IRC-Galleria

Mitenköhän tästä ryhdistäytyisinTorstai 23.01.2014 01:13

Mulla on turvonnu kroppa kaikesta suklaasta, hedelmäkarkeista, sipseistä, ranskalaisista, limusta.. Tää on nestettä mitä mulla on kropassa, jos alkaisin taas ahkeran lenkkipolkujen kuluttamisen ja söisin terveellisesti niin lähtis pari kiloa hujauksessa. Sitten myös naama kukkii ihan mukavasti, iso finni on nenässä (ei onneksi nenänpäässä) ja siinä pari finniä myös vieressä, kaverit pitää seuraa toisilleen -.- Nyt ei ole kovin viehättävä olo. Pakko lopettaa tää herkuttelu arkisin, viikonloppusin voi vaikka lauantaina ottaa lokoisasti välittämättä kaloreista. Naamakin parin hehtaarin kokoinen, ei hyvää päivää.

Mä en vaan jaksa...Torstai 23.01.2014 00:33

En jaksa just tänään alkaa laittamaan takas kärkästä viestiä kun joku feikkikuvien takaa linkittää jonkun randomtytön nimimerkkiä chatissa ja siihen sit vaan että pitäis olla kimppakivaa. Mustalle listalle vaan suoraan, jaksa enää edes provosoitua tollasista vaikka ehkä olis ihan hyvä jos saiskin laitettua takas ees vähän sellasta kommenttia mikä saa tollaset vittupäät häpeämään. Pelkään kyllä pahoin että niin ei tule tapahtumaan, tuskin tollaset osaa ees hävetä idioottimaisuuttaan.

VinkvinkKeskiviikko 22.01.2014 21:35

Mama-kananuudelit taitaa olla monen lemppari nuudelimerkeistä, ainakin mun on. Jos haluaa Maman kananuudeleista kunnon tujuisen annoksen, niin suosittelen että keitätte nuudelit normaalisti, sitten laitatte mieluiten syvän lautasen pohjalle keitinvettä ja siihen lautaselle keitinveteen vasta se kanamaustepussukka ja sitten jos on tulisen ruuan ystävä niin sekaan sitä Mama-nuudeleiden mukana tulluta chilijauhetta. Sitä voi säädellä oman maun mukaan, mä en laita kaikkea chilijauhetta mun annokseen. Niin ja tykkään laittaa vielä koko komeuden päälle ketsuppia, siitä tulee kivaa tomaattichilikanalientä :D Ahhnamm ruokaaaaa ♥

Putouksen sketsihahmotKeskiviikko 15.01.2014 12:07

Oon joskus nähnyt täällä Galtsussa kun ihmiset on tehnyt analyysejä eri ohjelmien ihmisistä/hahmoista/mistä vaan, niin niitä on mielenkiintoista lukea. Mä ajattelin jos analysoisin nyt Putouksen sketsihahmot tässä merkinnässä. Oon sitä mieltä että viimeisimmät todella viihdyttävät sketsihahmot oli 2012, silloin oli pastori Usko ylivoimaisesti parhain. Mutta paras kausi on ollut 2011 missä oli Harjakainen, Munamies ja Zetterberg joka on niin mahtavan ihana tyyppi ja "Täh? Häh? Nii!" hokema naurattaa edelleen. Mä kruunaisin kaikkien aikojen parhaimmaksi Putouksen sketsihahmoksi Mikko Zetterbergin ja ihmettelen samalla Krista Kososen lahjakkuutta. Tässä kaudessa on se hyvä puoli, että kaikki hahmot on sellaisia millaisia näkee tosielämässäkin. Saa nauraa tyyliin "haha tunnistan tuosta openi/hyvänpäiväntuttuni/äitini". No mutta nyt niihin hahmoihin.

