IRC-Galleria

Jörmungandr

Jörmungandr

Sininen kosminen käsi.

rakas, päiväkirja;Lauantai 28.01.2012 02:29

JESta(a)s sentään mikä elämä!

Kaikkea kanssa. Alkaa se ote taas löytymään, ja vaikka luovuttamisen kanssa jo hekumoinkin, tänään älyttyäni, tanne saakka asti sittenkin selvittyäni, miten ylpeänä tämänkin muistan. Uponnut Titanic-elämäefekti. Sununtaina salissa soitin.



Synkäksi silti veti ne itsemurhat. Toinen puhuu taukoamatta ja toinen sitten toteuttaa. Parantelijan sydänveret jäätyy. Imeydyn kuiviin. Mutta, hahaa! Koska olen Nero ja tiedän kaikenelämänlähteen tämätämä tankkaussessioinninkylpemishurskastelu kyllä maittaa. Aijaijai. En voi kun elää.Tuli mitä tuli. Tänpäiväisistä siperianninja-treeneistä selvittyäni tajusin vasta kuinka rikkipoikki olenkaan. Ja miten hyvä näin huonosta onkaan nollata ja rakentua. Jee.

Onneks suunnittelu on kivaa, ja vaikka jokseenkin kaikki täysin vituiksi menisikin, jotain aina jää. Ja näillä nytkin sit vaan. Mun pitää vaan muistaa vielä focustaa ja tää tästä valosammaks muuttuu. Ehkä ei taaskaan sais nuolla ennenku..mut jos tämänkin vielä loppuun asti kestän ja kestän tietenkin, ei paljon pahempaa voikkaan tulla ja millään ei taaskaan ole väliä. Ja kaikella kuitenkin tietysti on.

Olenkin vain heijastus omista peloistani ja pelottelen itseäni itselläni. Enkä tietenkään huomaa, että oikeastaan en pelkää itseäni, vaan niitä muita, joita pelottelen itselläni. Tai oikeastan pelkään, että pelotteluni pelottaa. Ja en pelkää. Ja sama se. Se pitäis aina muistaa.

KorruptioMaahisten d-vitskukuuri -valosta varjoon vai varjosta valoon?



Ja aamukampa. Ellen kual.



Ihme kännykkäkamerasaastottamista. Jos vaikka taistelutoverini virneestä muistaisin sen olennaisen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.