IRC-Galleria

Deep_C_Diver

Deep_C_Diver

per aspera ad astra
Aieminkin on joskus tullut merkittyä tänne kaikkein oudoimpia näkemiäni unia, mutta tämä viimeöinen vienee outoudessaan ja silkassa pelottavuudessaan voiton kaikista aikaisemmista..

Ei sitä ihan joka yö sentään katsella ERITTÄIN yksityiskohtaisesti historiallista tapahtumaa noin vuodelta 88 eKr, nimittäin Pontoksen kuninkaan Mithridates VI:n määräämää vangitun roomalaisen legaatti Manius Aquilliuksen teloitusta.

Juttu olisi jo muutenkin ollut tarpeeksi kammottava - eihän koskaan tyhjän potkaisemisen katselu ole mieltä ylentävää - mutta tätä "teloitusta" ei pantu toimeen millään suht humaanilla tavalla, vaikkapa hirttämällä, mestaamalla tai ristiin naulitsemalla - vaan pakottamalla Aquillius NIELEMÄÄN SULATETTUA KULTAA!

Visiossa oli todella kaikki, siis AIVAN kaikki! Tyypin kauhu hänen tajutessaan mikä häntä odottaa, yritykset tapella vastaan riuhtoen ja kiljuen, lopulta nyyhkytys ja korina kun leuat on väännetty auki ja sulatusastiaa kallistetaan.. Sitten sihinä ja kärventyminen..

Helvetti soikoon, ikinä en ole ollut niin helpottunut herättyäni kuin moisen vision jälkeen! Tuskin yksikään kauhuelokuva voisi tarjota yhtä piinaavaa, suoraan sanoen helvetillistä kokemusta..

En voi muuta kuin ihmetellä, mikä HELVETTI saa ihmisen näkemään noin outoja, suorastaan perverssejä unia! No, ehkä on parempi että niitä näkee visioissaan, kuin että moisia pitäisi alkaa etsiä tosielämässä.

Ja ehkäpä pitäisi lukea vähemmän historiaa. Sehän on valitettavasti tulvillaan edellä kuvatun kaltaisia kamaluuksia. Ja jopa vielä pahempia.. :'(



Että tässä taas uusi outo alaviite oudon otuksen oudon elämän virrasta. Ja lisää loruillaan, kun aihetta ilmaantuu.

Deep_C_Diver

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.