IRC-Galleria

26.09.2008 - Ari Koivunen, Kuopio Keskiviikko 22.10.2008 14:34

Tällä kertaa kyllä kannatti aloittaa Hear my callilla koska koko paikka oli ihan jäässä se sai hyvin yleisön lämpenemään! Sweet madness & Tears keep falling jatkoivat settiä hyvin, vaikka se kävikin aika rankaksi.

Hero's gold & Our beast meni siinä sitten vähän rauhallisemmin. Jotenkin ne ei vaan kolahta enää niin täysiä, mutta sopii tuohon kohtaan aivan mainiosti, kun kolme ekaa biisiä olivat aivan toista kamaa.

Under the burning sky, Keepers of the night & Don´t try to break me jatkoivat sitten taas aivan täysiä. Tosin mun jalkoihin alkoi jo todenteolla sattumaan, mutta tykkäsin silti.

Fatherin fiilistelinkin sitten istualteen. Alussa olin ajatellut, että tällä keikalla voisi kokonaan slovarit jättää väliin, mutta tässä vaiheessa olin aivan valmis kyseiseen biisiin.

Stormwind, Stay true & Sign of our times, miten sitä saatiikiin kaikki tollaset biisit noin peräkkäin. Ei voinut muuta kuin yrittää jaksaa ja unohtaa kivut jaloissa! Se kyllä lopulta unohtuikin, kun keskittyi vaan biiseihin.

Fuel for the fire tuli kans niin sopivasti. Kylmähiki vaan valui selkää pitkin kun sitä fiilisteltiin. Enkore ei ollut enempää kuin tervetullut, Pätkä Soldier of fortunea & Angels are calling toivat rauhallisuudellaan vaan lisää fiilistä.

En ollut usko kun Here i go again alkoi soimaan. Pari iltaa aikasemmin olin juuri muistellut marrakuun -07 On the rocksin keikkaa ja aloin toivomaan, että jos pääsisi taas pitkästä aikaa biisin kuulemaan. Se oli aivan loistava.

Yleisön toivomuksesta soitettiin vielä Wasted years ja eihän bändi vielä siihenkään osannut lopettamaan vaan sieltä tuli aivan viimeisenä biisinä Give me a reason.

Keikka oli siis todella onnistunut, vaikka olikin yksi rankimmista. Biisejä tuli yksi toisensa perään, niitä soitettiinkin normaalia enemmän. Olisihan tohon voinut vielä muutaman ottaa, tottakai. Tollaset pitkät keikat ovat kivoja.

Kiitos tutuille ja ehdottomasti bändille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.