IRC-Galleria

Janmeeba

Janmeeba

My Body is Finnish but My Mind is International. :P

Parasta kai kertoa täälläkin...Tiistai 24.07.2012 18:44

..., että torstaina lähden äidin kanssa menemään käymään Tukholmassa! :D Valitettavasti meillä ei tule olemaan aikaa käydä Mojangin(Minecraftin kehittäjien) tiloissa, vaan pitää tehdä sellainen reissu, missä yövytään hotellissa.

Saatan kuitenkin ehtiä käydä DICE:n tiloissa! =DDD DICE on siis kehittänyt Battlefieldit ja Mirror's Edge -pelit ja on myöskin kansainvälisesti tunnettu ruotsalainen pelistudio. :D

Itse en ole koskaan pelannut BF:iä mutta omistan Mirror's Edgen PS3:lla ja olen läpäissyt sen tarinan, mutta paljon on vielä töitä, jos haluan läpäistä sen 100%:sti(mm. aikahaasteet on vaikeita).

Läpäisin sen kuitenkin helposti ilman että täytyi ampua kertaakaan aseilla(loppuvaiheen sniperi-tehtävän laukausta ei lasketa), mistä sain yhden Trophyn ja saatan EHKÄ olla hiukan ylpeä sen saamisesta. :3

Just sayi-asking. :PTiistai 24.07.2012 18:32

Ketkäköhän kaksi käyttäjää mua oikein seuraa? :3

Astukaa rohkeasti esiin, en tee pahaa. ^^

Olen vain luonnostani niin utelias. :D
Bassoja on monia erilaisia: sellaisia: jotka kuuluvat terävinä ja korkeina iskuina ja vastaavasti matalia sykäyksiä, jotka voi tuntea käyttäessään in-ear-(basso)kuulokkeita, on todella matalia bassoja, jotka ovat niin matalia etteivät ne iske vaan ikään kuin leviävät koko kuulomaisemaan.

Kun jossakin biisissä äänet feidaavat pois ja katovat ja sitten basso edellä tulevat feidaamalla takaisin "jostakin kaukaa" lähemmäs ja lähemmäs korvia(ainakin osittain siis tuon leviävän matalan basson tyyliin), pidän sellaisista kohdista. Esimerkkibiiseiksi nimeän Crazy Frog - Pinocchio(jossa kyseinen efekti ei tosin ole kauhean voimakas), saman artistin versio Dallasin teemabiisistä(jossa se tapahtuu kolmesti ja keskimmäinen on voimakkaampi kuin eka ja kolmas), ja Storm - Time To Burn(jossa bassot tulevat todella voimakkaalla iskulla[suorastaan "murskaavalla", kun volume on tarpeeksi kovalla] tuoden samalla mukanaan matalat-keskitasoiset synthit biisiin). :)

Tai kun kuuntelen jotain nopeatempoista biisiä ja siinä vähän ennen loppua, missä biisi normaalisti muuttuu sellaiseksi, millainen se ei ole missään muussa kohdassa, se muuttuu rauhalliseksi siten, että jossakin kaukana/matalalla kuulee jatkuvan korkeiden äänien sarjat(onko ne nyt sitten niitä melodioita? En ole perillä musiikkisanastosta.), sekin on hyvä yksityiskohta. Tästä yksityiskohdasta hyvä esimerkki on Italobrothers - Stamp On The Ground ja Cascada - Miracle. :)

Joissakin biiseissä taas korkeat äänet(joilla olen nyt tarkoittanut koko ajan synthejä, mutta myös esim. pianonäänet kuuluvat tähän juttuun) tulevat hiljaisuuden jälkeen(tai alkavat soida ilman hilljaisuutta) niin sanotusti kovalla "voimalla" mukaan soimaan, tähän esimerkeiksi voin nostaa esim. Avicii - Levels ja Crazy Frog - Pinocchio. :)

Myöskin silloin kun basso toistuu jollakin tietyllä nopeudella, on joidenkin tempojen kohdalla aivan mahtavankuuloisia bassolinjoja. Esimerkiksi Hardstyle(eikös tämä olekin Jumpstylen yhteydessä soitettavan musiikin genre?)/shuffle-musiikissa on todella hyvä tempo. Ja Super Stardust HD:n soundtrackista löytyvällä Arcade - Nemainissa on todella hyvät bassot silloin, kun ne alkavat soida; voimakkaat, hyvä, rauhallinen tempo. Myös Arcade - Boss täytyy mainita; alku on mukavan ripeä ja vähän ajan päästä biisin siirtyy nopeammalle tempolle, joka on myöskin sopiva. :)

Tässä nyt oli ainakin joitain musiikkikikkoja tai mitä lie ovatkaan, mistä itse pidän kovasti. :3 Ja varmasti on muitakin juttuja, mitä en ole huomannut, mitä en osaa selittää, mitä en muista tai mitä en tiedä jne.

