IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Viikonloppu takanaMaanantai 16.10.2006 13:20

Joo tosiaan perjantai oli vähän vaikeampi päivä kun exän pärstä oli satasessa ja metrossa, se vaan aukasi yhtäkkiä ne "sulkuportit" niin sanotusti. Ja kuten äiti sanoi (hän kun lukee minua kuin avointa kirjaa ) niin aika hyvin kuitenkin olen mennyt eteenpäin ja aika oikealta tuo 2/3 osa prosessia olen käynyt läpi. Ja tärkeintä minulle on se että kykenen rakastamaan taas, rakastan murua entistä enemmän vaan. On ollut ymmärtäväinen näissä asioissa eikä ole moittinut tai mitään

Huomannut sen että sisimmässä on kaksi osaa minussa tosiaan että on se joka haluaisi exän kokevan sen kivun jota olen käynyt läpi mutta se on vähentynyt melkoisesti ja on ruvennut ilmaantumaan tätä osaa minussa joka toivoo hyvää hänelle elämässään. Huomannut että murun ansiosta sekä kaikkien ihmisten jotka ovat tukeneet minua vaikeilla hetkillä niin päässyt todellakin kovasti eteenpäin prosessissa ja muutenkin alamäki lähtenyt nousuun ja elämä hymyileekin mikä tuntui mahdottomalta keväällä, kaikki ne viiltelyt, ryyppäämiset, ahdistukset, pahoittelut...onneksi ne on nyt mennyttä elämää kohdallani.

Viikonloppu meni muuten ihan hyvin, ei ahdistanut tai mitään kiitos murun kun tuli taas luokseni perjantaina. Lauantaina menimmekin sitten murun ystävälle pelaamaan vähän korttia (eli ihan pokeria) ja yatzia, ihan mukavaa oli viettää erilaista lauantaita ja kun en ollut pelannut ties miten pitkään aikaan mitään tällaisia pelejä. Sunnuntaina sitten menimmekin murun äiteelle syömään aivan ihanaa lohta ja samalla viimeistelin hänen kannettavan kuntoon, bänditreenejä tosin ei ollut mutta luulisi tällä viikolla olevan.

Nyt on hyvä olla taas

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.