IRC-Galleria

17.12.2008 - Raskasta Joulua, Tampere Maanantai 22.12.2008 15:11

Ensimmäinen Joulu (marco)
Heinillä härkien (Jarkko)
Joululaulu (Ilja)
Sydämeeni joulun teet (Ilja)
Nisse-polkka (Ilja)
Oi jouluyö (Marco)
En etsi valtaa loistoa (Jarkko)
Mirka soolo + Pieni rumpali (Marco)
Me käymme joulun viettohon (Jarkko)
Vili soolo
Sylvian joululaulu (Marco + Tuomas)
Soolo
Varpunen jouluaamuna (Marco)
Petteri punakuono (Ilja)
----
Tonttu (Ilja)
Ilouutinen (Jarkko)
Ave Maria (Marco)

Mitähän keikasta sitten voisi näin yleisesti sanoa. Päällisin puolin oli kyllä todella hyvä, mutta muutama asia kyllä pisti sylettämään niin paljon ettei mitään rajaa. Vaikka Marco onkin "maailman luokan staroja", niin mun mielestä ei törkeämpää ole sitten noilla keikoilla nähty, kuin lopettaa yksi ehdottomasti parhaimmista biiseistä aivan totaalisen kesken. Saa sitä yleisöäkin mun mielestä ajatella. Joten näin ollen, ei Marcolle enää Varpunen Jouluaamuna biisiä, kun porukka oikeasti haluaa sen kuulla alusta loppuun tai toivottavasti ensi kerralla on kaksi laulajaa! Mä en sitten tajua mitä siinä oikein on, kun niin moni hehkuttaa sitä. Oon onnistunut sen missaamaan, enkä ihmettele enää yhtään että miksi. Ensimmäinen biisi herralta meni ihan kohtalaisen hyvin, mutta siitä se alamäki sitten alkoikin taas. Ja Ave Mariakaan ei olisi kuulunut Marcolle, vaan aivan muille. plaah.

Voisin sitten siirtyä paljon miellyttävimpiin asioihin. Tykkäsin Iljasta ihan mielettömän paljon. Se veti jotenkin vaan huomattavasti paremmin kuin aikaisemmin!! Mitä enemmän keikkoja takana, mitä vähemmän niitä on edessä, sitä paremmin se nähtävästi vetää. Toivottavasti samanlaista herkkua saadaan kuulla myös Mikkelissä. Ei todellakaan ollut havaittavissa täällä mitään räppijuttuja, eikä mitään muutakaan negatiivista. Se oli aivan loistava!

Jarkko, Jarkko, Jarkko.. ah. Pelkäsin sitä että Marco vetää heinillä härkien, mutta onneksi kyseinen ralli olikin annettu Jarkolle, ei sitä kukaan olisi heistä paremmin pystynyt enää vetämään. Ilouutinen oli kans yksi keikan kohokohdista. Joku vaan osaa hoitaa homman kotiin, vaikka olikin viikonlopun kipeenä.

Huumorinkukka kukoisti myös täällä. Otampa suoraan Euran keikkarapsasta lainattua teksiä: "Ääni kuului hyvin myös siihen eturiviin, sekä näkyvyys oli loistava. Huumorilla varustettu lavameininki toi mukavuutta myös yleisön puolelle." Ilja vaan onnistuu niin hyvin viihdyttämään yleisöä!

Bändi loisti, eritoten Vili. Tuli soolon aikana sitten keskityttyä enemmän Vilin soittamiseen, kun vieressäni ollut äijä sitä niin kovasti hehkutti. "Vili pitää tän homman kasassa, se on nostanut jo kolme bändiä kuuluisuuteen, ei tässä voi keskittyä mihinkään muuhuin kuin siihen kuinka Vili soittaa" ja lukuisia muita hehkutus kommentteja, en kuullut sen muusta siellä puhuvankaan. Ja se soittaminen näytti hyvälle! Joku niin antaumuksella vaan painaa keikkaa eteenpäin. Loistavaa.

Kiitos ja kumarrus. Vielä kolmella keikalla näemme! Toivottoavasti meininki vaan paranee entisestään, vaikka yksikään keikka ei ole ollut huono. Eiköhän kaikki tärkeimmät tulleet tässä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.