IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

she's a snake...Sunnuntai 27.11.2011 06:12

nooniiin.. siinä paitttua rallaa.. 4 aikaan olin vielä kahvipöydäss viettää faijan 50wee juhlii kunnes sit westmanin kaa alettiin viestittelee a se sit et tuu niille.. noo mä sit et eihän mulla oo mitään kyytii namibiaan.. (espooseen)(sinne n***kereiden sekaan) ja se sit et samuli. soita sile.. nooh mä pidin sit samulin kaa yhteyksii ja se sit et hän hakee oskun ja mun ja sit on thö roud.. nooh.. pienellä pinkillä kiimasella klitorimicralla sit alkoon ja sit jostain jonnekkin ja sitespooseen.. siel sit minä osku samuli toni karo.. ruuipättiin ja sit oli kaks jotain muuta gimmaa.. nat bääd.. siin sit piletettiin ja ryypättiin ja piletettiin.. meikä veteli klökii ja lonkeroo minkä käsiltäni kerkesin.. nooh.. jossain välissä sitt tomppa vaan et kyyti ois tarjolla nummelaan.. ja mä sit et nooh.. eikähän nää bileet oo nähty ja mersu pihaan.. ja meikä kartturiks.. jaa nummelaan siel sit linfdalle ja siel tsit minä lasse linda ja mimmi .. nautittiin alkoholia.. ja sit lets muuuuv.. agn kautta.. weekend miksi.. hyvää oli.. tytöt vaan söi mun makkikset.. ja nooh.. meikä keikkas sit jonkun fillarin siitä.. ja sit kun lähdin siitä niin keskipakoisvoima yltyi aivan käsittämättömaäksi jag voimat hihkui kiimaa ja paiksas mut maihin.. niooh.. fillari ylös ja lets muuv.. anttoonioon ja sissäänn.. maksoin sit jonkun hengen heimolaise.. (gepartin) sissäään.. noohs iel sit oli taas kaikki ja vähän enemmän.. oli litjaa ja vittu.. nooh kaikkii.. en muista ny mut olipahan kuitenkin.. siin sit lopulta tuli linda ja lasse ja mimmi sinne ja sielt sit meikä tarjos kieroksen.. eli.. 4x rotta.. aaaaaaaah.. vittu mitä myrkkyy. linda ei saanu alas ku vesilasin kaa vaan.. ja ttaas rotta nostaa päätään ja nousee vihrin yökerhojen suullee.. hyi vittu.. nooh.. eipä tuossa.. menin sit ja siin aikani kattelin yht ladyy.. ja kävin hakee numeroin... ku omani hukkasin.. noh.. siin sig tomppa soitti et kyytiä vaillaa? mä et nooh.. mikä nottei.. ja sit huomasin et poliisit ratsaa mun fillarrii.. eli kävelin valtsulle ja merseetes bergin kyytiin aj himaan.. ja tässä taas.. legendaa nettiin.. vitsi lopuks.. aka oskari.. miks n**kerin sängyn vieressä on kaks riisin jyvää? raukka oli oksentanu koko yön..

Veren himoisesti Mr.X

pääkallo keli!Lauantai 26.11.2011 06:27

hahaaa!! noosiinä nopin 7 aikaan olin himassa.. juomat kylmässä ja sauna lämpiimässä.. seurtaa vaailla vaan.. noos siin äsit jattelin systein kaa american graffitin ja sillee niin sit tuli tomppa ja henkka ja melkeen heti perään lasse ja linda.. siin sit dokattiin ja katottiin cty babyy minä dr.feelgood, nekroman ja lasse.. ja linsa oli senlivin päin.. nooh sit piti liikenteeaseen päästä ja linda lähti kuskiks.. lasselle.. nooh mä ja tommi ja henkka jäätiin viel meille.. nooh sit tommi hukku joskus johonkin ja mä ja henkka kävästiin sit kusel niin nnähtiin tommin tuplatrible led system valo tiellä sit ja oltiin et noohj.. poika löytää kyl himaan sit ku tulee nälkä ja soitin sille niin se oli petraa vastassa.. me sit et joo ootas hetki niin tullaan ja käveltiin sit tohon ladolle ja siel sit hypättiin mustan volvon kyytiin.. ja vihtiiin.. meikä sit tomaatin kautta ja meidän volvo oli muuttuunu puinaseks.. sit rannan kautta nummekaan.. siel sit lievää pillurALLII ja lindaa morottaa henkla parkille.. siel sit mä hyppäsin iki ihanan lindan kyytiin ja stondikselle.. siel otin pari sämpylää ja aski räökii lindALLE.. safkarriin ja linda taas sau musta taroeekseen ja lähti memee ja me sit lährettiin lopulta menee.. petsrea heitti mut himaan ja sil viissii sit.. sammutin kämpästä valota irkki kallerian kautta vetää zetorii..