Ettäs sen tiedätte. :DMaanantai 23.07.2012 06:30

Vielä jonakin päivänä mä teen videopelejä! ^^ On vain ajan kysymys, milloin se tapahtuu, mutta vuosista kyllä vielä puhutaan. Mulla on paljon opiskeltavaa ja opeteltavaa, mutta vähintään yhtä paljon on motivaatiota, halua ja intohimoa onnistua päästä Suomen alati kasvavalle pelialalle mukaan(ja mieluiten huipulle XD)! :D

:>Sunnuntai 22.07.2012 09:48

Toisinaan mä mietin, millaista on filosofinen ajattelu.

Toisinaan mä mietin, oliko tuo filosofista ajattelua.

Kun mulla alkaa melko pian tuo lukio(Salpauksen lukion tekniikkalinja, ohjelmointiputki), jota mulla siis on 4 vuotta, ettei tule liikaa paineita, mä pääsenkin etsimään vastauksia noihin kahteen ylläolevaan mietteeseen.

Tästä tulee mieleenkiintoista. :D
Ensin musiikkivideo:2:19-2:31 Paras kohtaus Jadesoturissa <333

Toi on vaan niin kauniisti tehty... Slow-motion, iso pöyrre ilmassa, lehdet, jotka pyörii ilmavirran mukana rakastavaisten ympärillä... :') Ja Sintai vaan pysäyttää vavahtamatta iskun ja katsoo Pin Yu:ta... Lehdet jatkaa pyörimistään... *ihaileva huokaus*

Ja sitten lyriikat(kopioitu www.seekalyric.com:sta), joista mä laitan joitain merkityksellisiä kohtia kursiivilla, lisäksi samalla vahvistettuna kaksi riviä, koska ne kuuluu yhteen, mutta ovat erillisiä edeltävistä riveistä:

You change the sound of my name
A moment of truth that I saw in your face
It hurts inside, a moment this vile
That you brought alive
All the roads lead back to you

:verse:
[Caleb]
You changed the sound of my name
A moment of truth
That I saw in your face
It hurts inside, i'm one with this fire
That you brought to life

[both]
All the roads lead back to you

:Pre-chorus:
[Ana]
Give me something to return to
In your heart
I fear nothing but to leave here
Without you for life

:Chorus:
[Ana]
We were left in this world for each other
But I can't run from the fate
I've been fighting for so long

:Verse:
[both]
You made me who i am
Until the dawn of time I have...

[Caleb]
Walked alone
You tore up a storm
When all hope was lost
When time revolves, I have to let go

[Both]
Of what never meant to be

:Pre-Chorus:
[Caleb]
Give me something to return to
In your heart
I fear nothing but to leave here
Without you for life

:Chorus:
[Both]
We were left in this world for each other
But I can't run from the fate
I've been fighting for so long

:Instrumental Section:

:Pre-Chorus:
[Both]
Give me something to return to
In your heart
I fear nothing but to leave here
Without you for life

:Pre-Chorus:
[Both (also I think the rhythm guitarist is singing harmony)]
Give me something to return to
In your heart
I fear nothing but to leave here
Without you for life

:Chorus:
[Both]
We were left in this world for each other
But I can't run from the fate
I've been fighting for so long

:Chorus:
[Both]
We were left in this world for each other
I can't run from the fate
I've been fighting for so long

Muistinko vielä kertoa, että rakastan tätä elokuvaa...?
jadewarriorjadesotur.jpg

We were left in this world for each other...

Tosiaan, tuli katsottua Jadesoturi kolmen kaverin kanssa(aivan mahtava elokuva). Suosittelen katsomaan, jos et ole vielä katsonut sitä! :)

Mä muuten haluaisin Pin Yu:n miekan/aseen(tai jonkun replican siitä):

01.jpg

Tappavan kaunista <3

Ja en tosiaankaan löytänyt parempaa kuvaa siitä aseesta Googlen kuvahaulla. :( En ainakaan tarpeeksi hyvänlaatuista ja -kokoista.

Lisäksi tuli pelattua Sports Championsia moninpelinä. Ja mä pääsin tekemään kahta sellaista juttua, missä mä olen hyvä; pelaamaan ja naurattamaan ihmisiä(<-parasta). Pingiksen(pöytätenniksen) tutoriaalit kertoo kaiken niille, jotka olivat paikalla. ;)

Niin ja kun oltiin menossa meille, tuli kuunneltua musiikkia(ja odotellessamme viimeisiä ennen sitä kuunneltiin Darude - Sandstorm, pienten teknisten ongelmien jälkeen :D):
  • Italobrothers - Stamp On The Ground
  • Hihihi... Se pysäytettiin mahdollisimman nopeasti. :P En nyt tiedä, kannattaako sen biisin nimeä täällä julkisesti kertoa, kun pidän sen musiikeista, mutta sanat ovat "hiukan" naisia halventavia mun mielestä. :3 No, pistetään nyt sitten kuitenkin(O_o): Felix Project - On The Floor Ja älkää sekoittako tätä JLo:n biisiin, niillä ei ole MITÄÄN yhteistä!
  • Loreen - Euphoria

Niin ja syötiin myös ruokaa kesken elokuvan kotona(Jadesoturi paussitettiin) ja ruoan jälkeen sohvalla sipsejä(Sourcream&Onion FTW!).

