IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

I'm back bitchesPerjantai 16.01.2015 01:07

Enkä asu enää Suomessa, ehkä palaan joskus (ok toi otsikko ei sovi nyt tähän ilmoitukseen, mut meinasin tolla otsikolla että oon takas galtsussa ja vois käydä täällä tiuhemmin,ku kerran puolessa vuodessa:D)

Mulla on maailman ihanimmat vanhemmat♥Perjantai 14.02.2014 20:07

Ei mul muuta.
Mun exä teki aika vittumaisen tempun! Kuukausi sitten se vielä yritti puhua mut ympäri takas suhteeseen sen kanssa, leperteli kuinka kaunis ja seksikäs oon ym paskaa ja kehtas pyytää vielä alastonkuvaa musta sen nyrkkikyllikin seuraavaa tapaamista varten (hyivittu näin suoraan sanottuna). No se on näköjään alkanut jotain kaks viikkoa sitten uuteen suhteeseen, ja nyt se on kirjoittanut fbeeseen tilapäivityksen (mitä en ole itse siis nähnyt muutaku kaverini screenshotin ansiosta) jossa se väittää, että oon muka haukkunut sen uuden suhteen maan rakoon ja toivonut että se päättyy mahdollisimman pian ym sairasta paskaa. Mä vähän luulen että tää ei ole niin suloinen kosto, vaan aika paskamaisen raukkamainen ja valheellinen kosto koska en halunnut yrittää enää yhtään mitään kyseisen kusipään kanssa ja myös oli vähän pakko mainita siitä alastonkuvan pyytämisestä, että miten se kehtas sellasen pyynnön esittää. Kyllä maailmaan mahtuu outoja ihmisiä, no onpahan taas uusi nimi listassa "ihmiset joiden kanssa en halua olla missään tekemisissä". Sinä jota tarkoitan tässä tiedät varsin hyvin että kyse on tässä merkinnässä susta, jos näät tämän niin tiedoksi että enemmän mä sua kuitenkin säälin kuin vihaan. Valheella on yleensä lyhyet jäljet ja totuus tulee ilmi jossain vaiheessa ;)

Nostalgia ♥Keskiviikko 05.02.2014 23:36Muistan kun tää biisi oli uusi ja isoveli tykkäs tästä tosi paljon (ja niin tykkäsin minäki jonkun verran) niin veli yritti että oisin pyytäny Nellyn levyy joululahjaksi, koska ajatteli varmaan että mun kautta vois varmemmin tulla meidän kotiin se levy :D Muistot, liittyi ne sit isoon tai pieneen asiaan niin aina ne ravisuttaa sisintä ♥ Tuli samalla ikävä veljeäkin

Mitenköhän tästä ryhdistäytyisinTorstai 23.01.2014 01:13

Mulla on turvonnu kroppa kaikesta suklaasta, hedelmäkarkeista, sipseistä, ranskalaisista, limusta.. Tää on nestettä mitä mulla on kropassa, jos alkaisin taas ahkeran lenkkipolkujen kuluttamisen ja söisin terveellisesti niin lähtis pari kiloa hujauksessa. Sitten myös naama kukkii ihan mukavasti, iso finni on nenässä (ei onneksi nenänpäässä) ja siinä pari finniä myös vieressä, kaverit pitää seuraa toisilleen -.- Nyt ei ole kovin viehättävä olo. Pakko lopettaa tää herkuttelu arkisin, viikonloppusin voi vaikka lauantaina ottaa lokoisasti välittämättä kaloreista. Naamakin parin hehtaarin kokoinen, ei hyvää päivää.

Mä en vaan jaksa...Torstai 23.01.2014 00:33

En jaksa just tänään alkaa laittamaan takas kärkästä viestiä kun joku feikkikuvien takaa linkittää jonkun randomtytön nimimerkkiä chatissa ja siihen sit vaan että pitäis olla kimppakivaa. Mustalle listalle vaan suoraan, jaksa enää edes provosoitua tollasista vaikka ehkä olis ihan hyvä jos saiskin laitettua takas ees vähän sellasta kommenttia mikä saa tollaset vittupäät häpeämään. Pelkään kyllä pahoin että niin ei tule tapahtumaan, tuskin tollaset osaa ees hävetä idioottimaisuuttaan.

