IRC-Galleria

Se päivä vihdoin koitti jota mä olen odottanut huhtikuusta 2007 ! Ei voi parempaa kuvitella, eikä pettymystä tullut. Tälläsiä päiviä mä haluan lisää, monta. Nyt ei muuta kuin odottaa seuraavaan. Siitä ei puuttunut enää mitään.

"Tänää vituttaa mut huomenna ei ehkä vituta niin paljoo" näihän se meni. Perjantaina raivottiin todenteolla tota lava systeemiä, mutta lauantaina se ei haitannut enää ollenkaan. Itse asiassa se ei ollut edes kovin huono. Ens kerralla pitää odottaa että kokeillaan käytännössä eikä alkaa raivota vaan omien mielikuvien mukaan. Pelkäsin myös että mitä keikoista tulee, kun itselläni ei ollut mikään maailman paras olotila.

Kun toinen "epäonnistuu" niin toinen onnistuu. Koivunen kyllä tällä kertaa peittosi Lovexin.

Lovexin keikka oli vähän laimea, joten olikin parempi että he soittivat ensimmäisenä. Mut ei mikään ihme, kun olivat juuri tulleet Saksan keikalta, eikä ole oikein pystynyt nukkumaan sekä Sammylta oli hajonnut joku juttu lentokoneessa, joten sekin vaikutti keikkaan. Ei se pieni tihkusade haitannut siinä ollenkaan. Anone anymore räjäytti kyllä potin kotiin. Siinä on vaan se kaikki jota kaivataan. Bleeding oli täyttä asiaa ja kyllä siellä tuli riehuttua pitkin keikkaa. Niskat ja jalat kipeenä jo puolessa välissä. Pitkästä aikaa oli kyllä silti kiva nähdä Lovexin keikka, niin ei Koivunen ala sitten kyllästyttämään. Oli kuukauden keikkatauko ollut ja kyllä huomasi että miten ikävä on kerennyt tulla. Onneks pääsee taas kiertämään keikkoja, ei ole tauko enää niin pitkä.

Koivuset aloittivat ja mun olis tehny mieli itkeä. Heti ensimmäisestä biisistä mä tiesin että keikasta tulee jotain ainutlaatuista. Ehdottomasti yks parhaimpia keikkoja jota mä olen nähnyt. Kaatosade ei haitannut yhtään, vaikka välillä sattuikin naamaan kun märät hiukset läsähtivät ikävästi. Mulla oli siellä niin hyvä fiilis, ettei mikään olisi saanut sitä pilattua. Sweet madness, Tears keep falling, Hear my call, Sign of our times, Keepers of the night, Stay True, Don´t Try to Break Me ja Heros´s Gold olivat keikan parasta antia, muut biisit tulivat hyvin perässä. Koivusten aikana oli muutenkin pikkasen enemmän porukkaa ja enemmän ihmiset olivat mukana. Vili saa erikoispointsit, se vetää keikoilla aina ihan mielettömän hyvin. Vaikka kyllä kaikki siellä lavalla loistivat. Settilistassa ei ollut mitään vikaa. Burnikin meni ihan riehuen, koska en halunnut pilata fiilistäni sillä biisillä.

Mä en edes tiedä mitä sanoisin ja miten sanoisin kun kaikki oikeesti oli parasta. On siitä pieni hetki vierähtänyt kun viimeks oli tollanen fiilis keikalla. Sitä kaivattiin. Kiitos ehdottamasti kuuluu mun keikkaseuralle eli Noralle sekä bändeille ja kaikille jotka olivat paikalla. Mä olen niiin onnellinen.

Ps. Ens kerralla se ei ole Koivuset jotka vetävät noin paljon paremmin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.