IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

PUSSY!!!Sunnuntai 15.11.2009 04:37

http://www.visit-x.net/rammstein/ eli siis.. lauantai ilta.. ja perkele.. my old frend.. käväsin transulle nummelassa moikkaa jasuu ja sit vihtiin ja ässään ja hain vähän safkaa ja sit himaan.. toni haki sit ja juomat saavista ja vihtiin kauppaan.. ja menoks.. westmaneille.. ja siel sit tonin mutsi sit vähän haukku korujen tähren ja sit mentiin yläkertaan.. ja jumalauta.. meikän rotsi valmis.. vittu geparti puvuntakki odotti siel meikää.. no ei muutaku rotsi niskaan ja alakertaan kiittelemään.. ja sit tsekkaa talvirenkaat mazdaan ja sit sauna lämpee ja yläkertaan.. vähän koneella leikittiin ja sit saunaan.. ja siel sit oltiinki.. ja kauan.. nooh sitten sielt selvittiin ja jo oskari pamppas vastaan.. se perkele.. nooh se kävi suihkussa ja sit taas mentiin yläkertaan ja vähän jeeasin rikuu shakissa.. muut ei ku ne ei osannu.. ja sit baanalle.. vihtiin.. vittu meikä meni seppään.. safkasin milanon ja lonkeorjn siin-.. ja sepän omistajaki pyys 5pv pikkujouluihin.. saas nähdä.. sillon varmaan seuraava stoori.. huu nous.. nooh.. oli hyvää.. sit soitin vähän jukeboxista hurriganesii.. ja oli vanhúkset otettui.. ja sit kävelin biberiin ,mis muut oli.. ja sit oli tontsa ja tanja ja joku ja samiola.. ja ne sit tuli siivellä nummelaan.. janne takakontissa.. ja sit hetki siel kiesittiin ja menoks.. sano andy lenox.. otikselle.. ja miskalle.. siel oli miska ja santtu ja tanu ja marko.. siel oltiin ja hiluttiin hetkinen ja sit haettiin jasu eklundilta.. siel oli jani ja eklundi ja jonna ja lasse ja laura.. ja ne sit lähti messiin.. ja miskalle.. siel oltiin sit hetki ja sit mentiin nummelaan jasu minä ja osku.. jasu haki avaimet ja takas.. sit oltiin miskalla.. mäenoää ja antoni kävi välil morottaa ja sillee.. miska sammu välistä ja selasta.. ihan hulapaloo meno.. ku ottaa huomioon kuin vähän oli jengii.. ja sit westmaniki alko sammuu.. ja sit jas koitti tehdä ranskanlettii keesiin.. mut kyllähän sen tietää etteui tähän liian lyhyään nysään mitään saa.. oltiin siin sit hetki ja sit oskuki alko tryyppää ja piti sit keksii kyyti niin eikös holmesi lupautunut.. ja sit oltiin taas jonkun aikaa.. syötiin tukkei ja pizzaa ja sit menoks.. jani heitti himaan ja sillee.. ja tässä taas.. pitkästä aikaa.. kirjoitan stooria ryyppy reissusta.. You had a pussy, i have a dig, so what's the problem, let's do it quick!

ISOLLA sydämellä miss.x:lle joka vieläkin jaksaa mua...

