IRC-Galleria

Deep_C_Diver

Deep_C_Diver

per aspera ad astra
Sain tänään aamupäivällä puhelun, jollaista en oikein osannut enää 3 kuukauden työttömyyden jälkeen odottaakaan. Nimittäin kutsun työhaastatteluun! Helvattu, vieläkään ei oikein meinaa päähän mahtua ajatus, että kenties meikäläisen palveluksia sittenkin joku saattaa vielä hoitoalalla tarvita.. :-)

Kyseessä olisi tuollainen hoiva- ja avopalveluyksikkö, siis suunnilleen sellaista duunia, mitä olen toisenkin vuoden hommaillut. Tarkempaa tietoa ei siitä vielä ole, mennessä siis näkee. Arvoisa Joku, joka kenties tätä raapustusta luet, pidä peukalosi pystyssä ja sormesi ristissä, että Isolla-Eekillä tärppäisi! Sitä palvelusta rohkenen Siulta pyytää.. ;-)

Ja toisiin aiheisiin: Näyttävät pari välipäivää treenistä tehonneen. Tietoakaan ei enää ollut perjantaisesta hengenheitosta kun tänään tehtailin rinta- /ojentajatreeniä. Jestas, miten irtosikaan! Ja kaupantekijäisiksi ergometrisoutua. Normaalisti sitä menee sellaset 30 min ja 7000m. Tänään sitten paineltiin 40min ja 9000m.. Ja tuntui, että varaa olisi ollut vielä vaikka toiseen mokomaan! :-)

Että nähtävästi treeni todellakin alkaa tuottaa tulosta! :-) Tarinoitavaa olisi taas vaikka miten, mutta aikaa ei taas ihan mahdottomiin ole. Niin että palailen taas asiaan, jahka aikaa, kärsivällisyyttä ja aihetta löytyy. :-)




Deep_C_Diver

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.