IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

#####rannan#####päättärit#####Lauantai 26.09.2009 05:52

perkele.. taas lähtee.. vittu ei oo tullu piitkään aikaan kirjoteltuu tällee mutta nytpä kirjotan! hahaaa.. try to stop me.. nooh.. heitin eeron himaan koulust niin se sit toi mulle vana tallinkin.. mikä oli luvannu.. mutta toi kans sit pullon tekiilaa.. ja sano et ku vana tallinki oli vaan 17% niin toi toisenki.. jösses.. thäänks mään! nooh sit jatku matka himaan ja tällästä niin sit oli vähän hakuses illan sotasuunnitelma.. niin kysyin vaan jasulta että miten ois jos se tekis kaikki illan suunnitelmat sun muut ja mä vaan tulisin niinku pässi narussa? ja sehän kävi.. täydellinen nainen.. nooh.. meikä meniki sit goijaa ja sit ku siinä heräilin tirvasin bayleisin pohjat ja vanilja kossun pohjat huiviin ja sit latasin rotsin juotavii ja lähin kävelee laatikoille.. mistä sit osku tuliki hakee tonin tojotalla.. ja sit on the road.. ja kun piti tuota turpavyötäkin käyttää niin.. kun dodgessa niitä ei oo niin johan mä sellasen taidon oon unohtanu että miten ne toimii.. niinpä vetäsin kaks vyötä solmuun itselleeni ja olin neli pistevöissä.. ja sit vihtiin.. rannan kautta ja sit ässälle.. ja siel sit hyppäsin jasun viereen charlotan kyytiin.. ja haettiin tomppa.. ja sit otikselle.. ja janille.. siel oli sit me ja jani ja jonna.. hetken pääst tuliki sit hellstetti ja samppa ja santtu ja tanu.. ja sit taas hetkisen päästä tuli lasse ja laura.. siinä sitten istuttiin iltaa.. ja tomppa ja jani ja santtu tanu pelas juomapelii.. ja tomppa vei.. jaa sit tomppa ja jani käväs kusella.. ja jani kusas sit tompan lahkeelle.. ja tomppa sit vähän oli kusi sukas.. sit jasnu jonna ja laura lähti nummelas käymään.. ja sit käytiin kaupas lassen ja tommin ja hellstedin kaa.. ostin kaks roiskeläppää ja mehuu ja lakuu.. ja takas ku mentiin pellon poikki niin eipä meinattu löytää siltaa.. ja sit ku mentiin takas niin jonna ja laura tuli sit sinne.. ja sanoivat et jasu meni himaan nukkumaan.. menin sit soittamaan jasulle niin se ylläti mut melkeen selästä.. nooh siin sit istuttiin hetkinen ja sit lähdettiin vihtiin päin.. siel sit oliki tuttuu ja tutun tuttuu ja tuntemattomii.. oli vittu ketä kaikki ivilii ja emppuu ja muutki sultaanit.. ja ketä kaikkii ja niin vittu jugiski.. vittu oli jengii... nooh siin sit seilattiin.. niin.. ja sit tuliki kuningas idis.. vittu meikä hyppää namiksen pöydältä siihen tolkuttomaan pusikkoon... ja kun yleisö pääsi vauhtiin niin meikäki alko käydä kieroksilla.. ja hyppäsin kolme kertaa samaan pusikkoon.. jaa.. niinpä sit jasukin hyppäs kerran.. ei mikään tyhmä eukko.. nooh.. siel sit taas pyörittiin rantaa ympäri.. ja alko sit jengii kaikkoo.. niimpä kävästiin jasun kaa kävelemäs.. ja sit takas ranttaan.. ja sit taas oli populaa hävinnyt.. sit bongattiin lasse.. ja lassen eukko.. ja tommi ja tommin eukko.. ja sit tuliki jasun systeri.. siis charlotta hakee.. ja sit meikä himaan ja sit.. noh loput himaan..