Aloitetaan Fb:n tykkäysten mukaan suosituimmasta eli Jäbä Leissönistä. Hipsterit on ärsyttäviä ja Iina osaa ihan hyvin näytellä sellaista ihmistyyppiä, koska jotain aikalailla rasittavaa siinä hahmossa on. Vaikka oon Helsingissä asunut melkein koko ikäni niin mua ottaa päähän Jäbän puhetyyli, Iina voisi hieman hillitä sen slangin kanssa mutta toisaalta ilman sitä puhetyyliä hahmo tuskin olisi niin ehjä kokonaisuus. Muuten kyllä sai nauraa paljonkin Jäbän ensiesiintymisen aikana. Ei kuulu mun lemppareihin, mutta veikkaan tämän kauden voittajaksi.

Sitten Antskuun. Monet on kommentoinut että Vatanen on kauniimpi naisena kuin moni oikea nainen. Nojoo söpöksi Jussi oli stailattu, täytyy myöntää! Silti siitä hahmosta puuttui jotain kuten heleämmällä ja korkeammalla äänellä puhuminen ja toivoisin tulevaisuudessa hauskempia juttuja kuin että kertoo mitä teki ruuaksi sun muuta arkielämästä kertomista, ei se pelkkä ulkonäkö tässäkään riitä.

Seuraavaksi Slaikka Gustafssoniin, tuo huonokuuloinen musiikkimies. Oli taas kerran korkealla odotukset Aku Hirviniemen suhteen, se Usko oli vaan niin huippuihana hahmo joka vieläkin jaksaa naurattaa. Tämä oli vähän pettymys, mutta ei ne Akun hahmot aina alussa oikein nappaa. Sellainen aika mauton hahmo, taitaa jäädä tälläkin kertaa voitto nappaamatta. Mutta ainiin voittihan Aku sen ihka ensimmäisen Putouksen. Pelottavaa jos tältäkin tulee muiden Akun hahmojen tapaan joku tyhjänpäiväinen rallatus, oisko sen nimi sitten se "Venaa" -,- Jos niin tulee tapahtumaan, niin en venaa vaan vaihdan kanavan heti pois koska sehän tulee tietenkin kuluttamaan radiotaajuuksia.

Jukka Rasilan hahmo Martin Niemi on iloinen yllätys. Tämä on Rasilan paras hahmoluomus (koska olihan ne edelliset hahmot aika surkeita:D), hyvä idea tehdä patologi joka heittelee läppää mukaillen työnkuvaansa. Tämä hahmo aukes mulle.

Armi Toivasen hahmo Ymmi Hinaaja on sellainen tyyppi joita näkee tuolla virastoissa, päiväkodeissa, kouluissa... Tuli déjà-vu kun tämä hahmo tuli lavalle tai ainakin siinä kohdin tuli kun hän alkoi ymistä ja avasi suunsa. Vittumainen tyyppi, mutta oikein onnistunut ulkonäöllisesti ja hyvin Armi osaa näytellä Ymmiä. Tämän kohdalla mä odotan ehkä eniten mitä tuleman pitää, millaisia juttuja Armi on kehitellyt hahmon varalle vai aikooko hän vaan ymistä ja olla Ymmimäisen ymmärtäväinen.

Riku Niemisen luomus Jarmo Heikkinen on ihan suloinen ja tälläisiäkin ihmisiä näkee paljon tosielämässä jotka nauraa omille jutuilleen mikä kyllä pikkasen pistää ärsyttämään. Tämän kohdalla sai parit kohtalaiset naurut ja kun Heikkis Jamo tuli ensimmäisenä lavalle, niin ajattelin että jos taso jatkuu samaan malliin niin kaudesta tulee ihan hyvä. Luultavasti tippuu aika alkukahinoissa muttei kuitenkaan ensimmäisenä, toivon niin ainakin!

Krista Kososen Sirkka Vainola ei oikein napannut ainakaan vielä. Kuin sekoitus Cruella De Vil-naispaholaista ja Rita Tainolaa, kappas vaan kuinka Sirkka Vainola ja Rita Tainola kuulostaa niin samantyylisiltä nimiltä, ei taida sattumaa olla. Pelottava hahmo jotenkin, ei tule pärjäämään ja mietin vaan että miten tuollaiselle hahmolle voi kehitellä hauskoja juttuja, ei ainakaan iske muhun tuollainen huumori. Krista Kososella on ollut ihania hahmoja kaikki edelliset, tämä Vainolan Sirkka kyllä eroaa niistä todella paljon.

