IRC-Galleria

Janmeeba

Janmeeba

My Body is Finnish but My Mind is International. :P
Siis tohon:

Jos et tunne, tutustu.

Moni ihminen etenkin IRL missaa hauskan tyypin, kun ei tiedä, kuinka paljon tykkään (pitkistä[kin]) keskusteluista. :3

Keskusteleminen erilaisista asioista on musta kivaa ja myöskin uusiin ihmisiin(ja tietenkin myös ennestään tuttuihin ihmisiin) (tarkemmin) tutustuminen on kivaa.

Mä vaan en oikein voi mennä puhumaan uusille ihmisille(ja tiettyyn tuttuus/tekemisissäolorajaan asti niillekään, jotka jo tunnen tai tiedän vähänkään henkilökohtaisesti), koska mun on aika vaikea lähestyä ihmisiä fyysisesti puhuakseni niille(on jotenkin vaan vaikeaa kävellä jonkun ihmisen lähelle, en tiedä miksi se pelottaa, ei se ainakaan ihmisen syytä ole?) ja jotta mä voisin puhua jollekulle ja lähestyä sitä puhumista varten, mulla pitää olla joku hyvä puheenaihe. Miksi menisin puhumaan jollekin jos ei ole oikeasti mitään sanottavaa? :3

Tykkään kyllä myös kuunnella muita ihmisiä(itseasiassa suurin osa, mitä suurimmasta osasta ihmisiä tiedän, taitaa olla kuultua heidän tai jonkun muun suusta vain siksi, että olen ollut/sattunut olemaan puhujan lähettyvillä, harvemmin tulen itse kysyneeksi ihmisiltä heistä itsestään asioita) ja tuleekin oltua enemmän hiljaa ja kuunneltua heitä.

Kuitenkin, ihmisten kannattaisi tutustua muhun, ehkä ainakin aluksi varoen(tai ainakin mä itse saatan aloittaa tutustumisprosessin varoen :D). Mä oon omasta mielestä hyvä saamaan ihmisiä nauramaan sekä IRL että netissä, tai ainakin niitä ihmisiä, joita tunnen vähän paremmin ja joista tiedän, millä asioilla on turvallista vitsailla(en halua loukata muita ihmisiä), tosin tuolla mun lukiossa en ole ihan täysin varma, kuinka helposti saan ihmisiä nauramaan, kun ei vielä pysty yrittämään saada ihmisiä nauramaan niin... vapautuneesti. :/

Moni ihminen on myös ihmetellyt, miten mä voin tietää/muistaa niin paljon erilaisia asioita(yleisiä ja erikoisiakin). Mulla on tosiaan päässä "tallennettuna" aika paljon kaikkea enemmän ja vähemmän tärkeää tietoa. :D Tuo tietovaranto yhdistettynä mun erittäin randomiin alitajuntaan saa aikaan paljon kaikenlaisia erikoisia assosiaatioita(=mielleyhtymiä, tarkoittaa esim. sitä, että jos vaikka lapsena kosket lieden kuumaan levyyn ja saat palovamman, saatat assosioida lieden kokemaasi ikävään tunteeseen ja myöhemmin huonolla onnella et uskalla käyttää liettä kyseisen assosiaation takia, Toisaalta assosiaatiot voi olla hyviäkin niin kuin itse olen assosioinut muutamia biisejä alitajuisesti tokaan ihastukseen ja lopputuloksena joka kerta, kun kuulen jonkun niistä biiseistä, tulee todella hyvä olo jne :3) ja joskus niistä tulee ihan hulluja ja ne voi laukaista randomeja ajatusketjuja, jotka sitten saattaa päättyä jonkun jutun muistamiseen tai keksimiseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.