sydämmellä Mr.X

mighty friday nightMaanantai 21.09.2009 03:16

jeash.. 5mais menin pesee dodgee ja sit sielt suoraa kylille.. eka vihdis hain antille 2lavaa kaljaa ja sit lähdin nummelaan.. poimin jasun kyytiin ja sitprisma bäkkiin ja hain niklakselle kaljaa ja jasulle tupankia.. ja sit lähdettiin ja mentiin allulle.. siel oli sit suurin osa sulttaaneista ja sit sarat ja laurat yms.. oltiin hetkinen ja sit lähdettiin hakee sidukkaa yms.. pyörittiin sit nummelaa läpi.. ja vittu mitä vittua en mä edes muista.. muuta ku sit jossain välissä haettiin koivisto ja kiia huhmarista ja sit heitettiin ne vihtiin ja sit mentiin jasun kaa takas allulle.. ja enhän mä kerennyt edes aidan toiselle puolelle ku pande tuli jo tsekkailee rassia.. ja käytiin sit tietenkin pienet kruisinkit heittämässä.. ja sit takas allulle ja sit siel chillasin lassen jasun janin jonnan ja lauran kaa olkkaris.. ja sit lähettiin jasun kaa menee.. kruisattiin läpi nummelan ja sit jasu himaan ja sit jäin vähän pyörii nla.. yhessäki vaiheessa oli melkonen letka jahtaamassa meikää.. jotain 20km/h nummelaa läpi.. minnekään kiire.. siin on sitä jotain.. sit heitin torille parkkiin ku joku farkku mese vilkutti valoi takana.. onnihan se siinä.. jutetiin vähän.. niinku farmari miehillä on tapana.. ja sit lähin hakee niklasta huhmarista.. sielt tuli sit kolmen kopla messiin ja kruisaa.. porintiellä sit jätätettiin yks bemmi.. ja sit nummelas kruisattiin.. pojat oli ihmeissään mölinää.. nooh siin sit tuli taas joku bemmi härkkimään.. ja taas jäi ku ajettiin yläasteelle.. sit vedin parkkiin et tulis puhuu mut eihän se uskaltanu.. vinkutti vaan kumii katuun.. uuh.. noh lähettiin sit ajaa ja tää lähti taas härkki.. olin et noh perkele.. ja ei muuta ku patikkaa putkeen lohjan tiellä.. ja jo jäi isi liisinki bemari.. ja sit taas nla kiesii.. ja tää stoori on seissy tässä nyt lauantai päivästä asti.. enpä jaksa enään jatkaa.. enkä kyllä muistakkaan joten.. so long suckers!

mr.X

hellsinki ja viikonloppuMaanantai 07.09.2009 00:00

torstaina joskus 6 aikaan kävin poimii jasun tia ja väreen kyytiin ja kävin sit alkossa ostamassa el tiempot väreelle.. ja sit lähettii menee ja jätin saran sit linjurille.. heitettiin vähäsen kiesii ja haettiin sit tompha ja kiesittiin ja sit abclle.. oli jani jonna antti kempo laura.. ketä kaikkii samuel yms.. oltiin hetki ja sit haettiin lasveettus.. ja takas abclle.. ja sit oltiin siin hetkinen ja sit lähettiin otikselle.. jani heitti volvon himaan ja tuli sit ässälle ja sit lähettiin kempolla niemelä, antti ja joni kyydis.. mul tomppa, lasse jasu ja tia.. ja samuelil sit jonna jani laura ja meri.. ja sit stadiin.. hillitöntä rallia.. ja sit siel jätettiin auto jonnekin.. rautatien viereen jonnekin puistoon.. ja sit menoks.. kävellään aseman läpi ja siin sit vähän lasse ja niemelä jäi puhumaan joidenkin naisten kaa.. ja sit ne soitteli hädässä perään että missä mennään.. ja sit mentiin takas.. ja siin sit osa lähti junalla mut mä ja jasu lähettiin kävelee.. ja tallattiin sit stadin katui pitkin.. ja kun en kirjottanu heti niin muisti takkuilee eli.. vissiin käveltiin sit kampin torille.. ja siel sit oli tommi ja tia.. ja tia ihan seis.. nooh oltiin siin hetki ja alettiin sit suunnistaa kaivariin päin.. ja samuel sit koitti puhelimen välityksella ohjastaa.. mutta niin.. eduskuntatalon kohalla sit santtu soitti mulle.. ja ite se oli musta 10metrin päässä... siin oli sit nina tanu hämppy ja jake.. ja sit lähettiin yhes suunnista.. ja sit käveltiin takas sinne mis meikän auto oli parkis.. siel kuulemma piti olla kaikki mut eipä ollu ku hamppu hippejä.. nooh sit lähettiin marsii takas ja sit jasu päättiki että otetaan taksi.. mä tomppa jasu ja tia taksiin ja lähettiin sit sinne missä kaikki muutkin oli.. eli nosturille.. nooh meikä maksoi sitten taksin ja siel ollu si vittu niinku muita ku tää meidän alkuperänen porukka.. jonna jani laura meri samuel jesse kempo.. nooh oltiin hetki ja sit tuli tieto et antti on saanu turpaansa.. vooi perkele.. nooh hetki ja sit se ja joni tuli siihen.. oltiin hetki ja sit antti alko puhuu et alkaa koht taju lähtee et pakko päästä himaan.. nooh minä jesse ja kempo lähettiin sit hakee autoi.. ja käveltiin sit toiseen päähän stadii.. vissiin.. jesse sit käveli neekeri lauman läpi yms.. nooh sit lähettiin ajaa ja käytiin hakee jengi messíin... ja kempo sit kerkeski jo lähtee niin meikä jäi kyydistä.. ja voitte kuvitella.. meikä ekaa kertaa stadissa autolla.. poijat tästä tulloo hauskaa.. ja sit pyörittiin hetki ja sit aloin jahtaa yhtä volkkarii.. ja hyvä minä.. niin meikä löys pois hellvetistä.. lasseki sammu ikkuna auki ja luu ulkona.. nooh sit päästiin vihtiin niin tomppa sit jäi kyydistä.. tai no tompan päätepysäkillä pidettiin breikki.. lasse sit spittaili bussipysäkin takana ja hakkas itteään et huomenna kouluun.. sit oltiin lähössä niin potkin tompan ulos ja makta jatku.. lasse himaan ja sit tytöt kanneljärvelle.. ja meikä posotti sit tyhjää motarii ja porintietä pitkin 20minas himaan.. 4aikoihin himas..

