IRC-Galleria

FryGuy

FryGuy

https://www.facebook.com/jarellphoto

Selaa blogimerkintöjä

OUR News!Sunnuntai 28.09.2008 22:14

13.9 tehtyä merkintää päivitetty! Näyttelijä-osastossa tullut hieman muutoksia ja kuvaukset venyvät edelleen. Suunniteltu deadline ollaan nyt ylitetty kahdella viikolla ja kolmas on tulossa.

Elokuvasta on nyt kuvattuna arviolta 95% ja voin henkilökohtaisesti todeta että nämä viimehetken epäonnistumiset ja vituiksi menneet kuvaus-suunnitelmat pistävät hieman jännittämään elokuvan kohtaloa. Tähän mennessä saatu materiaali on hienoa ja vaikka mukaan mahtuu pari heikompaakin kuvaa, ei leffasta saisi toimivaa ilman tätä puuttuvaa 5% sessiota.

Sen voin kyllä jo tässä vaiheessa todeta, että tämä on ollut raastavin projekti OUR Pro:n historiassa ja laitan oman elokuvaurani jatkamisen harkinnan alle kun homma on purkissa. Tämä jää varmasti viimeiseksi syksy/talvi-projektiksi, jossa kuvaustilanteista muodostuu epämukavia vitutuksen, kylmyyden, kosteuden, pimeyden, nälän tai stressin takia. Yksi elokuva on vielä suunnitteilla ja sen toteutus näyttää erittäin mahdolliselta, sillä se sijoittuu kevääseen/kesään ja tarina tuntuu hauskalta. Sen jälkeen keskityn todennäköisesti lyhyisiin erikoispätkiin kuten yritysvideoihin ym.

Jotkut saattavat ihmetellä voimakasta reaktiotani näihin pieniin epäonnistumisiin, mutta todellisuudessa ne eivät ole se päälimmäisin syy. Syynä on kaikki kuvauksia edeltävä urakka, joka kasautuu melko suureksi ja nostattaa paineita onnistumisen suhteen. Sen jälkeen stressi vain kasvaa kun jokin menee vähänkin mönkään ja joudutaan poikkeamaan alkuperäisestä suunnitelmasta. Harrastelijatasolla tämmöinen stressaaminen ja liiallinen suunnittelu on aivan turhaa, joten senkin puolesta lienee aika rauhoittua ja todeta että aivan kaikki ei ole mahdollista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.