VinkvinkKeskiviikko 22.01.2014 21:35

Mama-kananuudelit taitaa olla monen lemppari nuudelimerkeistä, ainakin mun on. Jos haluaa Maman kananuudeleista kunnon tujuisen annoksen, niin suosittelen että keitätte nuudelit normaalisti, sitten laitatte mieluiten syvän lautasen pohjalle keitinvettä ja siihen lautaselle keitinveteen vasta se kanamaustepussukka ja sitten jos on tulisen ruuan ystävä niin sekaan sitä Mama-nuudeleiden mukana tulluta chilijauhetta. Sitä voi säädellä oman maun mukaan, mä en laita kaikkea chilijauhetta mun annokseen. Niin ja tykkään laittaa vielä koko komeuden päälle ketsuppia, siitä tulee kivaa tomaattichilikanalientä :D Ahhnamm ruokaaaaa ♥

Putouksen sketsihahmotKeskiviikko 15.01.2014 12:07

Oon joskus nähnyt täällä Galtsussa kun ihmiset on tehnyt analyysejä eri ohjelmien ihmisistä/hahmoista/mistä vaan, niin niitä on mielenkiintoista lukea. Mä ajattelin jos analysoisin nyt Putouksen sketsihahmot tässä merkinnässä. Oon sitä mieltä että viimeisimmät todella viihdyttävät sketsihahmot oli 2012, silloin oli pastori Usko ylivoimaisesti parhain. Mutta paras kausi on ollut 2011 missä oli Harjakainen, Munamies ja Zetterberg joka on niin mahtavan ihana tyyppi ja "Täh? Häh? Nii!" hokema naurattaa edelleen. Mä kruunaisin kaikkien aikojen parhaimmaksi Putouksen sketsihahmoksi Mikko Zetterbergin ja ihmettelen samalla Krista Kososen lahjakkuutta. Tässä kaudessa on se hyvä puoli, että kaikki hahmot on sellaisia millaisia näkee tosielämässäkin. Saa nauraa tyyliin "haha tunnistan tuosta openi/hyvänpäiväntuttuni/äitini". No mutta nyt niihin hahmoihin.

Aloitetaan Fb:n tykkäysten mukaan suosituimmasta eli Jäbä Leissönistä. Hipsterit on ärsyttäviä ja Iina osaa ihan hyvin näytellä sellaista ihmistyyppiä, koska jotain aikalailla rasittavaa siinä hahmossa on. Vaikka oon Helsingissä asunut melkein koko ikäni niin mua ottaa päähän Jäbän puhetyyli, Iina voisi hieman hillitä sen slangin kanssa mutta toisaalta ilman sitä puhetyyliä hahmo tuskin olisi niin ehjä kokonaisuus. Muuten kyllä sai nauraa paljonkin Jäbän ensiesiintymisen aikana. Ei kuulu mun lemppareihin, mutta veikkaan tämän kauden voittajaksi.

Sitten Antskuun. Monet on kommentoinut että Vatanen on kauniimpi naisena kuin moni oikea nainen. Nojoo söpöksi Jussi oli stailattu, täytyy myöntää! Silti siitä hahmosta puuttui jotain kuten heleämmällä ja korkeammalla äänellä puhuminen ja toivoisin tulevaisuudessa hauskempia juttuja kuin että kertoo mitä teki ruuaksi sun muuta arkielämästä kertomista, ei se pelkkä ulkonäkö tässäkään riitä.

