IRC-Galleria

Jörmungandr

Jörmungandr

Sininen kosminen käsi.

lokikirjamerkintä 1(2)/7;Keskiviikko 14.12.2011 03:11

ThsiiiiH! Geltanen kovakatto-avokatto-mersu on paikalla 28. Siis omallaan. Pilvet näyttää "highlights more magneta". Vihreetä teetä ja tupakkaa. Pyynikillä tuulee taas. Satanut koko päivän. Tai sato toki eilenkin. Muutoinkin sama kuin eilen, ainoastaan tänään oli tiistai maanantain sijaan. Pitäis olla jotenkin jeij. En vaan pääse irti. Ja tietty sekin on inhaa kun pitäis.
Puhelin laulaa, jokaisessa ruudussa vilkkuu alareuna.
Mikä vittu ihmisiä vaivaa?

Se on selvä peli,
mersut ja jagget on mustia,
audit on valkosia,
porche ja jagge on punasia,
lambo on keltanen,
hummeri voi olla minkävärinen vain. SIMPLE AS HELL JUST SIN(g).

Hehehee, tulipahan vaan mieleen tupakalla, jota ei olis sittenkään sitäkään pitänyt enää polttaa.


Huomenna kaikki on toisin. Todempaa. Jos nyt onnistunkaan. Pitää keskittyä. Hankalaa kun ajatus vaeltaa, ja silti tämä nyt vain pitäis saada aikaan. Taas nurkassa kun pupu ajovaloissa. Tekis niin mieli jäädä junan alle makaamaan. Yhtäkkiä helvettini on täynnä ihania setiä, ja tätejäkin. Ei ne mua pure, harmin ja tietty hyvä vaan. Mut voi vittu, kyllä vähän pitäis potkia perseelle kun uunoilen vaan. Tai en. Kun ei kukaan huomaa, mut laiskottelen ehkä vähän liikaa. Ehkä en usko joulupukkiin, mutta edessä se joulu silti on ja olen taas osannut järjestää itseni melkoiseen kalenteriin ja kelloon. Liisaksi ihmemaahan. No, ehkä tän sit vielä kerran..jaksaa. Osaan mä vielä. Ja jaksankin. Mut ehkä mä todella voin paremmin sitkun sielu lepää siellä --- riippukeinussa auringossa! Ei yhtään harmita hiilijalanjälki mikä siitä lennosta jää.

you can suck my dick if you dont like my shit...
Tampere on sitäpaitsi ihan aliarvostettu kaupunki, täällähän on vallan ihanaa! Lucyuouksen päivää kynttilöillä ja glögeillä, se on käärme se tonttu! Iiih! Tyttöilyä parhaimmillaan <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.