKÄIN KAHDEN ERI AINEEN KANSSA. sen lisäksi mulla ois enkun preli tiistaina... kun on opinnäytetyöpaskaa.

hei mä en oikeesti halua valmistua, en halua. tää on ihan sairasta.

koitan kovasti ajatella et "toukokuussa tää koko roska loppuu" mutta kun voi jjumalauta, toukokuuhun on ihan hitosti liikaa aikaa.

pää hajoAAAAAAAAAA

en saa miesten takkia palautettua ajoissa enkä saa ikinä palautettua pauliinan pukua KOSKA MULLA EI OLE HYPPYTUNTEJA JA OON KOULUSSA 8-16 JA SEN AJAN JOTA EN OO KOULUSSA, OON JOKO A) TEKEMÄSSÄ RÄSTEJÄ B) LUKEMASSA YLPPÄREIHIN C) PARTIOSSA ja en ees oo paljon vittujakaan partiossa.

voi ei, mua alkaa itkettää. koska vitun koulu, vitun elämä, vitun kaikki. kaikki mitä haluaisin tehdä on maata sohvalla katsomassa paskoja leffoja ja juomassa kaljaa, mutta en VOI koska koulu ja koska ylppärit ja koska voi ei koko maailma.

"saat ottaa ennen ylppäreitä yhden päivän aina vapaaksi luvallisesti" NO VOINKO MÄ MUKA OTTAA ENNEN YLPPÄREITÄ PÄIVÄN VAPAAKSI KU YLPPÄRIT VIE MUN KAIKKI AMMATTITUNNIT MUUTENKIN, NO VITTU EN

saanko vaan hypätä kaivoon

ai niin ja täs välissä pitäs pyörähtää helsingissä tekemässä työsopimuskin JA VOI ELÄMÄ MULLA OLE AIKAA KUN EN KERKEÄ EDES HENGITTÄä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.