perjantai sit alko kutakuinki samoihin aikoihin.. kiesii jasun kaa.. ja niin hämärää ettei vissiin mitään erikoista tapahtunu.. eli kiesii kiesin perään.. ja sit haettiin tomppa kyytiin.. ja kiesii lisää ja sit heitin jasun himaan ja mei lähettiin sit kööril antille.. surffi paska raikas.. ja antil oli sit jossu, laura, latinen myös, jonna, jani, jesse, halkosaari, karri, kempo,linda, antti tottakai, kaipaiset ja tälläst.. transiitin hautajaiset nääs.. nooh oltiin hetki ja sit lähettiin tompa kaa menee.. nummela kiesit ja himaan..

lauantai sit alko joskus kans 6aikoihin ku käytiin sit morottaa appivanhempii niiden mökil nooh minä jasu ja charlotta otliin hetkinen siin sit ja sit eklundin kautta takas nummelaan.. ja sit heitin tytöt sit charlotan niille ja jasun päiville.. ja sit himaan.. vaihdoin vähän kledjui ja sit laura tuli hakee.. ja sit tomppa kyytiin ja seppään.. bilistä ja baarimestari ties kyllä mitä mä tilaan.. join muutamat ja sit laura hakee ja mä ja tomppa sit käveltiin vastaan ässälle.. ja sit kempo jossu ja antti messis ja tomppa himaan ja mei sit amigoon.. ja vittu ku oli jonoo.. nooh onneks sit oli lasse miska ja eero ja aallot ja kaipaiset yms muita tuttui jonossa niin päästiin siihen väliin.. ja sit sisään... ja vittu oli popullaa.. ei siel kauaa jaksanu olla ja niinpä pihalla käytiin vähän välii.. siin sit kävi jasu ja jonna välil ja mei oltiin siin ja välil sit sisällä.. ja sit alkaa pätkii.. yhes välissä sit piti tilaa kempolle karpalo lonkero ja ittelle lonkero.. ja kempo sit karkas niinpä menin black jackiin venaa sitä... mut ku ei miestä kuulunu niin aloin juomaan sen karpaloo.. ja sit se tuliki ku oltiin jo viimesii vetämäs.. nooh jossain välissä tytöt sit lähti menee päiville niinpä minä ja jani lähdettiin onnen päiviin.. maksettiin sisään ja vittu sielki oli jengii.. eli ei tilattu mitään ja lähettiin menee.. päiville.. ja sit huomasin että jaulta oli tullu viesti et ne on aglle.. sinne siis.. ja sit ne tuliki vastaan josain välis.. liikaa jonoo.. riekin grillille siis.. jotain mä tilasin.. ja hyvääkin tais olla.. ja sit saatiin janin kaa ilmaset nakit.. ku oli vähän palanu.. nooh sit lähettiin.. jonnekin.. ja loppujen lopuksi.. ollaan jasun kaa kirjastolla ja kävellään sit niille yöks..

