IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Miksi miehet ovat niin ihania?

1. Niiden kanssa ei voi tulla toimeen, mutta ilmankaan ei voi olla. Vaikka toisinaan tekisi mieli lähettää joka ikinen miehenpuoli sinne Marsiin, mistä niiden sanotaan olevan kotoisin, miehillä on kuitenkin koko joukko hyviäkin puolia.

2. Kun mies tulee suihkusta hiukset märkinä ja pyyhe lanteillaan, hän on niin ihanan näköinen! Päivän pelastus!

3. Mies on niin ihanan ylpeä saavutuksistaan, kun hän tarjoilee itse valmistamaansa ruokaa. Siinä saavat dieetit ja ruoka-ainerajoituksen kyytiä, koska eihän hänen valmistamaansa pasta-annosta voi jättää syömättä vain sen takia, että on päättänyt heittää hiilarit pois. Hiilareita ehtii vahtia toistekin.

4. Hänen äänensä on ihanan karhea varsinkin aamulla. Ei mikään lirkutteleva showmies vaan merikarhu tai jotakin muuta jännittävää.

5. Miehillä on käsittämättömän paljon villaa! Vaikka rinta olisi paljas, vähintään sääret ovat karvaiset. Onhan paljaaksi ajeltu tai vahattu kehonrakentajakin ihana, mutta karvaisuudessa on oma alkuvoimainen viehätyksensä.

6. Koko sydämestään suihkussa laulava mies on ihana, vaikka ääni ei ihan Pavarottille vetäisikään vertoja.

7. Hän on aina valmis kuin partiopoika. Kun puristat häntä vaivihkaa reidestä pöydän alla ravintolassa, näet hänestä päältäpäin, mitä hän haluaisi tehdä, jos ette olisi julkisella paikalla.

8. Hän on syönyt oman annoksensa ja melkein nuollut lautasenkin. Sitten hän alkaa himoita sinun annostasi.

9. Kun olette yhdessä juhlissa, hän katsoo sinua salin toisesta päästä onnellisena ja ylpeänä siitä, että sinä olet HÄNEN.

10. Hän on kavereiden kanssa kovasti tosimiestä ja puhuu äijämäisesti. Kun olette kaksin, hän puhuu sinulle lempeästi ja pehmeästi.

11. Mies ei koskaan tunnu väsyvän rintojen ihanuuteen. Ah, sitä onnea, kun hän saa leipoa rintojasi sydämensä kyllyydestä.

12. Kuinka hän ihasteleekaan sinun ihosi silkinpehmeyttä ja kuljettta kättään pitkin vartalosi kaaria.

13. Kuinka hän ei katso kärsimättömänä kelloa olleessaan sinun kanssasi.

14. Hän on sellainen hunajatassu, että hän ei saa rintaliivin hakasta tai nyörin solmua auki katsomatta. Saat itse avata vaatteesi, koska viettelijän kourat eivät siihen taivu. Oi, miten se nolottaa häntä.

15. Hänen käsialansa on niin hellyttävä. Siitä ei aina saa selvää, mutta ihana se on silti.

16. Hän ei koskaan kieltäydy kylmästä oluesta ja on aina yhtä onnellinen, jos hänelle tarjoaa sellaisen.

17. Miten hän nauttii, kun suutelet häntä niskaan tai poskelle tai itse asiassa ihan mihin vain. Ja miten ihanaa on, kun hän suutelee sinua niskaan tai poskelle tai itse asiassa ihan mihin vain.

18. Hän uskoo osaavansa korjata rikkoutuneet koneet ja laitteet itse. Voi sitä onnettoman pikkupojan ilmettä, kun korjaamisyritykset saavat vempeleen entistä pahempaan jamaan ja on pakko turvautua ammattilaiseen.

19. Kun sinä kaipaat suklaata tai jotain, hän on valmis menemään kauppaan tai kioskille hakemaan sitä!

20. Jos hän lyö kyynärpäänsä tai iskee vasaralla sormeensa, hän ei päästä ääntäkään, vaikka naamasta näkee, että hänen tekisi mieli huuuuutaaaa!

21. Juuri ajeltu leuka on ihana, samoin parransänki. Ja kirvely ihollasi, kun hän hieroo sängellä poskeasi.

22. Et haluaisi, että hän suutelee sinua aamulla ennen kuin olet pessyt hampaasi, mutta hän tekee sen kuitenkin.

23. Hän jaksaa aina ihastella alastonta vartaloasi ja iloita siitä, että saa olla kanssasi - tämänkin kerran!

24. Hän kietoo kätensä ympärillesi, kun olette juhlissa, ja joku osoittaa sinulle liikaa huomiota. Tai hän kurtistaa kulmiaan, kun henkilökunta lirkuttelee sinulle liikaa, kun olette ulkona yhdessä.

25. Hän on varttitunnissa valmis menoon kuin menoon. Juhla-asuun ja lenkille valmistautuminen vievät yhtä kauan. Taikuutta!

26. Hän saa sinut aina piristymään, vaikka olisit kuinka murheen murtama. Pelkästään hänen naurunsa kuuleminen riittää saamaan sinut hyvälle tuulelle.

alkuperäinen msn sivupojat.. sille ei vaan voi mitään että me miehet ollaan se hallitseva rotu tällä pallolla..

pe +6Keskiviikko 21.03.2012 22:39

[Ei aihetta]Tiistai 20.03.2012 22:46

...Juosten kuuhun ja takaisin..Sunnuntai 18.03.2012 22:26

Death TrioMaanantai 12.03.2012 23:02

[Ei aihetta]Sunnuntai 04.03.2012 22:47

kalsari tädätädätädää bätmän!Keskiviikko 29.02.2012 17:56

.. ja rommi on märkää!Tiistai 28.02.2012 15:49