IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

minä rakastan sinuaTiistai 25.06.2013 22:48

juhannuksen setitSunnuntai 23.06.2013 20:21

torstai:
siinä vähän makustelua ja jussin järjestelyä.. ja nikke kävi!

perjantai:
westmani saapui siinä 3maissa ja alettiin milteen heti saunomaan.. parin tunnin löylyjen jälkeen grilliin piffiäja sienii ja jalopeenoo ja mitä nyt laitettiinkaan.. sitten jossain 8maissa suskin kyydissä rantaan ja sielä sitten epämääräistä heilumista.. auto kauppaa yms.. nooh siinä sitten joku neekeri tarjos piriä.. ja hemmetti.. ruvettiinkin heiroo kauppaa ja heti perään soitettiin hätäkeskukseen ja poliiseihin oltiin yhteydessä tästä heroiino houdinista.. jaa sitten jossain 5maissa himaan.. nooh...

lauantain:
on päivä uus ja heti aamusta puree alumiinia.. öötsi ja päivi tuli joskus 4 maissa rilli kuumaks ja safkan jälkeen sauna.. minä faija öötsi ja mikko.. ja lopulta vaan minä ja öötsi.. ja sit taas joskus ennen 9 suskin kyydissä seppään.. siinä sitten hyvä mesta tiskiltä ja lompakko suskille.. helppo tilaa.. ei tartte raha politiikkaa kattoo ollenkaan.. siinä sitten ilta menikin aika rattoisasti ja sitten galina kysyikin että mites vesipiippua? ja meikäläinen tällänen ali baba niin valmiina ku partiopoika ja tertelle piipun letku suuhun.. siinä sitten ilta menikin aika rattoisasti patten ja sonja kaa.. kuulemma tää kokaiini kelwini jääny kii.. ei voi tietää..

sunnuntai:
perkeleen rapee fiilis ja pakkailen autoo huomiseks hirsitalon pystytykseen.. niin kuulen ku mutsi huutaa että "jouni, grilli palaa!" luukku auki ja broidi toi jauhesammuttimen ja rilli hiljaseks.. ja sen jälkeen jauhesammutin tyhjäks peltoauton raatoon..

viime jussina kiukaan vastukset.. tänä jussina grilli.. mitä ens vuona?

onnea kaikille reserviin päässeille..Torstai 20.06.2013 16:50