IRC-Galleria

Deep_C_Diver

Deep_C_Diver

per aspera ad astra

Masokismi on kivaa! :-DPerjantai 15.01.2010 00:08

Juuri niin kuin otsikossa seisoo: Parhaita fiiliksiä mitä bögät jalassa voi kokea, on se hetki kun ankaran treenin ja kuuman suihkun jälkeen jännitys kropasta alkaa laueta ja ihana lämpö ja raukeus ottaa vallan. Paitsi että se on nyt koukuttanut allekirjoittaneen fyysisesti, se on tehnyt sen myös psyykkisesti.

Ja hyvä niin, ei tätä työttömyyttä muuten kestäisi silmäpuoli simpanssikaan! Varsinkin nyt kun teatteriseurueemmekin on talvitauolla, olisi helvettiä, jollei saisi purkaa energiaansa johonkin rakentavaan. Ja auttaahan se pitämään poissa kaikki päälle pyrkivät hyödyttömyyden ja huonommuuden tunteet, ja muun sellaisen paskan..

Niimpä niin, vaikka toisin itselleen aina vakuuttelee, taitaa se itsetunto ja mielekkyyden tunne sittenkin olla perin vahvasti sidottu työhön, siinä menestymiseen ja liksan saamiseen. Ihan peri luterilaiseen tapaan..

Mutta kukapa tietää, ehkä tämä olotila muuttuu vielä: Pistin näät pari päivää sitten taas yhden työhakemuksen menemään. Vastauksia pitäis kuulua tuossa helmi-maaliskuun vaihteessa. Jos kuuluu. Vähitellen oon jo alkanu tottua siihen, ettei nuo hakemukset yleensä johda edes haastattelukutsuun..

Että siinäpä tärkeimmät tällä erää. Lisää taas loruillaan, jahka aihetta ilmaantuu.



Deep_C_Diver

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.