mr.X

old skull never losesSunnuntai 20.11.2011 07:18

HUSHAA!!! ja Hello my little frendas.. siinä pauttiarallaa kuuden maissa olin saunassa ja vieläkin nhämillään mitä tänään.. niooh siinä sitten hiokasin että lintallla on jotain ja sitten otin vip kyydin siis nummelaaan.. siel sit kävelin ja otin huikkaa samaalla ku kävelin lindealle.. siel sit oli linda ja mimmi ja holmesit ja hakkkis ja.. sillon ollu muita.. sit ryypättiin ja sillai.. tilasivat pitsaa ja sillee.. ryypsikeeltiin.. siin sit lassen kaa chattailtiin puhelimeesa ja se sit et sitä pitää lähtee hakee nooh.. mä' sitten heilautin huivin aulalle ja tetsonin pääähän ja lets mennään.. siinä sit oli jotgain teinei jotka haluis mun hatiun mutta kun ei ollu mun niin ei voinu tarjoo lainaks.. sit kuulin lassen huudot ja riensin sit treemnin pihaan ja siel sit otelstiin muutamat ja lets rock päk tu linda.. siel sit.. niin joo matkalla sit kaapattiin jonkun lelu rekat messiiin ja ne sit kiikutettiin lindalle.. siel sit oli antti ilmestyny sinne,.. siin sit dokattiin ja rok rok.. nooh.. sitten itse kullakin meni hermo itse keeniki.. eli siis minähän se nyt pää piru olin taas ja lähettiin menee.. nooh siinä sitten matkaalla tuli tenkkapoo ja menin wilburiin.. sieläkään tulolu vähään aikaan oltuu.. siinä sitten nautin muutaman lonkeron ja jonkun vitun dippaajan unelman ku alko jo vähän hiukoo kotkan makkaraperunoittern jälkeen.. nooh sitrten lasse soitteli et pihalle.. nooh mikä nottei ja mirtsupishin sitimaasturilla anttooniinuoonn.. nooh,.. siel oli kaikki.. samuli, santtu, tanu, jonpha, anne, simo, ketä ksikkii.. kaikkii.. siel sit naukkailtiin ja hyvä meno.. näin ismonkin ja tehtiin lähenpää ystävyyttää näin niinkun tiskin damalla puolelleala sitten amigon.. nooh.. siinä nitten piti pilkun jälkeen keksii jotain.. ja sit lähdin taluttaa lindaa ja mimmii lindalle.. joka sit laatotti kunnan parkkipaikkoja.. ja omii buutsejaan.. saatoin leidit sit johonkin nesteen kuivaasemalle asti ja sit lähen dalsimaan himaan päin a soitin sit tomphan ja henkan hakee ja siinäpä tuo..p ojat tuli hakee ja sit himaan ja piiiiiiiiitkästä aikaa taas stooria irkki kalleriaan..

rakkaudella Mr.X

edit: siinä kun saattelin lindaa ja mimmii niin mimmi sitten paljasteli paikkojaan kadun tallaajille.. siin oltiin taas p*llu levällään ja p*rse pitkänä kadulla niinku redi to rok..

