IRC-Galleria

K

K

Olisin kiitollinen, jos juttelisit vain jos aiot jutella. Eli sit kun vastaan sulle, vastaathan muutakin kuin aha, juu, ok, hymiö, tms.

Salaa heruttamisestaTiistai 20.03.2012 20:43

Kokemukseni mukaan useimmiten se mitä pidän todennäköisimpänä vaihtoehtona, on myös se miten asia on.

Nettikokemukseni perusteella vain naiset jotka ovat suhteessa suuttuvat, jos niille esittää hankalia kysymyksiä. Kuten esim että "no millos me treffataan" jos nainen on aiemmin tollaista ehdottanut.

Eräs nainen juuri taisi yrittää valehdella vaikka mitä. Jos totuus on sellainen mitä ei pysty myöntämään, silloin sitä ei pysty myöntämään. Ja tilalle tulee heiteltyä kaikenlaista soopaa, minkä nyt uskois voivan jotenkin mennä läpi.

Soopia tähän en laita, vaan laitan spekulaationi siitä mikä olisi ollut se totuus, jos nainen olisi pystynyt puhtaasti totuutta suoltamaan.

"Joo, olen mä se sama, en uskonut että muistaisit minua, ja kommenttia sulle laittaessani en kyllä muistanut sua, enkä kyllä nytkään kovin hyvin, mutta joo taidettiin me joskus kauan sitten täällä viestitellä. Ja joo, se [tähän yks nikki] oli silloin mun poikakaveri, ja siks mä yhtäkkiä katosin täältä, kun se sai tietää meidän viestittelystä. Ja se on yhä mun poikakaveri, tai nykyisin avomies, mutta nykyään meillä menee melko huonosti, niin aattelin liittyä takaisin tänne, niin vois yrittää tutustua muihin miehiin, eka silleen salaa, kunnes sitten ois löytynyt uus romanssi niin vois muuttaa ton kanssa erilleen. Niin tuli sit heti uudestaan liityttyä kommentoitua sullekin jotain, kun vaikutat kiinnostavalta. Ja kyllä parille muullekin. Mut säikähin sitten kun paljastu että ollaan jo joskus viestitelty, ja muistat vielä mun avomiehen nikinkin. Eli aloin pelätä että jäisin kiinni."

Tuo totuus ainakin selittäisi hirveän pultin vetämisen aivan viattomista kysymyksistä, kuten ootko joskus ollu täällä sillä ja sillä nikillä, kun vaikutat yheltä jonka kanssa kerran viestittelin, kun on niin paljon samoja yhteisöjä. Ja tietenkin suututtaa kun yrittää valehdella, mutta toinen ei uskokaan kaikkea, vaan puuttuu niihin arveluttaviin seikkoihin. Kuten että ei sanota että "ei mulla sillon ollut paksusankaisia silmälaseja, kun hankin nämä vasta pari kuukautta sitten" vaan sanotaan että "minullakin muuten on paksusankaiset silmälasit". Jne jne jne.

Ja miksei heti sanota että sekoitat mut yhteen kaveriini, sillä oli silloin ja on edelleen paksusankaiset silmälasit, ja lähes sama elokuva- ja musamaku kuin minulla. Vaan vasta viikon päästä sanotaan tuo. No koska se on siinä vaiheessa se valhe joka seuraavaksi keksitään.

Vaikka senhän kyllä ymmärtää että jos joku etsii salaseuraa, niin helposti se tuppaa myös netissä tuntemattomille valehtelemaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.