IRC-Galleria

Janmeeba

Janmeeba

My Body is Finnish but My Mind is International. :P

Mitä tulee aakkosten jälkeen?Torstai 28.02.2013 03:00

"Beekkoset"

Näin vastasin pienenä lapsena. :) Kyllä se on vaan mahtavaa, kun mulla on tää Asperger(ja ADD, eli keskittymishäiriö). AS-ihmisillä, kun on joillakin tapana keksiä "omia sanoja". Ja näkyy se mun Asperger muissakin yhteyksissä, hyvissä ja huonoissa. Niin kuin vaikka tosi huonoina sosiaalisina taitoina. Siihen vielä äärimmäinen ujous päälle ja voila - minähän se siinä olen. :3

Voisi joskus paremmalla ajalla kirjoittaa blogimerkinnän kaikista mun Aspergerin aiheuttamista/antamista(mä pidän mun Aspergeria ja ADD:ta ehdottomasti nimenomaan lahjana[en tarkoita lahjana Jumalalta{määrittelen itseni uskonlaadultani agnostikoksi, joka siis ei kiellä Jumalaa, mutta ei myöskään varsinaisesti usko häneen, mun on vaan vaikea uskoa tämänhetkisten mahdollisten todisteiden valossa} vaan lahjana, jota ei ole kukaan tietty antanut], enkä rasitteena!) luonteenpiirteistä ja ominaisuuksista.

Kuten vaikkapa mun humoristisuudesta/huumoritajusta, joka on tosi laaja ja kattaa varmaan kaikki huumorinlajit(okei, rasistiset vitsit, tai muut vitsit, jotka voi loukata muita, ei tietenkään ole mun makuun...). Siis tarkoitan vaan esimerkkinä, että voisin joskus tosta aiheestakin kirjoitella. Mä taidan jopa tilannehuumorin ja sen mun kaverit kyllä saa huomata hyvinkin useasti! ;)

Tän blogimerkinnän voisin lopettaa yhteen lyhyeen lyriikanpätkään, joka on kuvannut, kuvaa ja tulee aina kuvaamaan mua täydellisesti koko elämäni ajan:

Maailmassa monta
On ihmeellistä asiaa,
Se hämmästyttää, kummastuttaa
Pientä kulkijaa

Mä oon toi Pieni kulkija. Noi sanat kuvaa täydellisen hyvin tätä maailmankaikkeutta mun silmin nähtynä. Joka päivä mä näen, kuulen, koen ja opin jotain uutta ja ihmeellistä.

Aina mulla on aikaa Saada tietää, harmi vain, että yhteiskunta on toista mieltä. :( Mä oon niitä ihmisiä, jotka tarvitsee vuorokauteensa sen ylimääräisen tunnin. Elän 25/7, ehkä enemmänkin. Jos oikeassa elämässä valveilla ei aika riitä, aina voi uppoutua ajatuksiin, valveilla tai unissa. Mun unethan on nykyään 99% mun ajatuksillani hallitsemia.

Selkounet on parhaita. Lucid dreaming is my thing <3 Niin ja mä ajattelen 24/7, both in English ja suomeksi. Tällainen hämmästyttävä, kummastuttava Pieni suuri kulkija mä vaan satun olemaan. :)

PS. Noi lyriikat on sitten Katri Helenan biisistä Ihme ja kumma. Mä luulin, että toi on-sana tulee ENNEN monta-sanaa, mutta nähtävästi muistin sen sijainnin väärin... :O

:)Keskiviikko 27.02.2013 17:09

Jos mä olen koskaan, edes vähäsen, saanut sut nauramaan, tapahtui se sitten Internetissä tai oikeassa elämässä, mun tehtävä on suoritettu. :)

Juuri Sinun naurattaminen on se asia, missä oon paras ja mitä mä tykkään eniten tehdä <3
...et voi enää tuntea sen bassoa ja siitä tulee muutenkin tosi korkeaääninen:PS. Älkää kuunnelko kovalla äänenvoimakkuudella, ainakaan ekalla kerralla.

Ellei Extratone(BPM vähintään 1000) sitten satu olemaan ennestään tuttu genre... ;)

Tässä biisissä se BPM muuten sattuu olemaan sellaiset vähäiset 2560. :D
Hammaslääkärille aika klo 12:20. :P Tuli vähän kiire siinä aamulla pestä hampaat just ennen kuin lähdin kävelemään sinne. X)

Enpä tosin palannutkaan sieltä ihan heti takaisin tänne Anttilanmäelle. Tarkastus kesti ehkä vaan sen puoli tuntia, mutta päätin katsoa niitä mun rakkaan koulun seiniä.

Kiersin sitten koko Liipola-Kaikuharjun koulun seinät ympäri ja voin sanoa, että se on nyt täynnä graffiteja koko siltä alalta, minne on nuoret urbaanit taiteilijat ylttäneet. O.o

Mutta täytyy myöntää, että näky oli aika kaunis(etenkin joiltakin osin) ja mun mielestä sen koulun muistoa on kunnioitettu siinä mielessä hyvin, että ei ole hirveästi mitään rumaa kielenkäyttöä ja silleen.

