IRC-Galleria

Deep_C_Diver

Deep_C_Diver

per aspera ad astra

Yliannostusko?Perjantai 29.01.2010 19:59

Käväisin tuossa muutama tunti sitten kuntosalilla, soudin ergometrillä 7km ja vedin päälle oikein kunnollisen jalka- / alaselkätreenin. Eikä ole ikinä ennen tuntunut niin pahalta kuin nyt.

Jumaliste, jo soudun jälkeen tuntui kuin olisin ollut henkeäni heittämässä! Eikä kyseessä sentään ollut kuin 7 vaivaista kilsaa.. Sellasenhan nyt vetäsee päivä kuin päivä sen kummemmin hengen loppumatta.

Tuli vaan mieleen, että taitaa olla tarpeen hiukan useammin pitää välipäiviä treenissä. Tai sitten ainakin keventää hiukan päivittäisiä treenejä.. Vaikka ei millään malttaisi! :-P

Nyt kun on viimeinkin päässyt kuntoilussa todellakin alkua pitemmälle ja saavuttanut jo aivan konkreettisia tuloksiakin, tuntuu jo ajatuskin tahdin hölläämisestä melkein samalta kuin lopettaisi kokonaan ja aloittaisi ankaran makkara-olut-kuurin.. :-P

Mutta tässähän sitä taas jätkää testataan. Ensin saada niskaote itsestään raahaamalla romuttamokuntoisen raatonsa salille, sitten terveen järjen nimissä pidellä itsensä luisumasta toiseen ääripäähän.

No, katsotaan kuinka kundin käy! :-) Lisää loruilua seuraa taas, kunhan aihetta ilmaantuu.



Deep_C_Diver

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.