PUSSY!!!Sunnuntai 15.11.2009 04:37

http://www.visit-x.net/rammstein/ eli siis.. lauantai ilta.. ja perkele.. my old frend.. käväsin transulle nummelassa moikkaa jasuu ja sit vihtiin ja ässään ja hain vähän safkaa ja sit himaan.. toni haki sit ja juomat saavista ja vihtiin kauppaan.. ja menoks.. westmaneille.. ja siel sit tonin mutsi sit vähän haukku korujen tähren ja sit mentiin yläkertaan.. ja jumalauta.. meikän rotsi valmis.. vittu geparti puvuntakki odotti siel meikää.. no ei muutaku rotsi niskaan ja alakertaan kiittelemään.. ja sit tsekkaa talvirenkaat mazdaan ja sit sauna lämpee ja yläkertaan.. vähän koneella leikittiin ja sit saunaan.. ja siel sit oltiinki.. ja kauan.. nooh sitten sielt selvittiin ja jo oskari pamppas vastaan.. se perkele.. nooh se kävi suihkussa ja sit taas mentiin yläkertaan ja vähän jeeasin rikuu shakissa.. muut ei ku ne ei osannu.. ja sit baanalle.. vihtiin.. vittu meikä meni seppään.. safkasin milanon ja lonkeorjn siin-.. ja sepän omistajaki pyys 5pv pikkujouluihin.. saas nähdä.. sillon varmaan seuraava stoori.. huu nous.. nooh.. oli hyvää.. sit soitin vähän jukeboxista hurriganesii.. ja oli vanhúkset otettui.. ja sit kävelin biberiin ,mis muut oli.. ja sit oli tontsa ja tanja ja joku ja samiola.. ja ne sit tuli siivellä nummelaan.. janne takakontissa.. ja sit hetki siel kiesittiin ja menoks.. sano andy lenox.. otikselle.. ja miskalle.. siel oli miska ja santtu ja tanu ja marko.. siel oltiin ja hiluttiin hetkinen ja sit haettiin jasu eklundilta.. siel oli jani ja eklundi ja jonna ja lasse ja laura.. ja ne sit lähti messiin.. ja miskalle.. siel oltiin sit hetki ja sit mentiin nummelaan jasu minä ja osku.. jasu haki avaimet ja takas.. sit oltiin miskalla.. mäenoää ja antoni kävi välil morottaa ja sillee.. miska sammu välistä ja selasta.. ihan hulapaloo meno.. ku ottaa huomioon kuin vähän oli jengii.. ja sit westmaniki alko sammuu.. ja sit jas koitti tehdä ranskanlettii keesiin.. mut kyllähän sen tietää etteui tähän liian lyhyään nysään mitään saa.. oltiin siin sit hetki ja sit oskuki alko tryyppää ja piti sit keksii kyyti niin eikös holmesi lupautunut.. ja sit oltiin taas jonkun aikaa.. syötiin tukkei ja pizzaa ja sit menoks.. jani heitti himaan ja sillee.. ja tässä taas.. pitkästä aikaa.. kirjoitan stooria ryyppy reissusta.. You had a pussy, i have a dig, so what's the problem, let's do it quick!

ISOLLA sydämellä miss.x:lle joka vieläkin jaksaa mua...

vittu tenkapooSunnuntai 18.10.2009 07:07

nonniin.. bauttiarallaa 6mais kävin saunassa.. ja sit ku sieltä selvisin niin antti hakemaan.. ja lada kartoki sit postilaatikoille jossain välis.. ja sit haettiin tommi kyytiin ja nla.. jäätiin sit abclle.. tommi haki limuu ja mentiin.. empulle.. siel oli sit inkilän bileet.. siel sit hillutiin momentti ku sit käytiin hakee nesteeltä meikälle limuu.. alko nääs kurkot loppuu.. nooh siel sit limukat kainaloon ja takas.. jasu sit soitti ja menin sen kaa puhelimeen.. darling.. nooh sit takas ja siel oli sit eklundi ja lasse ja kaikki frendit.. otettiin sit minä kunkku maharadza ja sheikki oikee sulttaani kuva ja biletettiin sultaani tyyliin.. nooh sit menin jasun kaa uudellee puhelimeen.. ikävä kun oli.. harmi ku keisarinna ei ollu messis.. nooh kuitenkin.. tommi sit koitti soittaa pari kuus kertaa ja näin.. ja lopulta se sit kaartokin antin kyydis siihen dösärille.. et vittu mennään.. no vittu mnnäänn.. eka luulin et bileet loppu.. mut sit selvis et ku tommi ei saanu muhun yhteyttä luuli et feidaan sen niin se soitti kyydin.. nooh matkalla sit sovittiin ja vittu päätettiin et tommille saunaan.. ja tommille sit saunaan.. syötiin jotain katkarapu karjalanpiirakoita.. oli muuten perkeleen hyvää.. ja sit kytiä nummelaan.. soitettiin kaikki läpi.. ja sit keksittiin laura.. nooh hetken tommi vänkkäs vastaan ja sit saatiin kyyti.. käveltii sit myrskylänmäkeen ja kaapattiin tommin naapurilta lyhty.. oltiin ku vittu 7pientä lkääpiöö.. sit sammu kynttilä ja sit tuliki jo laura, joel ja tinja hakee.. autosaattue perkele.. ja sit nla.. empun kohdalla sit lyhty bussikatoksen seinään.. ja ineen.. siel sit hetki biletettiin jo melkeen kuoleissa bileissä.. sit samiolalle selvis mun ja tommin litjan tanja vedosta ja poijat otti vähän rivelivalssia.. seinäkello paskaks.. sit ne sopi ja selvitti lisää keittiössä.. sit tli ale ja tälläs väliin.. ja emppuu ja näit.. ja pojat sopi sit siin taas.. sit alettiin miettii tommin kaa et mitäs kettu.. millä himaan.. ei muutaku soitto taas lauralle.. ja niin.. tuli ritati ässä joeli hekee meidät ja vihdin kautta himaan.. mettäkylä/hevoshaantie sellasta rallia että perkele heikompii hirviottää.. kieltämättä hyvä kuski.. ei muuta ku goijaa ja kattelemaan oman kullan kuvia..