Aika osuvasti monessa paikassa sen koulun seinillä toistui "C4", en tiedä, onko sillä tarkoitettu ihan muoviräjähdettä vai jotain underground-juttua. :P Mutta toi koulu tosiaan puretaan alas tossa keväällä.

Vaikka se lopulta olikin homekoulu ja jouduttiin kaikki evakkoon(tosin pienimmät oppilaat on siellä alakentällä "parakkikoulussa" evakossa, koska pienimmille on tärkeää, että koulu on lähellä kotia), niin kyllä ainakin mulle tulee ikävä rakasta koulua. :( Toivottavasti vaan siitä uudesta Liipolan koulusta(tosiaan, Kaikuharju, eli se erityispuoli, nähtävästi menee pois ja muutenkin Liipolan koulusta tulee pienempi, mistä en oikein tykkää. Liipola-Kaikuharju ei ollut mikään iso koulu 300 oppilaallaan mun mielestä...) tehdään:
  • pitkäikäinen
  • toimiva ja
  • tuleville oppilailleen viihtyisä.

Ihan tarpeeksi muutenkin noita homekouluja meillä täällä Lahdessa. :<

Niin ja päätin sitten tolla mun uudella digikameralla kuvata niitä sen koulun seiniä, kun on se panoraamatoiminto siinä ja muutenkin normaalisti pala palalta. Jäi se eteläinen seinä vielä kuvaamatta, kun patterit loppui. D:

No, huomenna taidan mennä kuvaamaan sen viimeisenkin seinän. ^^ Kunhan vaan ensin jaksan herätä ja lähteä. ;)

Kävin tänään myös melko pitkästä aikaa Citymarket Lahti Launeessa "niin kuin ennen vanhaan" ja kävin hakemassa uusimman Gamereactorin(pakko rakastaa noita ilmaisia pelilehtiä <3). Niin ja tietenkin myös viihdyin itse lehtihyllyllä selailemassa ja lukemassa niitä pelilehtiä ja muita vastaavia. ;)

Elokuvahyllyssä oli muuten Nälkäpeli-Blu-Ray 25€! Olisi ollut kyllä kiva ostaa se. :3 Niin hieno elokuva, tosin se kirja on PALJON parempi mun mielestä! =DDD
Onkohan täällä Lahdessa ketään, joka voisi mulle noita tanssityylejä ja liikkeitä opettaa...? :333

logomodern.jpg

http://fi.wikipedia.org/wiki/Melbourne_Shuffle

hardstyle_wallpaper_by_plampii-d5jxiuv.jpg

http://fi.wikipedia.org/wiki/Hardstyle

jumpstyle2.jpg

http://fi.wikipedia.org/wiki/Jumpstyle

Parkouria olisi kanssa kiva oppia... Mutta mua myös pelottaa korkeat pudotukset/kova vauhti. Mutta mä voisin myös ehkä oppia pois (osasta) peloistani sen kautta.

Miksi mä haluan oppia noita tansseja ja parkouria? Koska mä rakastan sitä, miltä ne näyttää silloin, kun niitä tekee joku oikein. :)

Kaikki liike on niin sulavaa ja täydellistä...

Parhaimmat shufflaajat ei edes näytä liu'uttavan jalkojaan, ne näyttää siltä kuin joku ulkopuolinen liu'uttaisi niitä koskematta heihin... :D
Eilen kuvasin uudella Nikon Coolpix L25:lläni(joululahjaksi sain).

http://www.panoramio.com/photo_explorer#view=photo&position=0&with_photo_id=85601984&order=date_desc&user=7398098

On muuten PALJON parempi kuin se tyhmä Samsungin patterinahmija digitanaalikamera!

Tällä sentään saa hienoja ja onnistuneita kuvia ja myöskin 720p-videoita <3

Eikä ne patteritkaan lopu turhan nopeasti. :)

Hyvää joulua!!! =DDDMaanantai 24.12.2012 02:11

Ja sama myös englanniksi ja ruotsiksi, kun laitoin sen niin Twitteriinkin. Ja Facebookiin. Ja Facebook-sivuilleni. Mutta tossa ne on:

Merry Christmas!!! =DDD
God Jul!!! =DDD

^^
Nyt mä oon päätynyt noihin kauhupelivideoihin(Amnesiaa ja Paranormalia).

Okei, vaikka mulla onkin tossa edessa kotoisa valo päällä niin MIKSI mä katson noita videoita?! Mä voisin skipata ne, jättää ne myöhemmälle... Ja silti jostakin syystä mun on pakko katsoa myös ne... Mä en vaan tajua, miksi mä niitä katson, jos mä säikähdän niin helposti ja alan muutenkin pelkäämään niin paljon... :(

Inb4 Sanity Lost </3

I mean, that little, what's still left of it... :S

En tietääkseni ole masokisti - enkä etenkään sadisti - mutta silti kidutan itseäni näin, kysyn vaan: Miksi?

Niin, aina voi unelmoida... :333Sunnuntai 02.12.2012 00:00

Sitähän ei kukaan voi estää... :>

401303_394997693912355_995582411_n.jpg
Winter-Is-Coming_c_96226.jpg

Kiitos, Googlen Kuvahaku <3