Mr.X

aina roiskuu ku rapataan...Maanantai 31.08.2009 23:53

almoust ulosajo..

eikä ollu ees lähellä..

ja takapenkillä ruskeet raidat..

billabong.. Sunnuntai 30.08.2009 17:39

ilta alko jahka olin listottanu rappukäytämäs et.. joskus 6 aikaan.. ja sit vihdin kautta nummelaan ja jasu päiviltä kyytiin.. jotakin kiesii.. ja käväsin sit alkossa.. heitin muuten inkilän himan ja sit sinne alkon hyllyjen väliin bongailee neitien juomii.. eii perkele ku oli hörmölöinen taas hukassa.. pieni putiikkii ja mä ihan Ö:nä.. nooh siel oli sit iirolan tiaaa ja päivii sit.. noh sain stettuu ne mitä ostin ja sit juomat jakoon ja inkilä kyytiin.. ja ne päiville.. sit kävästiin jasun kaa karkkilas pyörii parit mestat läpi.. tsekkaa kato inssii varten.. nooh sielt sit masuuniin ostaa limukkaa ja sit vihdin kautta nummelaan ja nymaneille istuu hetkeks.. ja sit pitiki hakee niille tupankia.. ja sit vähän pätkii.. neiti X saa luvan auttaa tässä välissä.. sit oltiin vihdis oskun tonin karon ja henun kaa.. ja tiina ja riinaki kävi ässän parkkiksel.. sit tytöt soitti et hakisinko olutta? viis minaa aikaa.. eli 8päkki kantoon ja ärrältä ulos.. ja sit nummelaan... oluset niille ja sit nla kiesii.. yläasteel oli santtu tanu osku toni karo henu jani jonna mäjenpää ja ketä kaikkii nyt olikaan.. jessen kaa puhuttiin dodgesta.. ja sit lähettiin menee... käytiin tsekkaa onks valiantti parkis ja sit emppu soitti et huhmariin? eli kunkku kyytiin päiviltä ja sit hiidenrannalta sille fygyy ja sit aglta röökiä sille ja sit huhmariin.. ilarille.. ja sit mei lähettiin ja jasu käväs pissillä sit nokkosissa.. ja sit käytiin nummela kiesit ja sit jasu himaan.. meikä pörräs hetken ja sit vihtiin.. toni ja osku ja tytöt oli rannassa.. siin keskusteltiin hetki ja sit soitin tompalle että seppään.. hain sen ja heitin sinne ja sit meille auto parkkiin ja osku tuli sit hakee mut.. tytöt käväs pisillä pusikois ja sit meikä seppään.. otettiin lonkerot ja pelattiin bilikset.. ja sit menttin nurkkapöytään.. wilenius ja timbe tuli sinne.. ja sit onnitelin wileniusta tottakai.. istuttiin iltaa ja tällästä.. tarjosin tompalle muutamat ja wileniukselle sit ässämixin.. ja sit poijat lähti.. ja joku patu tuli tilalle selittää jostain vitun korealaisista.. ja hais niin kalalle että perkele.. tompan kaa istuttiin ja mietittiin et milläs jukeboxi toimintaan? ja sit muistin.. iki ihana keisarinnahan oli laittanut parit kolikot meikän lompakkoon.. perkele.. yhteensä femma.. eli jukeboxi ja sit bilis toimintaan.. mut bilikseen ku mentiin poke tuliki et valomerkki tullu jo.. eli sanoin sit pokelle et pelaa sä.. vähän tippiä nääs.. ja sit lähettiin tallaa.. soitin porukoille.. laura oli ainoo joka vastas mut ei raha kiinnostanu.. kävelin sit ässälle tompan kaa ja sit bongattiin et vittu kalle tankilla.. chingching jackpot.. sil oli nääs ongelma rahojen kaa.. ei hyväksyny setelii.. eli nostatin 20e tomaatista ja vippasin sen sille.. et meikä ja tomppa himaan.. ja porintietä meille.. ja sit koneelle taas kirjoottaa stoorii.. mut vittu tää paskaloota näit näköjään ota öisin ku ihmiset on hereillä..

