IRC-Galleria

K

K

Olisin kiitollinen, jos juttelisit vain jos aiot jutella. Eli sit kun vastaan sulle, vastaathan muutakin kuin aha, juu, ok, hymiö, tms.

IkäjakaumastaKeskiviikko 23.04.2008 15:55

"Käyttäjien keski-ikä on 20 vuotta. Käyttäjistä 60% on täysi-ikäisiä."

Vieraskirjani sanoo kuitenkin ihan muuta.

Edelliset vierailijat ovat 12, 13, 16, 16, ja 17v. Ja niistä joilla ikä ei näy, ovat kuvan perusteella 13-18v. Useinhan sen näkee jo nikistä. Kuka itseään kunnioittava täysi-ikäinen käyttää nikissään merkkejä kuten ^, ], |, ~ jne, tai kirjoittaa sen NäInnnn [toisaalta munkin nikki olisi noin kirjoitettu mutta kun se katkeaa jo ekan kirjaimen kohdalta - ja se päättyisi }}}}}-tulvakadenssiin].

Muutenkin kokemus näyttää siltä että enintään 20% vieraskirjani väestä on täysi-ikäisiä eli yli 18v.

Eli joko Irc-gallerian etusivu valehtelee, täysi-ikäiset käyvät täällä vain harvoin, tai vain kavereidensa sivuilla, kun taas teinipellet tykkää vakoilla vaikka keitä, jopa minua. Tai vain harvalla yli 18-vuotiaalla on vieraskirja käytössä.

Prosenteista voi laskea että täysi-ikäiset ovat joko 6 kertaa vähemmän aktiivisia, tai heillä on 6 kertaa todennäköisimmin vieraskirja ei-käytössä.

Mutta kuitenkin melko ihmeellistä. Voisi luulla että kun olen enimmäkseen yhteisöissä joiden luulisi kiinnostavan vain yli 20-vuotiaita että sitä kautta vieraskirjassani olisi samaa ikäjakaumaa.

Tai sitten yläastelaisista on hauska kokeilla kuka löytyy jos laitaa tohon nimimerkki-kohtaan jonkun yksittäisen kirjaimen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.