IRC-Galleria

Jörmungandr

Jörmungandr

Sininen kosminen käsi.

rakas päiväkirja;Tiistai 10.05.2011 01:23

Kaikesta manailusta lykästyneenä on taas huippua viettää täilläistä äärimmäisyyksiin psyykattua naivistista positiivisuusmaniaa. On jatkuvasti niin liekeissä, ettei malttais istua alas kirjoittaakseen vain muistuttakseen itselleen. Tässä kaikessa paikallaolontuskasuuksissa ehdin jo pohdiskelemaan tätä unohtelua. Ettei siinäkin sit kuitenkin olis joku harvinaisen vituralleen. Miten voi olla niin negatiivinen ihminen, että muistoissa on pelkästään negatiivisia juttuja vaikka tasan tietää nauraneensa.

Mut ei se mene niin, tietenkään. Ennen kai vain on puuttunut syy muistaa. Tai muistiin tallentaa. Tavallaan näiden uusien mega-olojen jälkeen vasta tajuaa, mitä hyviä muistoja on ja miksi nykyisinkin muistaa lähes yhtä tarkasti ne juuri mitä pitääkin. Kymmenen vuotta täyttä pimeyttä, eikä riitä. Melkein 15 vuotta sumussa. Eipä ihme, että sumuilu kolahtelee. Toisaalta nyt vasta tätä hyvääkin on oppinut vastaanottamatta. Kai sitä vaan se vanhakin koira osaa ylläpitää temppuja.

Koko viikonloppu taas ihan täyttä tykistystä, vaikka mun piti elbailla ja hiimailla hissuun himassa. E-hei. Mut ihan hyvähän se taas tais olla. Vähän yllättäen taas kuulostikin yllättävän hyvältä ja kun sieltä lonkerolasin takaa tiirailin kosketinsoittimien taa, niin klaanilainenhan se siellä nakutteli. Mahtavuutta. Ja viimeisellä keikalla. Oli sekin supporttina hieno olla todistamassa. Ja samalla sain pientä nipistelyä sormiin, jota tätänään verestelin iltapäivän auringossa vihreässä huoneessa. Pikkukamarissa. <3 Pakahduin vanhoihin soittokirjoihin, mikään muu ei ollut muuttunut kuin kultaköynös valloittanut seinäalaa. Ja lakujädeä kahvin kanssa. Neljän äiti-ihmisen kanssa bondaaminen lähes pyhässä sunnuntaissa, hyvässä hengessä ja auringon armahtamina kai sit kolahtelee.

On lennelly jotenkin niin kauan, että pelkästään tuollaisen turvallisuuden ja pysyvyyden, huolenpidon sympoli lohduttaa niissä ajatuksissa, joissa itse on lähdössä omille vaelluksilleen. Kai mä sit vaan en tajua sitä settiä. On sitä sivusta hieno ihailla, mut kun ei. Se että toisilla on jo muutama geeniperillinen on oikeastaan ansa ja pelastus. Multa ei enää kysellä niin paljoa ja toisaalta, kysellään koska koska se tuntuu olevan niin ilmiselvää. Siltin, kun ehdotin, että tädin huskysilmä vois olla viikon pois koulusta ja lähteä "opinto"viikolle telttailemaan lappiin sitä pidettiin absurdina. Mä lähinnä mietin mitä me laitetaan onkeen, jos ei löydetä matoa, tai matkassa ei jakseta kantaa lapiota. Mut yleisestä repeilystä päätellen se ei kai sit käyny. Sama porukka pitää sitä ihan normina kun huomauttelen äitienpäiväaterialla, että ruuassa sais olla huumaavia sieniä joukossa ni rupeis tapahtumaan jänniä. Kehotettiin vaan keskittymään kotona sienisörsseilemään. Enhän edes syö sieniä. Hetken jo mietin et pitäiskö niihinkin sit alkaa panostamaan kun sitä oikein odotetaan. Pääsis kerrankin täyttämään odotuksia ja silti relailemaan kuutamolla missä tahansa.
Ehkä ei, vielä ainakaan.
On kuulema laitontakin.

Jestas. Ei pitäis mennä yhdenkään linkin perässä youtubeen, se se on saatanasta, jos joku joskus on. Right Said Frediä hihitellessä tietää jo, että aurinko on laskenut, ja vois taas rauhottua. saattaa tämänkin paatoksen päätökseen, ennen kuin päädyn entteriin ja puolenvuoden päästä taas harmittaa.

Ihan jees, rivitalohelvettielämäksi. Paljon omialomia, turkkiin etelänleirille ja kylpeilemään ja mitä kaikkea. Kun vielä muistais syödä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.