Mr.X

Ufoja..Lauantai 29.08.2009 18:24

ei vittu.. meikä kirjotti eilen stoorin mut vittu tekniika kusi ja vituiks meni.. tapan kaikki.. nooh ilta lähti liikkeelle ku rasvaset pyöränlaakerit kuuden aikoihin ku vihdoin pääsin liikkeelle liikenteestä.. ja eklundille.. siel oli sit jani jonna ja jasu.. oltiin hetki siin sit ja sit anoppilaan näytille.. meikä latautunu kaiken maailman kysymyksiin tiukoilla vastauksilla.. mitä opiskelen jne jne.. ja mult kysytä mitään.. sit olin hiljaa siel.. seisoin kuin.. ömh.. uppotukki pohjassa.. nooh sit lähettiin nummelaan ja kävin ostaa rismasta mighty 44 cdn ja limukkaa.. ja sit bilikat citys.. morotettiin santtuu mäjenpäätä ja antonii.. ja sit sinne otikselle.. janin kautta kaupan pihalle ja sit rallit klaukkalaan.. siel oli sit joku yritysten yö.. kempo antti jossu ja laura siel.. hengattiin hetki ja sit ne lähti menee.. avo mercury ja avo buicki näky.. nooh sit meiki lähettiin menee klaukkala kiesien jälkeen.. jani ja jonna meni sit eklundille ja mei sit baanattiin nummelaan.. sit morotettiin jasun systerii henka parkis.. pasi käväs ja sit heitin jasun himaan.. ja pöllein sen röökiaskin.. hih hih hii.. kutittaa.. pään sisäpuolelta.. ja sit palautin ne sen systerille.. sit poimin samulin ja kiian kyytiin linjurilta ja sit kiesit ja sit haettiin ronja ja joku huu nous huu kyytiin prismalta ja hiidenrannan kiskalle kattoo jeesuksen kaa ufoja. eipä näkyny humanoideja joilla ois aurinkolasit niinku j.karjalaisella.. oltiin vissiin liian nekatiivisii.. nooh heitin sit ronjan rismalle takas ja sit kaksikon vihtiin.. ja sit bongasin sepän terassilta tuttuja kasvoja.. tomppa, aalon veljekset kassu ja poke.. nooh.. nisukka valtsun taa parkkiin ja siihen istumaan.. poijat olivat olleet kattomas stripparii ja sitä sit hehkuttivat siinä et perkeleen jätkä anoppilas näytillä ja tääl tussu heiluu lattialla.. nooh otinpa sitten parit siinä jätkien kaa ja sit mentiin laulaa karaokee.. juna kulkee, i will stay, ukkometso (satula sepän sanoilla) ja aikuinen nainen tuli vedettyy.. ja sit joku juoppo tuli selittää sontaa.. ja sit tuliki jo pilkku.. ja lähin sit menee.. kassun heitin porintien varteen ja tompan himaan ja sit kylän läpi itekki himaan..

Suurella sytämmellä Mr.X

HippiRäp 3.333Torstai 27.08.2009 21:11

Äksä heittää taas setit seinille ihan vaan huvin ja urheilun vuoksi. YO!

Ämmä näyttää ihan possulta,
Hyvännäköseks sua ei saa edes kossulla!

Yo ChingChing BlingBling!

On pääs väri porkkana,
Yhtä nolo ämmä on Kana!

Oot valmis paketti sikanuhalle,
Mee myymään ittees kujalle!

Ai vittu ku et kaupaks mee,
Ittelles risti siis tee!

Yo Yo! Billabong!

Vittu hipit on rautaa,
Meilummin kyl tsiigailen vaikka nautaa!

Ei sulta ristinkään teko onnistu,
Ettei nääs puut lannistu!

Yo Ding Dong Dwang!

On lannotetta korvies välissä,
Et oo siis ihan järjissä!

Hengen sulta riistää Vihtiläiset eukot,
Ei auta laittaa pinoo sun eurot!

Lettis leimahtas liekkeihin,
Ja hamppus luetellaan feikkeihin!

Yo Man! That's My Bad Motherfucker!

Lapio törmää sun naamaan,
Nebalilainen sekottaa sut laamaan!

Kirveen hamara on sulle tuttu kaveri,
Siis takaraivostas vuotaa veri!

Niskan yli sun alahuuli,
On sua kauniinpi jopa muuli!