Ja sitten lopuksi voisin tähän heittää oman listan miten veikkaan kisassa käyvän, ykkösenä luonnollisesti voittaja ja listan viimeisenä ensimmäisenä putoava hahmo.
1. Jäbä Leissön
2. Antsku
3. Slaikka Gustafsson
4. Ymmi Hinaaja
5. Martin Niemi
6. Jarmo Heikkinen
7. Sirkka Vainola

Voi PRKL sentäänMaanantai 13.01.2014 00:12

Nyt meni salasana vaihtoon, tiedoks että tuo "mun" edellinen blogimerkintä oli sitten vajaan kaverini tekosia!

[Ei aihetta]Lauantai 11.01.2014 17:28

Jes tänään se alkaa, Putous! Lähettävä illemmalla pitämään Putous-katsomoa kaverin luo niinkun on aina tapana <3

Se olis perjantaiPerjantai 10.01.2014 13:51Niin ja kaveri tulee tänne, se ois kastiketta ja hyvää seuraa! :D

Tää on aika pelottavaTorstai 09.01.2014 19:43


Pelkkä musta laatikko kuvissa eikä mitään muuta, miks ylläpito ei ole tällekään käyttäjälle tehny mitään kerta on sääntöjen vastainen? Tyyppi kyselee monen kuukauden välein "ikäs" ja aloittaa keskustelun oikein hurmaavasti ja mielenkiintoisesti "moi", en ees huomannu koko tyypin chattaamista vasta kuin nyt :D

Uudenvuoden lupaukseniTiistai 07.01.2014 00:29

En kovin perusta näihin uuden vuoden lupauksiin, mutta mietin tässä sellasia lupauksia tälle vuodelle jotka olis hyvinkin mahdollisia toteuttaa ja ne antaisi paljon iloa elämääni.

1. Viime kesä meni aika hukkaan mulla, ensi kesänä ajattelin nauttia siitä niin paljon kuin mahdollista ja toteuttaa ne asiat mitkä jäi viime kesänä toteuttamatta. Siihen kuuluu maakuntamatkailu hyvässä porukassa, käydä rannalla istumassa ystävien kanssa auringonoton, piknikin ym kivan merkeissä. Sitten mun on pakko myös käydä ainakin kerran huvipuistossa, en käyny viime kesänä ollenkaan! Haluan tutustua uusiin ihmisiin, sellaisiin joiden kanssa vois viettää aikaa enemmänkin, sellaisiin joiden kanssa on hauskaa. Viime kesänä vietin aikaa liian suppeassa porukassa, en tutustunut uusiin ihmisiin lainkaan. Lähtisin extemporereissuun jopa yksin (kunhan kerron esim. vanhemmille että lähden sinne minne ikinä lähdenkään, oon katsonut liian monta kauhuleffaa joissa kukaan tuttu ei tiedä mihin joku on matkannut ja se joku joutuu rikoksen uhriksi, loput varmaan arvaattekin:D). Haluan nähdä tätä Suomea enemmänkin ja kesällä on vaivattomampaa jotenkin se liikkuminen. Mun seikkailunhalu on herännyt ja se on nälkäinen, ensi kesänä aion sen nälän taltuttaa. Siinä muutama toive mitkä haluan toteuttaa ensi kesää ajatellen.

2. No joo laihdutus taitaa olla se yleisin uv:n lupaus tupakanpolton ja alkoholin vähentämisen/lopetuksen ohella (?), mutta haluan olla tänä vuonna paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin. Pyykkilautavatsa odottakoon ja parempi kunto myös.

Siinä oli nyt pari juttua, ei nyt mitään suuria lupauksia mutta sellaisia mitkä tosiaan on toteutettavissa.

[Ei aihetta]Maanantai 30.12.2013 07:18

Tässähän tulee ihan kuuma, ehkä intensiivisin musiikkivideo ja toi biisi on kans aika upea, tää video sopii mun mielestä täydellisesti tuohon biisiin