IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 30.12.2013 07:18

Tässähän tulee ihan kuuma, ehkä intensiivisin musiikkivideo ja toi biisi on kans aika upea, tää video sopii mun mielestä täydellisesti tuohon biisiin

HuhhuhPerjantai 13.12.2013 05:07

Ihan järkky joulukinkkuhimo... Pitää vielä oottaa yli viikko että pääsee ahtamaan nassun täyteen sitä. Ja siihen kylkeen vielä äidin tekemiä laatikoita, jotain salaattia niin onko sitä parempaa... Aihitto ei malta odottaa. Ja se tunne kun saa uunituoretta lämpöistä kinkkua ja sinappia siihen päälle, liian hyvää :D Joulu tule jo <3

Viime keväänä latasin tänne Galleriaan mun työllä ja tuskalla treenatun berberin kuvan:
Jos mun Coca-Colan litkiminen ei pian lopu johon taidan olla koukussa, koska en voi vastustaa sitä hapokasta (ei kylläkään liian hapokasta) ja omaperäisen ihanan maun omaavaa juomaa, niin ensi kevään takaliston kuva on tälläinen:


Ensi kesän rantakunto on siis valaan luokkaa tätä menoa

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.11.2013 21:05

Kuinka helvetin epätoivoiseen valoon haluu mies saattaa itsensä? Jos oon yli 10 kertaa sanonu etten halua nähdä ja pätevän syyn siihen miksi en, niin silti joka ikiseen viestiin se änkee sen saman kysymyksen "haluutko nähdä" ja perään vielä ne ärsyttävät hymiöt. Taitaa tyyppi olla vähän yksinkertainen ihminen kun ei tajua.
Varoitus: Alla oleva video sisältää henkisesti romuttavaa materiaalia eikä se oikein sovellu ihmisille joilla on vähääkään empatiakykyä, tai no sopiikohan kenellekään... Tää järkytti kyllä ja pahasti.
<iframe src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=10151758529018710&quot; width="400" height="300" frameborder="0"></iframe>

Eli kysymys kuuluu: Mikä olisi oikea kohtalo noille tunteettomille ihmissaastoille, jotka pystyivät katsomaan viattoman koiranpennun itkua ja kärsimystä samalla kun sitä satuttivat?
1.Vankilatuomio.
2. Sama kohtalo kuin koiralla, mutta niin että hekin kärsivät yhtä lailla kuin tuo ressukka, luultavasti pelkkä maahanpolkeminen ei riitä. Voisi ottaa myös keskiaikaiset toimet käyttöön ja he olisivat vapaata riistaa ihmisten keskuudessa, ei sääliä koska hekään eivät sitä tunteneet pätkääkään.
3. Lobotomia.
4. Kaikki yllämainittu ja vielä enemmän.

Mä lopetin videon katselun siihen asti kun tuo pentu makasi maassa voimattomana, eli johonkin kahteen minuuttiin asti, ei vaan pystyny katsomaan enempää. Mä itkin hysteerisenä varmaan 5 minuuttia, koska en vaan kykene ymmärtämään millainen sairas mieli voi olla ihmisellä kun pystyy tuolla tavalla tekemään viattomalle ihmisten armoilla olevalle eläimelle? Kyllä ihminen on se pahin peto.

Voin samaistuaKeskiviikko 04.09.2013 13:30

Tahmajalka täs heiTorstai 08.08.2013 23:14

Hemmetti kun en meinaa muistaa, että mun jalassa on hammastahnaa ihan mukava määrä ja onneks mun sohvalla on lakana ettei mun vaalee sohva sotkeennu siihen hammastahnaan, koska oon nyt pari kertaa laskenu jalkani vasten sohvaa ni kivan tahmee meininki täällä. Jos joku tätä lukiessa ihmetteli miksi mulla on hammastahnaa jalassa ja aikoo kommentoida jtn että "hei tyttö, etkö tiedä että hammastahna kuuluu nimensä mukaan kohdistaa hampaisiin eikä jalkaan?" niin laitoin hammastahnaa parantaakseni mustelmat, koska luin sen keinon jostain vinkkipalstalta
Tänään mulle ei kannata tulla mainostamaan "melodista metallia" sisältävää tyhjänpäiväistä paskamusiikkianne jos ette halua tehdä itsestänne idiootteja, koska ette viitsi edes sen vertaa vaivautua ja tarkistaa mun musiikkiyhteisöjä. Tänään mulle ei kannata tulla kirjoittamaan imeliä kommenttejanne joita laitatte täällä varmaan joka toiselle tytölle, varsinkaan te äijät jotka voisitte olla ikänne puolesta mun isäni tai jopa isoveljeni. Siitä tulee mulle huono olo ja tekis mieli vaan oksentaa rumalle naamallenne. Nii vittu
Korjaus: mulle ei kannata ikinä tulla mainostamaan paskabändejänne tai tulla kirjoittamaan tuollaisia kommentteja joista kerroin tässä blogissa, mut tänään erityisesti poltin niistä päreeni.

[Ei aihetta]Perjantai 05.04.2013 01:34

Hirvee himo iski lakritsijäätelöön. Eikä lähelläkää oo auki kauppaa :(

Hei kertokaas paremmin tietävätKeskiviikko 03.04.2013 10:46

kuinka saisin joitakin kuvia näkyville vain sisäänkirjautuneille? On tullut vastaan kuvia joissa on sellainen asetus päällä enkä löydä sellaista mun kuville :D.