IRC-Galleria

Jörmungandr

Jörmungandr

Sininen kosminen käsi.

sairaalloista jäätymistäKeskiviikko 04.01.2012 03:06

Jonkinlainen purkaus on odotettavissa, tämä jumi, unen_omainen syväjää murtuu pahoinpidellyn padonlailla, eikä siinä kisassa luonnonlait päde.

Tunne on vihdoin kenties se haetuinkin kaaos, jota ei malta nukkumalla pilata. Piipuissa pelailu ei kenties ole fiksuin tapa tehdä elämässään ratkaisuja, mutta ehkä hauskin ja lyhytnäköisin.
Vaan mitäpä sitten, eipä juuri yhtään mitään.

Myrskytuulien rutelemat lapsuusjoulujen irvikuvapyhät saatiin onneks pois alta lusittua ja varsinainen joulusydän löytyikin vasta uudesta vuodesta. Ehkä paikoin tuo jäisen mörököllin kanssa käydyt metsäretkiset päihdehölkät varjostivat varsinaista ilon manifestoitumaa omalta osaltani, mutta onneissani observoin.

Ehkä tosimaailmassa ns.Kotona ei kannattais inspiroitua julkisiin soitteluihin, kun se perus masentava "ei jumalauta" kajahtaa herkkän sielun syvimpiin holveihin. Eikun mä vähän vaan ,melodicaa---ei sitte. You are the one who was supposed to love Me no matter what. The Blood, Honour and brotehrhood. Voikohan kukaan koskaan saada liikaa tai edes tarpeeksi rakkautta? Lakkaan nostamasta ketään jalustalle, itseni yläpuolelle, ketään ja voin paremmin. Hullua tämä ihmisistä tykkääminenkin paikoin on.
Tietenkään kun ei Kaikki voi ihan paskoja olla, niin myönnettäköön, että yksi kolmesta saamastani levystä paransi tänään migreenini, yhtä vaan ihailin holtittoman sokeasti ja kolmannesta tajusin etten ookkaan ihan yksin. Ja jos oonki sokea ja hölmö, niin onnellinen sokea ja hölmö.

Niin paljon on vielä tekemättä, että tää kyllä(hän?!?!) tästä. Nytkin väärässä kaupungissa, väärässä seurassa, ja täydellisen väärään aikaan. Mut kalenteri sanoi näin, ja kalenteria pitää noudattaa, jos meinaa hengittää rahajumalan maailmassa, missä elinehtoja on yksi ja se on rahankuluttaminen, ja sitähän kuluu. Aukee ne jäät, eikä niitä onneks ole pakko katella.
Mut vituttaa vaan.

Oikeastaan se pähkinäpussin pohjasakka, eli parasta, todistaa vaan sen, että kaikilla ois potentiaalia olla parasta, ja tottakai se vituttaa kun ei saa vaan parasta. Ihan vaan on reteet vaateet. Mut jos mäkin pystyn siihen umpijäästä, ni eikö kaikki sitten? Tottakai, ja sitä ne ei kukaan tajua. Ihme dorkat.
Eikä kyllä nyt mun patoumia yhtään pura näiden samojen kehäpäätelmien pyörittely.

Ehkä pitäis kokeilla runoutta, kun kitaraa tahi syntikkaakaan ole, enkä näitä ympärilläolevissa bunkkereissa piileviä muita hirviöitä halua pelotella.
Aivopierumaa on kyllä niin saatanan kolkko, että pakko käydä inspiroitumassa:

ei auta ei.

-Tätä mä just tarkotin, jäätävää jäätymistä, mikä on ku ei lähe?
Joku sisänen demoni ohjaa laivan kurssia vituiks, tai mun pitäis sisäistää se ei-koskaan-niinku -juttu, mut yhä aina vaan onnistun tahtomattanikin pitämään pääni, että asioiden tulis mennä kuten niiden tulee mennä. Joka sekin sinänsä on vaan järjettömän mukanäppärä kehistä perinteisin, mut oikeastaan -kuten aina- niinpä niin. Oikeassahan sitä tietysti aina, mutta niin saatanan munaton, että tämä jää on beyond sen muumimörökölli-vertauksen -mikään ei pelasta -aina sattuu -mua varsinkin ja pessimismi on perseestä ja just siksi niin siistiä. Khuoh. Ois paratiisi meillä täällä näin MUT EI VÄKISIN. Pitäkää tunkkinne hasta-la-fäkin-vista vaan.

Ehkä kaikki taas tästä ratkeaa, ja mikä parasta, empähän oo koko universumissa yxixein. Lainaampas solidaarisuuksien nimissä maailman pienimunaisinta pääministeriä, Käteistä, että "FAN-TAS-TIS-TA! " Kirjaimellisestikin, hih ja hik.



Sen uuden vuoden suomen lämpimimmän sylinkin ikuisesti muistanen, vaikkei kenties kaikkien köysien salat koskaan selviä. Tai verisuonitukoksetkaan, on se ihminen vaan eläessään erinäköinen kuin kuolemaa tehdessään.

Tässä hetkessä parasta kaiken ongelmien ytimen tajuamista on sponttaanisti soittolistoilta yllättänyt portisheadin roads, jota en tietenkään taas ite tähän valinnut. Tämähän kaikki ratkeaa vain minulla ja kyllähän mää tietysti tästä kun tästäkin yöstä aamulla herään. Täyttä häkää unelmia kohti, koska eihän tässä muutakaan tekemistä ennen sitä. Hyvä me, eli mä ja meikä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.