IRC-Galleria

RaskaushepatoosiMaanantai 13.10.2008 14:19

Nyt mulla sitten ilmeisesti virallisesti on tuo tauti. Nice.. Mie kun jo luulin et selviän tän raskauden hienosti ilman isompia ongelmia. Hoitona on adursal lääkitys ja sitten joudun ravaamaan äitiyspolilla kaksi kertaa viikossa sekä kerran labroissa. Ottavat pikkuisesta sydänkäyrää ja muuten seurailevat vointia sekä noita sappihappojen nousua. Kuulemma, jos lähtevät kovasti nousuun niin joko ottavat osastolle tai sitten käynnistävät. Sydänkäyrään tuli tällä kertaa jopa yksi supistus (jota en kyllä ite huomannut. :D )

Ultratessa pikkuisen painoarvio oli 2900g ja liikkui vilkkaasti. Kohdunsuun tilanne oli sama kuin viimeksi lääkärillä. Lääkäri vahvisti ultralla vielä sen, että pikkuinen on tosiaan ihan lähtökuopissa alhaalla. Kiinnittymisestä ei sanonut mitään. Lapsivettä oli normaalisti.

Ja hiukan nolotti kun lähdettiin menemään sieltä osastolta (lääkäri oli sanonut, että voin lähteä) niin vihainen kätilö sitten soitteli perään, että mun ois pitänyt vielä jäädä sinne oottelemaan, että saan uudet kontrolliajat ja labraan tarrat. Ovat varmaan huudelleet ja etsineet mua sieltä osastolta... Ei oikein aivot toimi n.5h unien jälkeen. Nyt sitten tulevat postissa huomenna ja keskiviikkona pitää taas paastota labraa varten. Perjantaina pitää mennä polilla käymään ja maanantaina taas paastoamista ja lääkärin vastaanotto. Oli semmonen ulkomaalainen mieslääkäri.

Ja sitten lisäys.... Eivät meinanneet antaa mulle apteekista tota lääkettä, koska sitä ei niiden opusten mukaan saa syödä ollenkaan raskaana ollessa. Ei edes jos on vaaraa, että tulisi raskaaksi. Kyselivät, että onko lääkäri varmasti ihan tosissaan kun tuollaista määrää. Kiva juttu. Nyt tässä saa sitten pelätä kymmenen kertaa enemmän pikkuisen puolesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.