vittu tenkapooSunnuntai 18.10.2009 07:07

nonniin.. bauttiarallaa 6mais kävin saunassa.. ja sit ku sieltä selvisin niin antti hakemaan.. ja lada kartoki sit postilaatikoille jossain välis.. ja sit haettiin tommi kyytiin ja nla.. jäätiin sit abclle.. tommi haki limuu ja mentiin.. empulle.. siel oli sit inkilän bileet.. siel sit hillutiin momentti ku sit käytiin hakee nesteeltä meikälle limuu.. alko nääs kurkot loppuu.. nooh siel sit limukat kainaloon ja takas.. jasu sit soitti ja menin sen kaa puhelimeen.. darling.. nooh sit takas ja siel oli sit eklundi ja lasse ja kaikki frendit.. otettiin sit minä kunkku maharadza ja sheikki oikee sulttaani kuva ja biletettiin sultaani tyyliin.. nooh sit menin jasun kaa uudellee puhelimeen.. ikävä kun oli.. harmi ku keisarinna ei ollu messis.. nooh kuitenkin.. tommi sit koitti soittaa pari kuus kertaa ja näin.. ja lopulta se sit kaartokin antin kyydis siihen dösärille.. et vittu mennään.. no vittu mnnäänn.. eka luulin et bileet loppu.. mut sit selvis et ku tommi ei saanu muhun yhteyttä luuli et feidaan sen niin se soitti kyydin.. nooh matkalla sit sovittiin ja vittu päätettiin et tommille saunaan.. ja tommille sit saunaan.. syötiin jotain katkarapu karjalanpiirakoita.. oli muuten perkeleen hyvää.. ja sit kytiä nummelaan.. soitettiin kaikki läpi.. ja sit keksittiin laura.. nooh hetken tommi vänkkäs vastaan ja sit saatiin kyyti.. käveltii sit myrskylänmäkeen ja kaapattiin tommin naapurilta lyhty.. oltiin ku vittu 7pientä lkääpiöö.. sit sammu kynttilä ja sit tuliki jo laura, joel ja tinja hakee.. autosaattue perkele.. ja sit nla.. empun kohdalla sit lyhty bussikatoksen seinään.. ja ineen.. siel sit hetki biletettiin jo melkeen kuoleissa bileissä.. sit samiolalle selvis mun ja tommin litjan tanja vedosta ja poijat otti vähän rivelivalssia.. seinäkello paskaks.. sit ne sopi ja selvitti lisää keittiössä.. sit tli ale ja tälläs väliin.. ja emppuu ja näit.. ja pojat sopi sit siin taas.. sit alettiin miettii tommin kaa et mitäs kettu.. millä himaan.. ei muutaku soitto taas lauralle.. ja niin.. tuli ritati ässä joeli hekee meidät ja vihdin kautta himaan.. mettäkylä/hevoshaantie sellasta rallia että perkele heikompii hirviottää.. kieltämättä hyvä kuski.. ei muuta ku goijaa ja kattelemaan oman kullan kuvia..

Sydämmellä Mr.X

perjantai peltolallaLauantai 10.10.2009 18:48

noonniin.. joskus pauttiarallaan perus 6-7 aikaan lähdin menee ja skippasin lassen kyytiin sit ja mentiin heseen safkaa.. siel sit oli tottakai opiskelija budjetil tiukkaa niin myyjätki oli et jos ottaa messiin niin tulee halvemmaks.. oltiin et watta fak.. sit laura käväs siin.. sit lähdettiin menee.. heitin lassen ja hain jasun.. sit aglta tupankia ja tankattiin st1llä ja sit on the road to the olkkala ja haettiin santtu ja tanu.. sit sielt tulles kipastiin tomppa vihdistä ja lasse nummelasta.. ja jos nyt on hyvä matikka tajus että mazdassa on 5paikkaa ja 6henkee kyydissä.. eli.. lasse sai vippi paikan takakontista.. vararenkaan paikalta.. ja taas menoks.. tetiin sit pientä stuntin poikasta ja avasin takaluukun kesken matkan.. lasse morjesteli sit ihmisille ja baanattiin sit peltolalle.. siel oli litjaa kapiasii ja eklundii ja tomi ja väreet allut sun muut.. siel sit biletettiin.. yhes vaihees lähdin sit jasun ja tommin kaa hakee lauraa ku hää halus ryyppää.. heitti auton himaan ja mä hain.. sit oltiin momentti siel niin lähdin käyttää kaipaisii aglla.. ja sit päkkiin.. tässä vaihees tomi oli sit ampunu jasuu kuulahaulikolla perseeseen.. perkele.. nooh oltiin hetki ja sit heitin jasun himaan ja mentiin tompan kaa aglle.. hampparit ja litra maitoo.. ja sit ya:lle safkaa.. hellstetti soitt ympäri päissää.. oli kuulemma feidattu jonnekin alaasteelle ja ryyppää jossain keinus.. nooh sit juke soitti mule ja hain sen sit valtsulta.. ja sit peltolalle.. siel sit alko olee jengii päissään.. laura heräs.. oli ollu sammuneena jo pitemmän aikaa ja tomi veti sit lasselta boxerit paskaks.. ja peltolalta kans.. sit nä ävähän paini siin ja jotain tällästä.. ja sit santtu ja jani paini niin sit hei osu johonki hyllyyn ja peltolan mutsin rippilahja putos lattialle.. joku antiikki posliini.. sit jonna vähän silitteli päätä ja näin.. sit lähdettiin minä tommi santtu tanu ja lasse menee.. lasse himaan.. vararengas messiin.. tomppa himaan ja santtu ja tanu himaan.. 3mais himas..