Yo X to the Mr.X kuittaa ja kiittää! KIITTOOS!!

viikonloppu setit..Sunnuntai 23.08.2009 22:09

perjantai.. alko vissiin.. joskus.. 4maissa ku otin äiteen auton ja polkasin nummelaan.. kaappasin jasun kyytiin ja annoin sille tulias hajuveden.. nooh sit ajettiin cittarin katolle.. mis oli sit jonna ja jani.. oltiin siin hetki sit tuli ellu ja mise siihen.. ja lähettiin lohjalle niiden luokkakokoukseen.. nooh oltiin siel hetki ja sit lähettiin jasun kaa kiesittämään ja ettii sen serkkua.. nooh siin meni sit momentti ja sit ajettiin lohjan cittarille mis ne treffas.. nooh sit nummelaan ja heitin jasun himaan.. ja lähin hakee tanuu ja santtuu.. ja sit heselle.. mis jasu oli sit jonnan kaa.. jani ja mise oli kaupas.. sit ne tuli ja sit tuli hämppyy samppaa ja sasii.. oltiin siin hetki ja sit lähettiin abclle.. santtu ja tanu ja jasu kyydis.. siel sit käännyttiin ja lähettiin hakee lassee... ja takas abclle.. ja minä ja jasu lähettiin sit ajelee.. ja ajettiin sit vihtiin.. varikon kohilla samuli soitti et niille.. ookke.. ja sit siel celican avaimet kouraan ja ajaa... ohjeet oli et pikkuteillä ei kaahata mut jymsii saa polttaa ja isol tiel kaasutella.. ookke.. ja niinpä oinasjoen sillan kohilla huomasin taustapeilis siniset vilkkuvalot.. nooh.. aattelin et jollakulla on xenonit ja puut välkyttää niit. ja sit tajusin et perhana poliisi.. mullahan on 170km/h vauhtii.. ja niinpä kaarsin vanhalle tielle.. siin sit ajettaessa oravalaan päin samuli kyseli et tei seurusteletta vai? mä et juu.. noh mistä löysitte ittenne? mä löysin itteni himasta.. entäs tän leidin? torilta.. no vituttiko aamulla? ei.. tai no se lehtijuttu et ilkivaltaa nummelan torilla niin se ehk vähän.. tai no emt.. olitteks tei ne? ehkäpä.. ja sit ku oltiin käännetty niin yläasteelle.. ja siel oli sit jotain samulin frendei.. ja tällästä.. leikiskeltiin celicalla.. aglle käytiin ja tarjosin samulille amerikkalaisen hampurilaisen.. sit syötyämme heitin jasun himaan ja sit vihtiin.. samuli kiia ja ritari ässä auto parkkiin ja ajoin sit ite himaan.. santtu ja lasse soitteli et jos hakisin ne stadista.. ei siin mitään jos ei oo kyytii niin soittakaa...

lauantai sit alko joskus 4-5 aikaan ku pääsin sit liikkeelle.. kävellen tietenkin.. tomppa tuli vastaan ja seppään.. pizzaa naamariin ja lonkkuu ja smirree ja tällästä.. bilistä.. meikä vei mut tomppa voitti.. nooh sit siin alettiin mietti että millä nummelaan.. ja niinpä.. meikän eukko hommas kyydin meille.. käytiin sit ärrällä.. 2päkkii kurkoo ja 2sidukkaa.. ja sit tomppa haki sit joilleki kaljaa ja ittelleen kans päkin.. sit ryypätiin siin hetkinen.. ja tytöt toi pussin takas niin saatiin kuskattuu juomat.. ja sit sepän kulmalle tommi haki fillarin ja polki niille ja sit tuli jasu ja sen systeri hakee meitsii.. napattiin tomppa kyytiin ja nummelaan.. mä ja tomppa sit jäätiin työkkäril pois ja lähettiin kävelee lasselle.. siel sit hetki ryypättiin kahestaan siinä pihalla ja sit niiden tallissa lassen kaa.. ja sit käveltiin ite bile paikalle.. siel sit inessiiviin ja tällästä.. perus settiä.. tääns muuv skaba waten kaa.. kova vastus mut meikä vei... nooh siin sit ku pileet loppu niin meikä lappas äkkii vähän sipsii povariin ja pihalle tarjoo jengille.. ja hyvin meni kaupaks.. ja sit amigoon.. mutta kun yksikään suora tie ei oo suora.. eli rillin kautta.. ranskikset.. pienistä maksoin mut isot sain.. ja sit amigoon.. otin parit ja sit hain lisää rahaa ja tarjosin sit kuninkaan illan.. ja sit käytiin tompan kaa yhes vaihees aglla.. ja sit ku tultiin takas ja eikös kunkku siel nukkunu terasilla.. nooh minä ja jani otettiin käsist kii ja vietiin nurkalle.. jossa emppu sit matki karhua.. grröööäää... ja sit se istu asfaltilla.. minä jani antti tomppa ja samuel otettiin kuvii.. ja sit koitin saada vähän vettä tiskiltä mut eiku ei voi antaa.. niinpä poke tarjos mulle röökin.. niinpä vein sen empulle.. ja sit samuel haki lisää ja lähettiin kävelee.. ja saatettiin sit emppu himaan.. wuushuu.. ja sit meikä käveli amikselle ku lauta sit soitti et tulee koht hakee mut tinjan kyydis.. ookke.. ja menin sit amiksen tupakkapaikalle venaa.. no mut jos ne on seisakilla syömässä niin voisin nukkua hetken.. niinpä vedin pötköks.. ja tuntia myöhemin heräsin samasta paikasta... eikä kukaan ollu hakenu.. niinpä soitin lauralle.. "ai vittu mä ihan unohdin sut" niinpä se koht tuli hakee ja päästään vittu amiksen risteykseen ja poliisit pysäyttää.. puhallutti lauran ja kortit katto yms muut paperit.. sit haettiin jossu vihdistä ja meikä heitettiin himaan.. kuta kuinki 5 aikaan himassa...

