IRC-Galleria

Hämeenlinna.

Keikka oli ihan mielettömän loistava. Stormwind ja Wasted years tulivat todellakin aivan puskan takaa, mut voi että kuinka tykkäsin niistä, sekä sitten mun lukuisista suosikeista joita löytyy. Oli paikka takana, oli paikka aika edessä, oli paikka missä tahansa ja kenen kanssa tahansa niin fiilistä riitti. Mauro oli ihana.

Lempäälä.

Ensinnäkin mä olin koko päivän aivan vittuuntunut, eikä ollut fiilistä mihinkään. Ideaparkkiin kun saavuttiin, ensimmäinen ajatus oli, että mitä helvettiä mä täällä teen ja nyt näin jälkeenpäin kaduttaa. Ei voi muuta sanoa, kyllä sinne Poriin olis pitänyt enemmin lähteä mutta ei sitä parane enää harmitella. Tehty mikä tehty.

Keikka kun alkoi niin luulin että kyseessä on Under the burning sky. Kauhean väsyneeltä ja ilottomalta siellä lavalla näytettiin. Yleisökin katosi kuin tuhkatuuleen siitä mitä aikaisemmin illalla oli porukkaa paikalla. Ei kai tästä muuta. Anna Abreu kyllä veti illan itselleen, vaikken sitä oikeasti kuuntelekkaan, mutta tän illan jälkeen niin kyllä siltä muutamia hyviä kappaleita löytyy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.