Mr.X

Eleanorin KirousTiistai 06.10.2009 20:51

Katon kautta ympäri..

vähän on kipee fiilis.. Lauantai 03.10.2009 17:30

#####rannan#####päättärit#####Lauantai 26.09.2009 05:52

perkele.. taas lähtee.. vittu ei oo tullu piitkään aikaan kirjoteltuu tällee mutta nytpä kirjotan! hahaaa.. try to stop me.. nooh.. heitin eeron himaan koulust niin se sit toi mulle vana tallinkin.. mikä oli luvannu.. mutta toi kans sit pullon tekiilaa.. ja sano et ku vana tallinki oli vaan 17% niin toi toisenki.. jösses.. thäänks mään! nooh sit jatku matka himaan ja tällästä niin sit oli vähän hakuses illan sotasuunnitelma.. niin kysyin vaan jasulta että miten ois jos se tekis kaikki illan suunnitelmat sun muut ja mä vaan tulisin niinku pässi narussa? ja sehän kävi.. täydellinen nainen.. nooh.. meikä meniki sit goijaa ja sit ku siinä heräilin tirvasin bayleisin pohjat ja vanilja kossun pohjat huiviin ja sit latasin rotsin juotavii ja lähin kävelee laatikoille.. mistä sit osku tuliki hakee tonin tojotalla.. ja sit on the road.. ja kun piti tuota turpavyötäkin käyttää niin.. kun dodgessa niitä ei oo niin johan mä sellasen taidon oon unohtanu että miten ne toimii.. niinpä vetäsin kaks vyötä solmuun itselleeni ja olin neli pistevöissä.. ja sit vihtiin.. rannan kautta ja sit ässälle.. ja siel sit hyppäsin jasun viereen charlotan kyytiin.. ja haettiin tomppa.. ja sit otikselle.. ja janille.. siel oli sit me ja jani ja jonna.. hetken pääst tuliki sit hellstetti ja samppa ja santtu ja tanu.. ja sit taas hetkisen päästä tuli lasse ja laura.. siinä sitten istuttiin iltaa.. ja tomppa ja jani ja santtu tanu pelas juomapelii.. ja tomppa vei.. jaa sit tomppa ja jani käväs kusella.. ja jani kusas sit tompan lahkeelle.. ja tomppa sit vähän oli kusi sukas.. sit jasnu jonna ja laura lähti nummelas käymään.. ja sit käytiin kaupas lassen ja tommin ja hellstedin kaa.. ostin kaks roiskeläppää ja mehuu ja lakuu.. ja takas ku mentiin pellon poikki niin eipä meinattu löytää siltaa.. ja sit ku mentiin takas niin jonna ja laura tuli sit sinne.. ja sanoivat et jasu meni himaan nukkumaan.. menin sit soittamaan jasulle niin se ylläti mut melkeen selästä.. nooh siin sit istuttiin hetkinen ja sit lähdettiin vihtiin päin.. siel sit oliki tuttuu ja tutun tuttuu ja tuntemattomii.. oli vittu ketä kaikki ivilii ja emppuu ja muutki sultaanit.. ja ketä kaikkii ja niin vittu jugiski.. vittu oli jengii... nooh siin sit seilattiin.. niin.. ja sit tuliki kuningas idis.. vittu meikä hyppää namiksen pöydältä siihen tolkuttomaan pusikkoon... ja kun yleisö pääsi vauhtiin niin meikäki alko käydä kieroksilla.. ja hyppäsin kolme kertaa samaan pusikkoon.. jaa.. niinpä sit jasukin hyppäs kerran.. ei mikään tyhmä eukko.. nooh.. siel sit taas pyörittiin rantaa ympäri.. ja alko sit jengii kaikkoo.. niimpä kävästiin jasun kaa kävelemäs.. ja sit takas ranttaan.. ja sit taas oli populaa hävinnyt.. sit bongattiin lasse.. ja lassen eukko.. ja tommi ja tommin eukko.. ja sit tuliki jasun systeri.. siis charlotta hakee.. ja sit meikä himaan ja sit.. noh loput himaan..