rakkaudella Mr.X

Popeda - Repe ja LissuSunnuntai 16.08.2009 21:43

http://www.youtube.com/watch?v=HKM0VyK7lSM

Aurinko lämmittää vielä varjoissa viileää
Lissu herää naurahtaa jäseniään venyttää
Repellä on kankkunen lievä sellainen
pihaan käry jää kun poika kiihdyttää hymyillen

Hän ajaa Lissunsa luo ja latinkinsa hälle suo
huutaa huhhah hei, meillä surrata ei, mennään kaupunkiin
lande nyt jäädä saa, Repe hurmiossa kaasuttaa
tie pöllyää, selvä määränpää
voiko vaatia mies aamultaan enempää

Metropoli kuhisee haisee ja huokailee
Lissu huulensa mutristaa, Repe elvistelee
naisiaan ne jumaloi sitä suoraan ei näyttää voi
kesäkaupunki kuuma rinnoissa huuma teutaroi

Hän ajaa Lissunsa luo ja latinkinsa hälle suo
huutaa huhhah hei, meillä surrata ei, mennään kaupunkiin
lande nyt jäädä saa, Repe hurmiossa kaasuttaa
tie pöllyää, selvä määränpää
voiko vaatia mies aamultaan enempää

Stereot soi parkkipaikalla he unelmoi
poika suutelee, tyttö hyväilee niskaa ruskeaa
rantaan maininki lyö näitä koviksia suojaa yö
ei sitä nähdä saa hän puristaa esiin kyyneleet
kyyneleet, kyyneleet

Ja koko maailma soi, parkkipaikalla he unelmoi
kesäkaupunki kuuma, rinnoissa huuma teutaroi
Luoja rakkauden ensiksi loi
kaupunki soi, rakkauslaulun se loi

