IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Pitkästä aikaa OkCupidissaTorstai 25.10.2012 01:51

Heräsin siinä hieman ennen kahta ja heti muistui osa eilisestä mieleen. Suurin osa toki täysin hämärän peitossa. Äitini kävi täällä ja koska olin niin helvetin humalassa, niin jostain vitun syystä minä kerroin hänelle omista puhelinseksikokemuksistani. Puhuin myös jotain Netasta. Semmoinen ilta minulla eilen. Veikkaan, että seuraavasta tapaamisestamme tulee minun kannalta aika kiusallista.
Sitten kun nousin ylös sängystä, niin join yhden energiajuoman ja sen jälkeen aloin juomaan viskiä. Menin pitkästä aikaa OkCupidiin ja tein erään testin ja lopputulos oli tällainen: ” You are the real power behind the throne. No one dares dispute or refuse you. Which is good because that's how you get things done. You are also, however, completely corrupt and highly immoral. This doesn't bother you in the least as you lounge around your rich comfortable surroundings, reveling in wealth and authority”. Erään söpön jenkkitytön, Norman, profiilia katsellessani ajattelin, että kun kerran on sivullani käynyt niin katsotaan millaiset prosentit meillä on. Vastausten perusteella vaikuttaa aika pervolta, mutta olenhan minäkin. Antaa pillua heti ensitreffeille. Olin siihen, että really? Sitä nyt tässä parisen tntia olen katsellut ja 215 kysymystä käyn läpi viskiä samalla juoden. Nyt on klo 16:53 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä viskin juomisen lisäksi olen katsellut televisiota tuntitokulla putkeen. Siinä se oikeastaan onkin.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.