Seuraavaksi Slaikka Gustafssoniin, tuo huonokuuloinen musiikkimies. Oli taas kerran korkealla odotukset Aku Hirviniemen suhteen, se Usko oli vaan niin huippuihana hahmo joka vieläkin jaksaa naurattaa. Tämä oli vähän pettymys, mutta ei ne Akun hahmot aina alussa oikein nappaa. Sellainen aika mauton hahmo, taitaa jäädä tälläkin kertaa voitto nappaamatta. Mutta ainiin voittihan Aku sen ihka ensimmäisen Putouksen. Pelottavaa jos tältäkin tulee muiden Akun hahmojen tapaan joku tyhjänpäiväinen rallatus, oisko sen nimi sitten se "Venaa" -,- Jos niin tulee tapahtumaan, niin en venaa vaan vaihdan kanavan heti pois koska sehän tulee tietenkin kuluttamaan radiotaajuuksia.

Jukka Rasilan hahmo Martin Niemi on iloinen yllätys. Tämä on Rasilan paras hahmoluomus (koska olihan ne edelliset hahmot aika surkeita:D), hyvä idea tehdä patologi joka heittelee läppää mukaillen työnkuvaansa. Tämä hahmo aukes mulle.

Armi Toivasen hahmo Ymmi Hinaaja on sellainen tyyppi joita näkee tuolla virastoissa, päiväkodeissa, kouluissa... Tuli déjà-vu kun tämä hahmo tuli lavalle tai ainakin siinä kohdin tuli kun hän alkoi ymistä ja avasi suunsa. Vittumainen tyyppi, mutta oikein onnistunut ulkonäöllisesti ja hyvin Armi osaa näytellä Ymmiä. Tämän kohdalla mä odotan ehkä eniten mitä tuleman pitää, millaisia juttuja Armi on kehitellyt hahmon varalle vai aikooko hän vaan ymistä ja olla Ymmimäisen ymmärtäväinen.

Riku Niemisen luomus Jarmo Heikkinen on ihan suloinen ja tälläisiäkin ihmisiä näkee paljon tosielämässä jotka nauraa omille jutuilleen mikä kyllä pikkasen pistää ärsyttämään. Tämän kohdalla sai parit kohtalaiset naurut ja kun Heikkis Jamo tuli ensimmäisenä lavalle, niin ajattelin että jos taso jatkuu samaan malliin niin kaudesta tulee ihan hyvä. Luultavasti tippuu aika alkukahinoissa muttei kuitenkaan ensimmäisenä, toivon niin ainakin!

Krista Kososen Sirkka Vainola ei oikein napannut ainakaan vielä. Kuin sekoitus Cruella De Vil-naispaholaista ja Rita Tainolaa, kappas vaan kuinka Sirkka Vainola ja Rita Tainola kuulostaa niin samantyylisiltä nimiltä, ei taida sattumaa olla. Pelottava hahmo jotenkin, ei tule pärjäämään ja mietin vaan että miten tuollaiselle hahmolle voi kehitellä hauskoja juttuja, ei ainakaan iske muhun tuollainen huumori. Krista Kososella on ollut ihania hahmoja kaikki edelliset, tämä Vainolan Sirkka kyllä eroaa niistä todella paljon.

Ja sitten lopuksi voisin tähän heittää oman listan miten veikkaan kisassa käyvän, ykkösenä luonnollisesti voittaja ja listan viimeisenä ensimmäisenä putoava hahmo.
1. Jäbä Leissön
2. Antsku
3. Slaikka Gustafsson
4. Ymmi Hinaaja
5. Martin Niemi
6. Jarmo Heikkinen
7. Sirkka Vainola

Voi PRKL sentäänMaanantai 13.01.2014 00:12

Nyt meni salasana vaihtoon, tiedoks että tuo "mun" edellinen blogimerkintä oli sitten vajaan kaverini tekosia!

[Ei aihetta]Lauantai 11.01.2014 17:28

Jes tänään se alkaa, Putous! Lähettävä illemmalla pitämään Putous-katsomoa kaverin luo niinkun on aina tapana <3
« Uudemmat -