Siinä taisi olla suurinpiirtein kaikki. :3
Jade Warrior(or as in Finnish, Jadesoturi) is a Finnish-Chinese movie directed by AJ Annila(Antti Jussi Annila). I think the genre is partially love story, partially fantasy movie.

It tells a story about a Finnish smith Kai(acted by Tommi Eronen, who also Sintai and i will tell more about him later) who's living alone in the middle of a swamp in some kind of cottage. His girlfriend Ronja(Krista Kosonen) has left him recently and some things lead to others and a (greedy) businessman(Markku Peltola) from an antique store in a city near comes to his place on the swamp.

Soon Kai discovers a new side in himself; he actually is a reincarnation of Master Sintai, a great warrior who's fate is to kill the last son of Loviatar, Unnamed, and give him the name he needs(this is a reference to Kalevala, Loviatar is from it also all the sons).

I will not give away info about the plot anymore. I don't want to spoil you. This movie is a great love story in two different times; far away in the past in China and in this time in Finland.

The visual side of this movie is simply Amazing! When they are fighting in China, the choreographics are really cool; you will see slow motion, awesome front/backflips, big spinning in the air when they jump, especially when Sintai and his ancient loved one Pin Yu(Jingchu Zhang) fight against each other(might be some sort of ritual)(it's my favourite part in this movie and visually REALLY beautiful!)!

So, if you haven't seen this movie i will recommend it to you with 100%, it's one of the best movies i have ever seen. :) And thank You for reading this whole review! <3
Avaa toiseen selaimeen Irc-galleria ja paina sitten etusivun ylärivistä "satunnainen". Ota oletuskuvan kuvateksti ja liitä se vastaukseksi kysymykseen.

1. Kuuntelet rauhassa musaa omassa huoneessasi.
Äiti tulee kertomaan, että tätisi on tullut yllätysvierailulle.
Huudahdat tuskastuneena:
- NORPPA! ( @nikkeT )

2. Heräät aamulla herätyskelloon,
jonka äänen olet itse äänittänyt.
Herätyskello huutaa:
- :P ( @Gogogogo )

3. Myöhästyt koulusta viisi minuuttia.
Puolustaudut opettajalle sanomalla:
- Reissussa, ties missä ja mistä lie tulossa ;-)) ( @FilmEditor )

4. Huomaat että koulussa on lempiruokaasi.
Ihastelet sitä kavereillesi sanoen:
- hihi, arvatkaas mitä mul on täällä!! (luulenpa, että on parempi jättää henkilö mainitsematta, kuvan takia :) )

5. Opettaja pyytää sinua lukemaa aineesi koko luokalle.
Aloitat aineesi näin:
- mä ja huli ( @ziman )

6. Kun koulu loppuu, näet ihastuksesi käytävällä.
Sanot hänelle kimakasti:
- Just open your eyes and see that life is beautiful. ( @jonnarawn )

7. Kotona äitisi ja isäsi ovat sinua vastassa
vihaisen näköisenä. He tietävät sinun rikkoneen
tietokoneenne. Siihen tokaiset:
- helesingisä ( @Laala )

8. Sait kotiarestia, etkä saa mennä ulos. Kaverisi pyytävät sinua kuitenkin elokuviin illalla, mutta koska olet arestissa, sanot heille:
- Virallinen Nummirock Potretti 2012 ( @Dalamar_ )

9. Illalla kun olet nukkumassa pikkuveljesi tulee pelottelemaan sinua kumikäärmeellä. Säikähdät ja huudat:
- ::)) ( @[JensGu] )

10. Vanhempasi tulevat paikalle,
kun pikkuveljesi on häipynyt. He moittivat sinua:
- litti kommas ( @sulkijalihas )

11. Myöhemmin veli palaa muovitorakan
kanssa ja tällä kertaa säikähdät kuoliaaksi.
Viimeiset sanasi ovat:
- ME and OMer ( @Coole )

12. Kaikki ovat surullisia hautajaisissasi.
Yhtäkkiä kirkkoon tulee varas, joka vie ruumisarkkusi.
Eräs juhlaväestä soittaa poliisille ja sanoo:
- kuskina taas perkele 2 ossa Tarjuska79 ( @tarjaliini )

13. hautakiveesi kaiverretaan teksti:
- no olin harjoituksissa ( @uykj )

Hehe...Perjantai 20.07.2012 21:44

Oikeat lyriikat:

Jan jan janjan jan janjanjan janjan jan jan janjan jan janjanjan jan jan... ;)

Jan jan janjan jan janjanjan janjan jan jan janjan jan janjanjan jan jan... ;)