sydämmellä Mr.X

mighty friday nightMaanantai 21.09.2009 03:16

jeash.. 5mais menin pesee dodgee ja sit sielt suoraa kylille.. eka vihdis hain antille 2lavaa kaljaa ja sit lähdin nummelaan.. poimin jasun kyytiin ja sitprisma bäkkiin ja hain niklakselle kaljaa ja jasulle tupankia.. ja sit lähdettiin ja mentiin allulle.. siel oli sit suurin osa sulttaaneista ja sit sarat ja laurat yms.. oltiin hetkinen ja sit lähdettiin hakee sidukkaa yms.. pyörittiin sit nummelaa läpi.. ja vittu mitä vittua en mä edes muista.. muuta ku sit jossain välissä haettiin koivisto ja kiia huhmarista ja sit heitettiin ne vihtiin ja sit mentiin jasun kaa takas allulle.. ja enhän mä kerennyt edes aidan toiselle puolelle ku pande tuli jo tsekkailee rassia.. ja käytiin sit tietenkin pienet kruisinkit heittämässä.. ja sit takas allulle ja sit siel chillasin lassen jasun janin jonnan ja lauran kaa olkkaris.. ja sit lähettiin jasun kaa menee.. kruisattiin läpi nummelan ja sit jasu himaan ja sit jäin vähän pyörii nla.. yhessäki vaiheessa oli melkonen letka jahtaamassa meikää.. jotain 20km/h nummelaa läpi.. minnekään kiire.. siin on sitä jotain.. sit heitin torille parkkiin ku joku farkku mese vilkutti valoi takana.. onnihan se siinä.. jutetiin vähän.. niinku farmari miehillä on tapana.. ja sit lähin hakee niklasta huhmarista.. sielt tuli sit kolmen kopla messiin ja kruisaa.. porintiellä sit jätätettiin yks bemmi.. ja sit nummelas kruisattiin.. pojat oli ihmeissään mölinää.. nooh siin sit tuli taas joku bemmi härkkimään.. ja taas jäi ku ajettiin yläasteelle.. sit vedin parkkiin et tulis puhuu mut eihän se uskaltanu.. vinkutti vaan kumii katuun.. uuh.. noh lähettiin sit ajaa ja tää lähti taas härkki.. olin et noh perkele.. ja ei muuta ku patikkaa putkeen lohjan tiellä.. ja jo jäi isi liisinki bemari.. ja sit taas nla kiesii.. ja tää stoori on seissy tässä nyt lauantai päivästä asti.. enpä jaksa enään jatkaa.. enkä kyllä muistakkaan joten.. so long suckers!

mr.X

hellsinki ja viikonloppuMaanantai 07.09.2009 00:00

torstaina joskus 6 aikaan kävin poimii jasun tia ja väreen kyytiin ja kävin sit alkossa ostamassa el tiempot väreelle.. ja sit lähettii menee ja jätin saran sit linjurille.. heitettiin vähäsen kiesii ja haettiin sit tompha ja kiesittiin ja sit abclle.. oli jani jonna antti kempo laura.. ketä kaikkii samuel yms.. oltiin hetki ja sit haettiin lasveettus.. ja takas abclle.. ja sit oltiin siin hetkinen ja sit lähettiin otikselle.. jani heitti volvon himaan ja tuli sit ässälle ja sit lähettiin kempolla niemelä, antti ja joni kyydis.. mul tomppa, lasse jasu ja tia.. ja samuelil sit jonna jani laura ja meri.. ja sit stadiin.. hillitöntä rallia.. ja sit siel jätettiin auto jonnekin.. rautatien viereen jonnekin puistoon.. ja sit menoks.. kävellään aseman läpi ja siin sit vähän lasse ja niemelä jäi puhumaan joidenkin naisten kaa.. ja sit ne soitteli hädässä perään että missä mennään.. ja sit mentiin takas.. ja siin sit osa lähti junalla mut mä ja jasu lähettiin kävelee.. ja tallattiin sit stadin katui pitkin.. ja kun en kirjottanu heti niin muisti takkuilee eli.. vissiin käveltiin sit kampin torille.. ja siel sit oli tommi ja tia.. ja tia ihan seis.. nooh oltiin siin hetki ja alettiin sit suunnistaa kaivariin päin.. ja samuel sit koitti puhelimen välityksella ohjastaa.. mutta niin.. eduskuntatalon kohalla sit santtu soitti mulle.. ja ite se oli musta 10metrin päässä... siin oli sit nina tanu hämppy ja jake.. ja sit lähettiin yhes suunnista.. ja sit käveltiin takas sinne mis meikän auto oli parkis.. siel kuulemma piti olla kaikki mut eipä ollu ku hamppu hippejä.. nooh sit lähettiin marsii takas ja sit jasu päättiki että otetaan taksi.. mä tomppa jasu ja tia taksiin ja lähettiin sit sinne missä kaikki muutkin oli.. eli nosturille.. nooh meikä maksoi sitten taksin ja siel ollu si vittu niinku muita ku tää meidän alkuperänen porukka.. jonna jani laura meri samuel jesse kempo.. nooh oltiin hetki ja sit tuli tieto et antti on saanu turpaansa.. vooi perkele.. nooh hetki ja sit se ja joni tuli siihen.. oltiin hetki ja sit antti alko puhuu et alkaa koht taju lähtee et pakko päästä himaan.. nooh minä jesse ja kempo lähettiin sit hakee autoi.. ja käveltiin sit toiseen päähän stadii.. vissiin.. jesse sit käveli neekeri lauman läpi yms.. nooh sit lähettiin ajaa ja käytiin hakee jengi messíin... ja kempo sit kerkeski jo lähtee niin meikä jäi kyydistä.. ja voitte kuvitella.. meikä ekaa kertaa stadissa autolla.. poijat tästä tulloo hauskaa.. ja sit pyörittiin hetki ja sit aloin jahtaa yhtä volkkarii.. ja hyvä minä.. niin meikä löys pois hellvetistä.. lasseki sammu ikkuna auki ja luu ulkona.. nooh sit päästiin vihtiin niin tomppa sit jäi kyydistä.. tai no tompan päätepysäkillä pidettiin breikki.. lasse sit spittaili bussipysäkin takana ja hakkas itteään et huomenna kouluun.. sit oltiin lähössä niin potkin tompan ulos ja makta jatku.. lasse himaan ja sit tytöt kanneljärvelle.. ja meikä posotti sit tyhjää motarii ja porintietä pitkin 20minas himaan.. 4aikoihin himas..