viikonloppu..Sunnuntai 16.08.2009 04:33

vittu.. eilen.. siis pe.. lähettiin tompan kaa ryyppää.. koulusta suoraan alkoon ja sit himaan.. himas join sit tätä mustekalaa. 2 sain vedettyy ja vittu sit alko ramasee.. ei muuta ku goijaa.. ja vittu.. oli semmosta koiran unta et heräilin välillä.. niinpä.. aina kun heräsin join yhen lonkeron.. ja sit ku oli kuus lonkeroo juotu.. ei mutaku sotkemaan vihtii päin.. ja tompalle.. siel oli sit tomppa ja patte.. ja lonkku kurkusta ala.. ja käveltiin sit ässälle.. 2 icelandii lunastin ja noora tottakai kysy paperit.. ja sit icelansit naamariin ja biberiin.. dillinger... ja sit valtsun kautta.. päkki kurkoo kainaloon ja rantaan.. siel sit ryyppäsin sen ja jossu ja linda sit vippas seppään.. ja tompalta kysytään paperti.. lonkeroo ja nurkkapöytään.. pastori sit tuli selittää omiaan siihen.. tajuttu vittu mitään.. ja sit ompan kaa pihalle kuselle.. ja sit pelaa vähän bilistä.. meikä vei.. 2-1.. ja sit tuli samueli hakee ja yläasteelle.. siel oli sit jengii.. emppuu eklundii ja joku jannu jol oli komee kotsa.. vittu meikä nyysi sen sit ja juoksin ramppiksille.. siel sit venasin hetken ja sit menin takas.. noh,.. eikös tää heebo saanu mut kii ja ei siinä auttanu sit muu ku kertoo totuus.. eli jacksoni perkele pölli sen kotsan ja meikä juoksi perään ja pakkohan se oli sit mättää michealii turpaan ja kuopata 6jalan syvyyteen ja palauttaa kotsa omistajalleen.. nooh oltiin siin hetki sit ja sit lähettiin tompan kaa amigoon.. ja perkele.. olipa tuo onnen päivät siinä matkan varrella.. elikkäs sisään.. ja siis nyt mennään ihan muistikuvilla.. ei mitään ahjuu miten oikeesti meni mutta näin muistelisin.. ja siel sit tilaitiin.. ja sit amigoon.. siel sit tarjosin rotan ja black jackii pelattiin ja hyvin meni.. siihen asti ku ei enään menny hyvin ja kaikki meni.. ja vittu oltiin tompan kaa melkeen kahestaan siel.. perkele.. nooh.. lähettiin sit menee.. ja valtsulle.. kait.. siel oli sit jasu ja emt.. jotain muita.. sit kävin jasun kaa riekin rillillä ja venttas nyt... noh vissiin sit saatoin sen himaan.. ja matkalla takaisin sit poimein kukkaruukun ja postilaatikon.. ja kirjastolle mis tomppa sit oliki jo käryymäs.. sit mentiin tompan kaa onnen päiviin taas.. ja vittu poke ei muistanu enään meit niin kysyin et mites ku ollaan jo kerran maksettu? noh puoleen hintaan.. nooh mä raotan lompakkoo ja siel oli sit 5seteli.. tomppa mä tarjoon sut ja sisälle.. ja viimeset lonkerot.. ja tomppa otti sit sottilasin messiin.. ja sit lähettiin menee.. siin sit kelailtiin et milläs vitulla himaan.. soitettiin jengii lpi et mis menee.. ja sairaalan risteykses sit heitettiin nurin penkille.. väsytti ihan saatanasti.. sanoin sit hetken maattuamme tompalle et ei täst tuu mitään mä hommaan taksin.. mentiin siihen suojatielle mis tommi sit alko nukkuu.. peukku pystyssä.. liftas nääs.. ja meikä sit soitti nummelan taksiin.. jossa sanottiin et soittakaan vihdin taksiin.. noh soitin sit ja sit tuli yks tatuoitu helvetin enkeli hakee meidät volvo.. ja sit vihtiin.. ässältä sit kveltiin tompalle.. ja muuta en muista ku että yritin nukkua samalla ku kävelin.. ja sit tompalta lonkero povariin ja polkee himaan.. 6-7 aikaan himas..

lauantaina sit heräsin 1 aikaan.. ku faija oli sit herätelly eikä tienny sit kumman auton ottaa.. otti lopulta transiitin.. ja meikä sai nissanin.. lähin sit nummelaan ja hain jasun.. ja sit virkkalaan kattoo romurallia.. joka oli kuulemma ilmainen.. ei ollu ei.. nooh takas nummelaan sit ja kiesii.. sit haettiin jossain välis jani ja jonna kyytiin ja kiesii.. ja sit jani oliki et ei jaksa ryyppää ja haki auton.. ja sit kiesii.. haettiin niemelä ja lasse ja kiesii ja sit vihtiin lindalle.. siel sit oli jessee ja jossuu ja ketä nyt oliki.. oltiin hetki ja sit heitin jasun nummelaan.. himaan.. sit kiesein siel hetken ja tällästä.. vittu jossain välis näin litjan ja empun ja tällästä heeboo.. nooh sit takas vihtiin hain tompan ja lindalle.. siel oltiin hetki ku sit kuultiin et litja on ajanu kolarin.. ei muutaku nummelaan abclle ja tsekkaa.. siin oltiin hetki ja sit soitin jasulle et mis se menee.. ja valtsulle sit hetkiseks.. sit käytiin shoppaa limuu ja Dr. Feelgood - Going Some Place Else pauhas.. päädätätätädää.. nooh esa ja joku hankolainen hyppäs kyytiin ja sit valtsulle jasu ja sit postin eteen.. hankolainen ronttiin ja samuli ja kiia kyytiin.. vihtiin ja esa ja hanko mies ässälle.. ja sit samuli ja kiia niille ja tomppa himaan.. ja täs nyt sit taas..

Mr.X