Sydämmellä Mr.X

perjantai peltolallaLauantai 10.10.2009 18:48

noonniin.. joskus pauttiarallaan perus 6-7 aikaan lähdin menee ja skippasin lassen kyytiin sit ja mentiin heseen safkaa.. siel sit oli tottakai opiskelija budjetil tiukkaa niin myyjätki oli et jos ottaa messiin niin tulee halvemmaks.. oltiin et watta fak.. sit laura käväs siin.. sit lähdettiin menee.. heitin lassen ja hain jasun.. sit aglta tupankia ja tankattiin st1llä ja sit on the road to the olkkala ja haettiin santtu ja tanu.. sit sielt tulles kipastiin tomppa vihdistä ja lasse nummelasta.. ja jos nyt on hyvä matikka tajus että mazdassa on 5paikkaa ja 6henkee kyydissä.. eli.. lasse sai vippi paikan takakontista.. vararenkaan paikalta.. ja taas menoks.. tetiin sit pientä stuntin poikasta ja avasin takaluukun kesken matkan.. lasse morjesteli sit ihmisille ja baanattiin sit peltolalle.. siel oli litjaa kapiasii ja eklundii ja tomi ja väreet allut sun muut.. siel sit biletettiin.. yhes vaihees lähdin sit jasun ja tommin kaa hakee lauraa ku hää halus ryyppää.. heitti auton himaan ja mä hain.. sit oltiin momentti siel niin lähdin käyttää kaipaisii aglla.. ja sit päkkiin.. tässä vaihees tomi oli sit ampunu jasuu kuulahaulikolla perseeseen.. perkele.. nooh oltiin hetki ja sit heitin jasun himaan ja mentiin tompan kaa aglle.. hampparit ja litra maitoo.. ja sit ya:lle safkaa.. hellstetti soitt ympäri päissää.. oli kuulemma feidattu jonnekin alaasteelle ja ryyppää jossain keinus.. nooh sit juke soitti mule ja hain sen sit valtsulta.. ja sit peltolalle.. siel sit alko olee jengii päissään.. laura heräs.. oli ollu sammuneena jo pitemmän aikaa ja tomi veti sit lasselta boxerit paskaks.. ja peltolalta kans.. sit nä ävähän paini siin ja jotain tällästä.. ja sit santtu ja jani paini niin sit hei osu johonki hyllyyn ja peltolan mutsin rippilahja putos lattialle.. joku antiikki posliini.. sit jonna vähän silitteli päätä ja näin.. sit lähdettiin minä tommi santtu tanu ja lasse menee.. lasse himaan.. vararengas messiin.. tomppa himaan ja santtu ja tanu himaan.. 3mais himas..

Mr.X

Eleanorin KirousTiistai 06.10.2009 20:51

Katon kautta ympäri..

vähän on kipee fiilis.. Lauantai 03.10.2009 17:30