perjantai sit alko kutakuinki samoihin aikoihin.. kiesii jasun kaa.. ja niin hämärää ettei vissiin mitään erikoista tapahtunu.. eli kiesii kiesin perään.. ja sit haettiin tomppa kyytiin.. ja kiesii lisää ja sit heitin jasun himaan ja mei lähettiin sit kööril antille.. surffi paska raikas.. ja antil oli sit jossu, laura, latinen myös, jonna, jani, jesse, halkosaari, karri, kempo,linda, antti tottakai, kaipaiset ja tälläst.. transiitin hautajaiset nääs.. nooh oltiin hetki ja sit lähettiin tompa kaa menee.. nummela kiesit ja himaan..

lauantai sit alko joskus kans 6aikoihin ku käytiin sit morottaa appivanhempii niiden mökil nooh minä jasu ja charlotta otliin hetkinen siin sit ja sit eklundin kautta takas nummelaan.. ja sit heitin tytöt sit charlotan niille ja jasun päiville.. ja sit himaan.. vaihdoin vähän kledjui ja sit laura tuli hakee.. ja sit tomppa kyytiin ja seppään.. bilistä ja baarimestari ties kyllä mitä mä tilaan.. join muutamat ja sit laura hakee ja mä ja tomppa sit käveltiin vastaan ässälle.. ja sit kempo jossu ja antti messis ja tomppa himaan ja mei sit amigoon.. ja vittu ku oli jonoo.. nooh onneks sit oli lasse miska ja eero ja aallot ja kaipaiset yms muita tuttui jonossa niin päästiin siihen väliin.. ja sit sisään... ja vittu oli popullaa.. ei siel kauaa jaksanu olla ja niinpä pihalla käytiin vähän välii.. siin sit kävi jasu ja jonna välil ja mei oltiin siin ja välil sit sisällä.. ja sit alkaa pätkii.. yhes välissä sit piti tilaa kempolle karpalo lonkero ja ittelle lonkero.. ja kempo sit karkas niinpä menin black jackiin venaa sitä... mut ku ei miestä kuulunu niin aloin juomaan sen karpaloo.. ja sit se tuliki ku oltiin jo viimesii vetämäs.. nooh jossain välissä tytöt sit lähti menee päiville niinpä minä ja jani lähdettiin onnen päiviin.. maksettiin sisään ja vittu sielki oli jengii.. eli ei tilattu mitään ja lähettiin menee.. päiville.. ja sit huomasin että jaulta oli tullu viesti et ne on aglle.. sinne siis.. ja sit ne tuliki vastaan josain välis.. liikaa jonoo.. riekin grillille siis.. jotain mä tilasin.. ja hyvääkin tais olla.. ja sit saatiin janin kaa ilmaset nakit.. ku oli vähän palanu.. nooh sit lähettiin.. jonnekin.. ja loppujen lopuksi.. ollaan jasun kaa kirjastolla ja kävellään sit niille yöks..

Mr.X