IRC-Galleria

FryGuy

FryGuy

https://www.facebook.com/jarellphoto

Selaa blogimerkintöjä

New lessonMaanantai 24.07.2006 01:18

Taide-puolen asiaa tälläkin kertaa tiedossa. Olin sukujuhlissa Vilppulassa eilen ja kamera oli tietenkin mukana. Siskot tosin hoitivat juhlakuvat ja minä keskityin hienoihin maisemiin. Otin ensimmäisen panoraama kuvani ja sain sen jopa onnistumaan. Pitkästä aikaa tosin jouduin turvautumaan good-tutorials.comin palveluihin, koska en keksinyt mitään järkevää tapaa liittää kuvia yhteen. Manuaalisesti kokeilin, mutta oli lähes mahdotonta. Lopulta paljastui, että panoraamoja varten on valmis toiminto photoshopissa, joten homma hoituikin vain yhtä nappia painamalla.

Muutaman uuden panoraamakuvan olen tänäänkin tehnyt ja uusimman lisään aivan piakkoin deviantARTiin. Tänne en lisäile niitä, koska ne ovat kokoluokkaa 400x2000. Käykää katsomassa miltä ne näyttävät.

Tänään myös syntyi uusi visio erittäin suositusta "Feel Free"-nimisestä avaruuskuvastani. Suosituksi sanon ihan vain siksi, että sitä kuvaa ladattiin kännyköihin taustakuvaksi niin paljon että VIP-aikani päättyy ensivuoden elokuussa.
Tällä kertaa paljastan kuvasta aika paljon: Kuva tulee olemaan samalta paikalta otettu, mutta tällä kertaa ilta-auringon valossa. Taivaalla on edelleen tuo yksi suuri kuu/planeetta, mitä siihen ikinä keksinkään. Kokonaisuuten tulee olemaan isompi kuva kuin edeltäjänsä, sillä kyseessä on kolmen kuvan muodostama panoraama. Tällä kertaa myös koitan muistaa korjata planeetan varjostuksen oikeaan suuntaan, sillä viimeksi se oli täysin väärinpäin. Kuvan värisävyt tulevat myös olemaan enemmän punertavat ja extrana lisään kuvaan (toivottavasti lisään) perhosia ym. luomaan enemmän fantasiamaista tunnelmaa. Extrana vielä lisään veneen keskelle järveä jos vain ilmaiset stock-kuvapalvelut sen suovat. Kuvan nimi ei ole enää "Feel Free" vaan "Summer Night"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.