IRC-Galleria

Uudenvuoden lupaukseniTiistai 07.01.2014 00:29

En kovin perusta näihin uuden vuoden lupauksiin, mutta mietin tässä sellasia lupauksia tälle vuodelle jotka olis hyvinkin mahdollisia toteuttaa ja ne antaisi paljon iloa elämääni.

1. Viime kesä meni aika hukkaan mulla, ensi kesänä ajattelin nauttia siitä niin paljon kuin mahdollista ja toteuttaa ne asiat mitkä jäi viime kesänä toteuttamatta. Siihen kuuluu maakuntamatkailu hyvässä porukassa, käydä rannalla istumassa ystävien kanssa auringonoton, piknikin ym kivan merkeissä. Sitten mun on pakko myös käydä ainakin kerran huvipuistossa, en käyny viime kesänä ollenkaan! Haluan tutustua uusiin ihmisiin, sellaisiin joiden kanssa vois viettää aikaa enemmänkin, sellaisiin joiden kanssa on hauskaa. Viime kesänä vietin aikaa liian suppeassa porukassa, en tutustunut uusiin ihmisiin lainkaan. Lähtisin extemporereissuun jopa yksin (kunhan kerron esim. vanhemmille että lähden sinne minne ikinä lähdenkään, oon katsonut liian monta kauhuleffaa joissa kukaan tuttu ei tiedä mihin joku on matkannut ja se joku joutuu rikoksen uhriksi, loput varmaan arvaattekin:D). Haluan nähdä tätä Suomea enemmänkin ja kesällä on vaivattomampaa jotenkin se liikkuminen. Mun seikkailunhalu on herännyt ja se on nälkäinen, ensi kesänä aion sen nälän taltuttaa. Siinä muutama toive mitkä haluan toteuttaa ensi kesää ajatellen.

2. No joo laihdutus taitaa olla se yleisin uv:n lupaus tupakanpolton ja alkoholin vähentämisen/lopetuksen ohella (?), mutta haluan olla tänä vuonna paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin. Pyykkilautavatsa odottakoon ja parempi kunto myös.

Siinä oli nyt pari juttua, ei nyt mitään suuria lupauksia mutta sellaisia mitkä tosiaan on toteutettavissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.