IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Eilen heräsin jo aikaisin ja lähdin vaateostoksille ja rahaa meni melkein 90 euroa, mutten itse maksanut senttiäkään niistä. Ne olivat serkun rippijuhliin ja vanhemman serkun häihin. Sen jälkeen Wenlaan lonkeroille ja Photoplaylle ja nyt on kärkisija toisella koneella 23 eri pelissä. Pelejä on yhteensä 52 kappaletta. Formulat tulivat myös ja olipahan tapahtumarikas, myös ikävälläkin tavalla. Kubica voitti ensimmäistä kertaa urallaan. Kaljoja join myös ja luin Juoppohullun päiväkirjaa ja erästä työkirjaa.

Tänään oli se ihana päivä jona olin viimeistä päivää töissä. Tietysti minulta odotettiin puhetta, tyydyin vain kiittämään ja toivottamaan hyviä jatkoa. Sain läksiäislahjaksi matkakassin jossa oli sisällä solmio, villasukat, sateenvarjo, liivi, muki, muistitikku, otsalamppu, vyö, tyyny, avaimenperä, heijastimia, pinssejä, t-paita, jazzilevy kärrypoletti ja avainnauha, termospullo sekä pieni kukkaro. Harmi ettei ollut pulloa. Paljon tuli kuitenkin. Sain myös todella hyvän työtodistuksen.
Lähdin sitten neljän aikaan pois ja Alkoon ostamaan kaksi 0,2 litran rommipulloa ja minulla on kotona 0,2 litran viskipullo ja yksi lonkero. Kotona olin sitten puoli kuuden aikoihin ja silloin siis huomasin tavarat. Sitten join lonkeron ja söin ruokaa. Tulin galleriaan ja kirjoitan tämän jo nyt kun en voi myöhemmin enää tänään tulla. Nyt juomaan rommia. Huomenna saan jännittää lisää kun työvoimatoimisto saattaa suuttua siitä kun en hakenut siihen yhteen työhön jonka ne olivat minulle lähettäneet. Toivottavasti en saa tuomiota. Jos kaikki mee hyvin niin on sitten kuohuviinin vuoro. No ei kai enää mitään muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.