IRC-Galleria

K

K

Olisin kiitollinen, jos juttelisit vain jos aiot jutella. Eli sit kun vastaan sulle, vastaathan muutakin kuin aha, juu, ok, hymiö, tms.
Saksalaislehti Der Taggspiegel muistuttaa, että Batman-ampuja James Holmesille ja Norjan massamurhaaja Anders Behring Breivikille oli yhteistä Alastonsuomi.com-profiilin puuttuminen.

Alastonsuomi.com on alkanut yleistyessään määrittää sitä, mikä on normaalia ja mikä ei.

Saksalaislehti muistuttaa vertauksellaan siitä, että Alastonsuomi.com-profiilin omistaminen on jo nykyisin merkki normaalisti käyttäytyvästä ja tasapainoisesta ihmisestä, jolla on mitä todennäköisimmin sosiaaliset verkostot kunnossa.

Sen sijaan Alastonsuomi.comin ulkopuolelle jättäytyminen voi kieliä vaarasta ja paljastaa jopa psykopaatin.

Mediat ovatkin alkaneet tulvia ohjeita siitä, miten Alastonsuomi.comin ulkopuolelle jättäytyvään ihmiseen tulisi suhtautua.

Slashdot-sivusto vei saksalaislehden tekemän huomion vielä pidemmälle muistuttamalla, että Alastonsuomi.comista eristäytyvä voi mahdollisesti olla massamurhaaja. Sivusto perustelee johtopäätöstään sillä, että verilöylyihin syyllistyneitä ihmisiä yhdistää usein alastonkuvien puute.

Sen sijaan Slate.comin toimittaja Farhad Mangoo kirjoittaa kolumnissaan, ettei nuorten pitäisi lähteä treffeille sellaisten henkilöiden kanssa, joilla ei ole pyllistelykuvia Alastonsuomi.comissa. Toimittajan mukaan Alastonsuomi.comin kautta voi ennen kaikkea tarkistaa, onko deittikumppani kertonut rehellisesti itsestään. Hälytyskellojen tulisi soida viimeistään silloin, jos henkilö väittää painavansa 52 kiloa, mutta Alastonsuomi.comissa hänen nimellään löytyy kuvia, joista tulee etäisesti mieleen Jabba the Hut. Jos kuvia ei löydy lainkaan, silloin on jo selviö että henkilö on sukua Jabba the Hutille.

Mangoo kuitenkin muistuttaa, ettei sääntö koske niitä nuoria, joille ehti kasvaa rinnat ennen Alastonsuomi.comin maailmanlaajuista leviämistä.

Forbes.com taas kertoo, että työpaikkojen henkilöstöosastoilla ollaan nykyisin jo varuillaan niiden nuorten suhteen, jotka pysyttelevät Alastonsuomi.comin ulkopuolella. Profiilin puuttuminen saattaa työntää mielikuvituksen liikkeelle, tälläkin kertaa epäsuotuisassa mielessä. Profiilin löytyminen taas saattaa työntää vetoketjun liikkeelle, tällä kertaa suotuisassa mielessä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.