IRC-Galleria

27 & 28.12.2008 Raskasta Joulua, LeviPerjantai 02.01.2009 04:37

Ensin meille ei osata myydä lippuja keikalle, sitten ollaan menossa hotelliin niin meidän huoneessa onkin jo porukkaa, joita ei ole näkynyt koko päivänä. Siinä kerkes jo miettimään, että mitäköhän tästäkin reissusta tulee! Loppu hyvin kaikki hyvin ja mukava reissu oli jälleen kerran.

Liike lähtee lantiosta! Muista jalka, kädet mukaan. Tanssikoulu osa 1.

Koivunen, Leppäluoto ja Kakko..

Tähti tähdistä kirkkain oli ehdottomasti Antony Parviainen vaikka vetikin vaan lauantaina yhden biisin, eikä sunnuntaina ollenkaan! Pelkästään plussaahan se oli, kun ei hän kuulunut Levin laulaja kaartiin ollenkaan. Ja onhan se jo tullut huomattua, että Parviainen on ihana niin ei sitä silti voi koskaan sanoa liikaa! Kun osaa niin osaa ja sen voi sanoa. Siinä kun vaan on sellanen mies jota jaksaa niin keskittyneesti kuunnella.

Tony Kakko oli mulle aivan uusi tuttavuus ja hyvinhän se veti. Muutamassa biisissä tuli vaan sellanen fiilis, että ei se sitä "alkuperäistä" voita. Sama homma oli Arin Heinillä härkien kaukalon vedossa, siitä vaan jäi puuttumaan se jokin. Muuten molemmat olivat aivan loistavia, mutta JP saa täältäkin pisteet kotiin!

Porukkaa oli paikan kokoon nähden yllättävän vähän.. Ja oma ääni kuului vähän liikaakin! Ainakin omaan korvaan, eikä todellakaan säväyttänyt ja niinhän se sitten sunnuntain keikan jälkeen häviskin melkein kokonaan. Ennen en oikein lavasysteemistä tykännyt mutta nyt olen alkannut pitämään hullusta porosta keikkapaikkana.

Biiseistä parhaiten mieleen jäi molemmilta päiviltä ilouutinen, sekä lauantain tähti tähdistä kirkkain! Parhaimmat fiilikset näkyivät silloin mulla, niin kuin myös lavalla.

Kiitos bändille kiertueesta, unohtamatta seuruettani. Ensi vuonna sitten uudestaan! Jos jotain mainittavaa jäi sanomatta, niin eiköhän Anni paikkaa sen jossain vaiheessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.