IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »


Joulukuussa tulee kuluneeksi 100 vuotta siitä, kun Suomi antoi itsenäisyysjulistuksensa vallankumouksen pyörteissä kamppailevasta Venäjän imperiumista. Tätä on tarkasteltava kuitenkin osana jo noin vuosisadan ajan jatkuneen kansallisen tietoisuuden rakentamisprosessia, eräänlaisena pöytään asettumisena pitkien talkoiden jälkeen. Ikävä kyllä me kaikki tiedämme, että ruokapyödässä tulee joskus riitaa…

Yhteisöllisyys itsenäisessä Suomessa alkoi kenties ikävimmissä mahdollisissa merkeissä, sisällissodalla. Meillä muodostui siis kaksi pääyhteisöä, punaiset ja valkoiset. Nämä yhteisöt vihasivat toisiaan verisesti, vaikka molemmilla oli pohjimmiltaan paljon kansallismielisiä ihanteita. Sodan raakuudet ja niitä seurannut katkeruus varjostivat kansakunnan kehitystä vuosikymmeniä.

Saamme olla kiitollisia, ettemme ole tässä maassa joutuneet enää kokemaan yhtä repiviä tapahtumia kuin vuonna 1918. Kaikenlaista on kuitenkin tapahtunut sadan vuoden aikana niin Suomelle maana kuin täällä asuvien ihmisten välisissä suhteissakin. Tämän vuoksi olemme valinneet yhteisöllisyyden kehityksen itsenäisessä Suomessa tämän vuoden teemaksi IRC-Galleriassa. Paljon mielenkiintoista on luvassa, ja toivottavasti mahdollisimman moni teistä seuraa mitä tuleman pitää lähiviikkoina ja -kuukausina.

Tarinan ensimmäinen luku
Lateksis

Tästä pääset yhteisöömme!
100 vuotta suomalaista tarinaa
Oletko aina haaveillut bilettämisestä Galtsun ylläpitäjien kanssa?

Kysytkin vielä… Mutta tänä Ystävänpäivänä haaveet voivat muuttua todeksi! Haluamme lähteä viettämään iltaa yhdessä käyttäjiemme kanssa ja tutustua paremmin ihan rennoissa merkeissä. Paikkana toimii Café Mascot (Neljäs linja 2) ja tilaa on ainakin reilulle 40 ensimmäiselle yhteisöön liittyneelle. Odotamme innolla tapaamistamme tiistaina 14.2.

Liity joukkoomme
Galtsun Ystävänpäivän bileet
Kuinkas monella meistä on vanhoja Galtsu-kavereita, joiden kanssa ei syystä tai toisesta ole tullut pidettyä yhteyttä? Onko vanha porukka lopettanut galtsun aktiivikäytön elämän vietyä eri suuntaan? Niinpä… Mutta nyt on tullut aika korjata tilanne! Aloita liittymällä Tapaa vanhat galtsukamusi (Old Posse Gettogether)!

Päätimme järjestää keveän kilpailun Ystävänpäivän kunniaksi. Jujuna on kutsua vanhat kaverit muistelemaan galtsuaikoja autenttiseen ympäristöön - eli meille IRC-Galleriaan. Jokaisesta kauan toimettomana olleesta / uudesta käyttäjästä, jonka onnistutte houkuttelemaan/lahjomaan ;) kaveriyhteisöönne, annamme yhden pisteen. Se yhteisönhaltija, joka saa eniten uusia liittyjiä yhteisöönsä, on voittaja. Ilmoittakaapa privakommentilla yhteisön osoite ja kutsut (esim. videolinkki) minulle. Tarkemmat ohjeet löydät “Kilpailun säännöt” -osion alusta.
https://irc-galleria.net/campaign/ystavanpaiva_2017.txt

Kilpailun kestoa on tiukan aikataulun vuoksi päätetty jatkaa yli Ystävänpäivän 28.2 asti. Viisi eniten pisteitä kerännyttä yhteisöhaltijaa saa Finnkinon leffalipun, jonka päälle suurimman potin kerääjä saa 100 € arvoisen Timman lahjakortin ja kolme kuukautta ilmaista käyttöaikaa Singalta. Ja mikä parasta, kaikki osallistuvat yhteisönhaltijat saavat 10 € arvoisen alennuskoodin Timmalta sekä yhden ilmaiskuukauden + toisen kuukauden puoleen hintaan käyttöaikaa Singalta.

[html]
<br/>
<a target="_blank" href="https://timma.fi/"><img style="width: 98px; margin-left: 60px; margin-right: 10px; margin-bottom: 42px;" src="https://irc-galleria.net/img/campaign/fi/yp_2017/IG-Timma.png"/>
<a target="_blank" href="https://www.finnkino.fi/"><img style="width: 140px; margin-left:15px; margin-right: 15px;" src="https://irc-galleria.net/img/campaign/fi/yp_2017/IG-Finnkino.png"/>
<a target="_blank" href="https://sin.ga/"><img style="width: 98px; margin-left: 10px; margin-bottom: 42px" src="https://irc-galleria.net/img/campaign/fi/yp_2017/IG-Singa.png"/>
<br/>
[/html]

Ystävänpäivän GaltsuMatchTiistai 07.02.2017 14:04

Hei koko rakkaan Galleriamme pienet ja isommatkin asukit!!!

Tänään on onnenpäivänne.

Tai jossei tänään niin viimeistään viikon päästä ;) Me nimittäin tulemme etsimään teille erinomaisesti sopivan henkilön täältä jo varsin täydellisten ihmisten yhteisöstä ja esittelemään teidät toisillenne. Onko tästä tulossa elämänne paras viikko? Ei voi luvata, mutta onhan se mahdollista :)

Tule mukaan ja liity Ystävänpäivän GaltsuMatch -yhteisöön


Ps. Pysykäämme kuulolla, tätä ei voi enää pysäyttää...

Uusi yhteisömanagerinneTorstai 02.02.2017 13:11

Hei kaikille!

Minä olen Lauri ja olen saanut kunnian toimia nyt meidän galtsun yhteisömanagerina. Nummelasta lähtöisin ja Lappeenrannan kautta olen kiertänyt tänne pk-seudulle. Aiemmin harrastin mm. kuorolaulua, mutta nykyään äänilihakset ovat jääneet pois viikoittaisesta kunto-ohjelmastani.

Tavoitteenani on osaltani tehdä yhteisöstämme entistä enemmän käyttäjiensä näköinen ja antaa kaikille mahdollisuus löytää ihmisiä, joiden kanssa haluaa jakaa elämäänsä. Rohkaisen kaikkia olemaan minuun yhteyksissä, mikäli herää kysymyksiä tai tulee vain olo että ”Onpas mukavan oloinen kaveri, tekispä mieli jutella sille”. Minä ainakin teen parhaani, jotta tämmöinen mielikuva syntyy juuri sinulle ;)

Haluankin kysyä nyt, mitkä olisivat sinulle ensisijaisia mahdollisia kehityskohteita palvelussamme?
- Vanhemmat »